Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
miért is annyira gyenge az a stuttgart?Lionel85 írta:Azért egy Stuttgart nem lesz nehéz falat, a fiatalokkal ki tudjuk húzni egy ideig. A nagyobb csapatok ellen lehetnek gondok a védelemben.Norberto 25 írta:Na csostul jon a baj,dolnek ki a jatekosok,eddig senki most sorban.
A fiatalokban bizok azert,mert ugye 2 vedo minusszal indulunk hetvegen alapbol.De mi lesz a Bl-ben
Egyetertek,azonban sajnos Alves Toure es Abidal is hosszabb idore dolt ki...Lionel85 írta:Azért egy Stuttgart nem lesz nehéz falat, a fiatalokkal ki tudjuk húzni egy ideig. A nagyobb csapatok ellen lehetnek gondok a védelemben.Norberto 25 írta:Na csostul jon a baj,dolnek ki a jatekosok,eddig senki most sorban.
A fiatalokban bizok azert,mert ugye 2 vedo minusszal indulunk hetvegen alapbol.De mi lesz a Bl-ben
Azért egy Stuttgart nem lesz nehéz falat, a fiatalokkal ki tudjuk húzni egy ideig. A nagyobb csapatok ellen lehetnek gondok a védelemben.Norberto 25 írta:Na csostul jon a baj,dolnek ki a jatekosok,eddig senki most sorban.
Hát megítélés kérdése, abban is van igazság,amit írsz,de balszélső csatárunk nem volt. A kiállítás után iniesta mindenhol feltűnt,de alapvetően a középpályáról indul, olyan 40-50 méterre az ellenfél kapujától. előrébbről nem igazán. Azaz főképp a középpályán működött és ez azért volt, mert toure belépett belső védőnek és így a középpályás űrt pótolta. Ezért tudtuk utána is többet birtokolni a labdát, mint az ellenfél. Miután Busquets bejött annyiban változott ez, hogy _Iniesta inkább jobb kp volt és nem változtatta annyit a helyét, míg Keita volt a baloldalon, ő is kp-ként, mert fenntartom csatárunk, szélsőnk nem volt utána, senki sem ment le az alapvonalig még a tizenhatos azon sarkáig sem. Hanem a baloldalról inkább befelé játszottunk.barca99 írta:Szerintem nem játszottunk balszélső nélkül, nagyon is változott a felállás, nekem legalábbis egy 4-4-1-nek tűnt, Xavi-val és Sergi-vel középen, Iniesta kimenent jobb szélre, Keita pedig a bal oldalon próbálkozott. Főleg védekezésnél vedeztem fel ezt a szisztémát.
Egyébként nagyon felkeltette az érdeklődésemet, mert nem tűnik egy rossz megoldásnak, csak egy kis finomítással... Iniesta balra, Pedro meg a jobb oldalra, elől meg Messi és Ibra vagy Bojan.
Remélem egyszer még 11 emberrel is megpróbáljuk.
Teljesen egyetértek, nem lettünk defenzívebbek. Annyi történt, hogy kiállítottak egy középső védőt, akit nem lehet egy csapatból nélkülözni, ezért előbb Toure ment be hátulra középső védőnek, Ini visszalépett középpályásnak és Keita lett a vkp. Aztán utána volt váltás még,de a felállás ugyanaz maradt, balszélső nélkül játszottunk, Marquez kiállítása után pedig logikus volt, hogy Messi maradt csak egyedül elől. ennek ellenére többet volt nálunk labda és kb 4x annyi gólhelyzetünk volt ( talán nekik egy volt a gólukon kívül, úh inkább 10x annyi)barca99 írta:1., Puyol után Xavi van a rangsorban, utánuk talán-talán... bár azt hiszem VV vagy Iniesta is nagy eséllyel pályázik a helyettesi posztra. Arról nem beszélve, hogy Marquez is elég régóta tagja a csapatnak, és volt már kupameccsen csk. Mondjuk Tourénál, Keitánál, vagy akár Ibránál biztosan esélyesebb a posztra.Lionel85 írta:Milito játékán nem szabad csodálkozni, emiatt vette meg anno a Barcelona. Ő igazi vezér, megmerem kockáztatni, ha nem sérül le, akkor a csk-helyettes választásoknál is ott lehetett volna az élmezőnyben.
