Lionel85 írta:Milito játékán nem szabad csodálkozni, emiatt vette meg anno a Barcelona. Ő igazi vezér, megmerem kockáztatni, ha nem sérül le, akkor a csk-helyettes választásoknál is ott lehetett volna az élmezőnyben.
Ami nem tetszett a meccsel kapcsolatban, az az, hogy Guardiola mennyire defenzívvé tette a csapatot tíz emberrel, pedig egy bajnoki címre törő csapatnak hazai pályán még 10 emberrel is támadólag kell fellépnie. Ettől eltekintve úgy gondolom azt hozta ki a csapat a meccsből, amit lehet, se többet, se kevesebbet. Piqué pirosa jogos volt, Márquezé szerintem nem, max. sárga, de ha abból a másodikat kapta volna, akkor jogos lett volna a piros, de egyből kiállítást nem ért. Sebaj, a 3 pont megvan, a meccset sürgősen felejtsük el, mert ennél tud jobban játszani is a csapat.
1., Puyol után Xavi van a rangsorban, utánuk talán-talán... bár azt hiszem VV vagy Iniesta is nagy eséllyel pályázik a helyettesi posztra. Arról nem beszélve, hogy Marquez is elég régóta tagja a csapatnak, és volt már kupameccsen csk. Mondjuk Tourénál, Keitánál, vagy akár Ibránál biztosan esélyesebb a posztra.
2., A második rész fölött még most sem térek napirendre. Milyen túl deffenzív?

Több gólhelyzet, nagyobb labdabirtoklás, ennél több nem volt ebben az emberelőnyben. Szerintem minden volt ez csak nem deffenzív. Akkor kb. a vakvilágba lövöldözték volna el a labdát, a kaputól minél messzebbre. Erről szó sem volt, és az emberhátrányhoz képest pont megfelelően reagáltunk.
Marquez sárgáját meg nem tudom hogy magyarázod, pont előtted írtam, hogy ha nincs szabálytalanság, akkor semmi, ha meg volt, akkor mivel utolsó ember, így piros.