Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.09. 23:22:39

Én ehhez az egész Pep témához, annyit szólnék, h nem ő hangoztatta, h amíg ő az edző bírókról nem beszél? :roll: Most akkor mi van? :oops:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.09. 22:49:53

Jó,érdekes dolgokat írtok le, sok résszel egyet is értek.

de hangsúlyozom,most is bízok benne,és idény végén fogok erről a szezonról is nyilatkozni őt érintve,ahogy tavaly is.

csupán most annyit jegyzek meg,hogy a 3/3,majd a 6/6 után is leírtam,hogy gyönyörű,megismételhetetlen, már most hihetetlen dolgokat ért el edzőként is, DE Frank se vitt végbe kevesebbet (persze kupák számában igen),felépített egy jó csapatot, ami a 4.(!)évre kifújt,és a 5.évében pedig teljesen szétesett,motiválatlan lett, Frank nem tudott mit kezdeni vele,megérett a váltás,meg is történt.

ehhez úgy kapcsolódik Pep,hogy 1,azaz EGY szezonon vagyunk túl, nem lehet tudni,h ha bekövetkezik (még azért egyáltalán nem lehet kijelenteni,hogy bekövetkezett az ami Frankes Barcánál) a Pepes csapatnál is,akkor Ő mit tud változtani,és mire leszünk így képesek. ami fontos és a lényeg: A BIZALMAT Ő is ugyanúgy meg fogja kapni (MEG IS KELL, KIJÁR NEKI) egy esetleges sikertelen év után is,hogy megpróbáljon változtatni.

mondandóm egy része bőven feltételes mód még,és nem kongatok vészharangokat,csupán leírtam,h egy bődületesen sikeres szezon miatt,még korántsem biztos,h Ő jobban jönne ki egy esetleges visszaesésből mint Frank. (ez is feltételes mód)

u.i.: amiben viszont 100000%ig egyetértek azokkal,akik felhozták:

cserélés, ha valamiben,akkor ebben nagyon látszik,h még "kezdő" edző,pedig én mint nem szakértő,csak egy szurkoló,talán ezt a részét tartom a legkönnyebb dolognak egy edző életében,és értetlenül fogadom a nem cseréléseit,vagy a 80xedik percbeli cseréléseit (kivéve ha időhúzás céljából)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.03.09. 22:29:05

Tavaly hathatós részvételével nyertünk 6/6 kupát és első szezonjában elért mindent, amiért edzők évtizedekig dolgoznak. De ne feledjük, hogy ezt egy sikeréhes, 2 furcsa szezon után járó, világklasszis kerettel érte el, egy olyan modellben, amelybe kvázi beleszületett és már több, mint 20 éve vele él. Pepről már régen azt mondtam, hogy szerintem Barca-edző, de máshol egyáltalán nem garantált a sikere. Háát itt a kulcs részben, de hozzátéve, az a csapat tényleg egy dream-team volt, nagyon össze volt rakva. Gekkodan és LG hozzászólását ajánlanám mindenkinek, jól leírták a dolgokat, nem kritika, de vannak dolgok amiket jó észre venni, az idő nagy rohanásában. Sajnálom, hogy főoldalon nem jelennek meg ezek a kis szösszenetek, mert nagyon jól összefoglaltátok a dolgokat. Buszkecc erőltetését én sem tudom mire vélni, Keitát még talán kevésbé is, de Sergit rettentően erőlteti. És meccsről meccsre meg kapja a bizalmat, ha teljesítményileg utolsó. Ha Yaya marad szezon végén, hálát adhatunk a Teremtőnek, tavaly kirobbanthatatlan tagja volt a csapatnak, idén meg egy kezemen talán megtudom számolni hány meccse volt amit végig játszott, vagy meccsről meccsre végig.. Védő igazolásainkon meg az egész világ röhög, tény hozzátéve, hogy nem volt éppen bő a kínálat, de ha csak 1 védő van akkor azért minek kell a kb 4x kifizetni kérdem én? Rettentő sok az a 90+ milla.. had ne mondjam kiket lehetett volna hozni belőle. Védőkhöz hozzátenném, hogy Céceres Juvéban igaz pár meccsét láttam, de egy két juve fanatikus barátom szavaival, legjobb igazolásuk volt(a sok közül). Ibra is egy furcsa helyzet, kíváncsi lennék miért volt ennyire "száműzve" Eto'o, pedig ő bizonyított és letett az asztalra. Remélem nem fogott mellé Pep, már inkább Ibra mint anno Adebayor. Ezek mellett Piqué az egyetlen igazolás, akivel egy világklasszis védőt hívtunk haza, és Pep szavaival, ha a klub jól figyel rá, hosszú nagyon hosszú évekre megvan a Barca középső védője.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
gekkodan
Director del Fútbol