Ami nem tetszett a meccsel kapcsolatban, az az, hogy Guardiola mennyire defenzívvé tette a csapatot tíz emberrel, pedig egy bajnoki címre törő csapatnak hazai pályán még 10 emberrel is támadólag kell fellépnie. Ettől eltekintve úgy gondolom azt hozta ki a csapat a meccsből, amit lehet, se többet, se kevesebbet. Piqué pirosa jogos volt, Márquezé szerintem nem, max. sárga, de ha abból a másodikat kapta volna, akkor jogos lett volna a piros, de egyből kiállítást nem ért. Sebaj, a 3 pont megvan, a meccset sürgősen felejtsük el, mert ennél tud jobban játszani is a csapat.
2., A második rész fölött még most sem térek napirendre. Milyen túl deffenzív?Több gólhelyzet, nagyobb labdabirtoklás, ennél több nem volt ebben az emberelőnyben. Szerintem minden volt ez csak nem deffenzív. Akkor kb. a vakvilágba lövöldözték volna el a labdát, a kaputól minél messzebbre. Erről szó sem volt, és az emberhátrányhoz képest pont megfelelően reagáltunk.
Marquez sárgáját meg nem tudom hogy magyarázod, pont előtted írtam, hogy ha nincs szabálytalanság, akkor semmi, ha meg volt, akkor mivel utolsó ember, így piros.
1., Puyol után Xavi van a rangsorban, utánuk talán-talán... bár azt hiszem VV vagy Iniesta is nagy eséllyel pályázik a helyettesi posztra. Arról nem beszélve, hogy Marquez is elég régóta tagja a csapatnak, és volt már kupameccsen csk. Mondjuk Tourénál, Keitánál, vagy akár Ibránál biztosan esélyesebb a posztra.Lionel85 írta:Milito játékán nem szabad csodálkozni, emiatt vette meg anno a Barcelona. Ő igazi vezér, megmerem kockáztatni, ha nem sérül le, akkor a csk-helyettes választásoknál is ott lehetett volna az élmezőnyben.
Ami nem tetszett a meccsel kapcsolatban, az az, hogy Guardiola mennyire defenzívvé tette a csapatot tíz emberrel, pedig egy bajnoki címre törő csapatnak hazai pályán még 10 emberrel is támadólag kell fellépnie. Ettől eltekintve úgy gondolom azt hozta ki a csapat a meccsből, amit lehet, se többet, se kevesebbet. Piqué pirosa jogos volt, Márquezé szerintem nem, max. sárga, de ha abból a másodikat kapta volna, akkor jogos lett volna a piros, de egyből kiállítást nem ért. Sebaj, a 3 pont megvan, a meccset sürgősen felejtsük el, mert ennél tud jobban játszani is a csapat.
Felhívnám a figyelmedet arra, hogy Ibra lehozatala abszolút jó döntés volt, alig csinált valamit, helyére jött az a Busi, aki bár védekező középpályásként szokott játszani elég jól ki tudja venni a részét a támadásokból, vannak nagyon jó indításai, illetve ki tudja hozni egymaga is a bolyból a labdát. Ezzel csak gyors támadónk maradt fenn, akik 3-n (Xavi-Ini-Messi) akár 8 embert is szét tudnak szívatni, ezért nagyon jól cserélt most a Mester.Lionel85 írta:Ami nem tetszett a meccsel kapcsolatban, az az, hogy Guardiola mennyire defenzívvé tette a csapatot tíz emberrel, pedig egy bajnoki címre törő csapatnak hazai pályán még 10 emberrel is támadólag kell fellépnie. Ettől eltekintve úgy gondolom azt hozta ki a csapat a meccsből, amit lehet, se többet, se kevesebbet. Piqué pirosa jogos volt, Márquezé szerintem nem, max. sárga, de ha abból a másodikat kapta volna, akkor jogos lett volna a piros, de egyből kiállítást nem ért. Sebaj, a 3 pont megvan, a meccset sürgősen felejtsük el, mert ennél tud jobban játszani is a csapat.
Télleg iszonyatosan egyértelmű hogy egy ilyen meccs után kihagyod Maxwellt.Gauchomester írta:
Jövő héten pedig Puyi, Csir, Gabi, Abidal...egyértelmű
Mekkora LoLgergo9 írta:... Ellenben megjegyezném hogy Henry játéka most tetszett a legjobban az utóbbi időkbenTalán Guardiola is megtalálta a neki megfelelő posztot