2010.03.09. 21:59:08

LG szavaival majdnem mindenben egyet tudok érteni. Számomra is érthetetlen, hogy bizonyos játékosok miért vannak felülreprezentálva (Keita, Buszkecc) mások meg miért vannak ennyire félrerakva (Bojan, Yaya). Bizonyos húzásaitól égnek áll a hajam. Nem értem például, hogy mit lehet ebben a Buszkeccben ennyire szeretni (senki ne jöjjön nekem Del Bosque-val, nem érdekel). Pontatlan, sok labdát veszít, fizikailag Yaya szintjének a felénél áll, olykor kapkod és körülményes. Keita a másik óriási nagy kérdőjelem, tökéletes kiegészítő ember, jól érkezik előre is, de nem ér fel Yaya szintjére.

Az igazolások kapcsán megvédeném. Txiki-nek legalább akkora sara van ebben az ámokfutásban. Most számoltam össze, hogy Keirisson-Henrique-Cáceres-Hleb és Csigrinszkij cirka 93 millió euró körüli összeg. Ebből a felsorolt halmazból egyedül az ukrán vadbarom van a keretben, de már ő sem játszik szinte soha (teszem hozzá szerencsére). Gyakorlatilag egy Cristiano Ronaldo árának megfelelő összeget dobtunk kukába és bár nyilván bejön belőle majd némi apró, de értelmesebb lett volna venni belőle egy drága játékost. És akkor még nem is beszéltem az égetően fontos balszélső kérdésről, amit R10 távozása óta képtelenek vagyunk megoldani, bezzeg a védőket vesszük kilóra, meg a fehérorosz majomtól vártuk, hogy majd nagyot alkot.

Pepnek taktikailag is vannak gondjai. Messit idén feltűnően sokat erölteti középen, teszem hozzá, hogy ha ott ilyen teljesítményre képes, mit mutatna az eredeti helyén? Szinte belegondolni is félelmetes. Aztán Iniesta eröltetése se semmi a balszélen, elveszítve a középpályánk egyik legnagyobb motorját és agyát. Baromság. Ott van Pedro, aki hozza azt a szintet, amit Henry, sőt idén túl is teljesíti, mégis Andres van a balszélen számtalanszor. És akkor még Bojanról nem is beszéltem. Ezek akkora taktikai hibák, hogy hetek óta már kijelenthetően meccsek mentek el rajta, lévén a védelem továbbra is még a legerősebb sorunk közé tartozik, nem onnan erednek a fő problémák.

Aztán a hétvégén már az agyam eldobtam, miután Pep hetek óta dumál a bírónak. Nyugtalan, hirtelen felindulásai vannak és most már kapott is fürdési lehetőséget a meccs vége előtt. Nem lehet ezt csinálni. Tudom, hogy Mourinho is pihen éppen, de ott azért más a helyzet. Ő egy ilyen karakter, évek óta jellemző rá, hogy a játékosokért akár a tűzön-vizen át is kiáll. Neki ez a karaktere. Pep viszont egy nyugodt, visszafogott és kultúráltan nyilatkozó Gentleman volt világ életében, ehhez képest meglepően sok kirohanása van idén.

Nem török rajta pálcát. De nagyon-nagyon-nagyon sokat kell még tanulnia. Tavaly hathatós részvételével nyertünk 6/6 kupát és első szezonjában elért mindent, amiért edzők évtizedekig dolgoznak. De ne feledjük, hogy ezt egy sikeréhes, 2 furcsa szezon után járó, világklasszis kerettel érte el, egy olyan modellben, amelybe kvázi beleszületett és már több, mint 20 éve vele él. Pepről már régen azt mondtam, hogy szerintem Barca-edző, de máshol egyáltalán nem garantált a sikere. Ezt a játékrendszert ismeri, ezt a légkört szívja évtizedek óta, ezt a taktikát tudja egyedül. Cserélni borzasztóan rosszul szokott, nem tud újítani taktikailag, gyengék a pontrúgásaink, a szögleteink ugyanúgy, ahogy régen, néha meglep minket pár furcsa rögzített szituval, de a tendencia nem állandó. Sem a cseréi, sem a változtatásai, sem az idei taktikai elképzelései nem tetszenek. Nagyon sokat kell még tanulnia, mert bár hatalmas amit eddig elért, még távol áll attól, hogy egy Ferguson, vagy egy Mourinho szintre érjen. Le kell higgadnia, át kell gondolnia a csapatot, be kell fejeznie azt, hogy a kis kedvenceinek a szerepeltetése miatt romlik a teljesítmény. Objektíven és nyugodtan kell vezetnie ezt a csapatot, mert ezzel a mentalitással, amit ezekeben a hetekben látok, nem sok babér terem idén.

Nem fogok minden eddiginél jobban gratulálni ahhoz, hogy elhoztunk egy Almeria otthonából 1 pontot, bármennyire is kéri Guardiola. Kevés.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LM10
Director del Fútbol

2010.03.09. 20:52:07

LG a barca vs.real topicban írta:Azért várjuk még azzal. Első évében hatalmas alkotott, de mi van ha ezzel ki is fújt? Én úgy gondolom, h a tavalyi sikerekben hatalmas érdeme volt, de már akkor is feltűnt, h nem teljesen elfogulatlan a játékosai felé. Nem voltak a csapaton belül teljesen azonos feltételek tavaly sem, de akkor még nem ment a sikeresség kárára. Idén viszont már sajnos igen. Az igazolásai sem igazán váltak be. Akik egyértelműen jó fogások voltak Pique(ő nagyon nagy fogás, nagyon olcsón nagyon jó védő), Alves(ő mondjuk annyira nem nagy meglepetés, csak hozza a szintet, amit vár tőle az ember), Maxwell(ő is olcsó volt, cserének abszolút jó), Keita(ő is inkább csak hozza a szintet) De ott a sok kidobott pénz: Keirisson, Hleb, Henrique, Caseres, Csigrinszki. Ezek közül 4 van kölcsönbe, és valószínű olcsón megválunk tőlük nyáron a vásárlási opciók miatt. Idejöttek sok pénzért, gyakorlatilag nem tettek semmit az asztalra. Csiga még javulhat, de én benne sem látok sokat. A nagy kérdőjel ugye Ibra. Ő majd még meglátjuk, de eddig nem azt hozza, amiért idehoztuk. Meg ugye Etoo elküldése is ezzel párhuzamosan necces. A cseréi szintén elég pocsékak. Az a baj, h sztem Pepnek is a fejébe szállt a dicsőség, és elvesztette a józan ítélő képességét.
Amit tavaly csinált, az nagyot tetszett, nagy érdeme volt a sikerekbe. Idei munkássága viszont nagyon, naggyon nem tetszik. Amellett, h az eredmények nem jönnek, Touré jó eséllyel jut Etoo sorsára, és szegény Bojan sem tud fejlődni. Persze az idei év még koránt sincs elvesztve, de ha akarunk vmit, akkor Pepnek is változtatnia kell.
Tény, hogy még nem a világ legjobb edzője még, hisz még 40 sincs. De azért azt könnyelmű lenne kijelenteni, hogy a tavalyi csak úgy véletlenül összejött neki. Főleg, hogy az alap tagok:Valdes,Puyol,Márquez,Xavi,Iniesta,Messi,Eto'o,Sylvinho itt voltak már. És belőlük+ a többiekkel eggyütt kovácsolt csapatott Pep. Mert ugyan ezek a játékosok az előtte lévő szezonban ötödét nem tették, mint tavaly. Persze vannak hibái( Néha talán elfogult, cseréi a meccsen, a fiatal igazolásokkal való besülés, de itt szerintem Txikiék is hibásak), de én őt tarton a sikerek kovácsának, és még remélem nagyon sokáig az is marad, és még idén javítja a csapat hibáit. :D 8)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.03.07. 18:23:53

gygerike írta:Nem értem Guardiolában hogy kritikusat sose nyilatkozz le. Lehet néha pedig többet használna mint a folyamatosan dicséret a legroszabb meccsek után is.
Elég egyértelmű, hogy mit csinál már másfél éve. :) Kb az első 4 meccs után megfigyelhető volt.

Ha [auto_cenzúra] a csapat :arrow: Semmi baj, tudjuk, hogy mi a gáz stb.
Ha jók vagyunk :arrow: Van még hová fejlődni stb.
A nagyon fontos meccsek után néha van eltérés, de kb ennyi. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
gygerike
Entrenador del Barça

2010.03.07. 18:16:12

Nem értem Guardiolában hogy kritikusat sose nyilatkozz le. Lehet néha pedig többet használna mint a folyamatosan dicséret a legroszabb meccsek után is.
Visca El Barca
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.07. 17:55:40

Fecooo írta:csak sztem sok a közhely ebben a nyilatkozatában? vmiért az az érzésem, h megint nyilatkozott vmit, de konkrétan nem mondott semmi érdemlegeset... :? :oops: :roll:
vagy csak én látom így? :roll:
Ha nem nyerünk avagy pontot vesztünk szerintem mindig ugyanazt mondja, hogy jók voltunk, meg hogy most játszottunk a legjobban... :? :D
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.07. 17:46:07

csak sztem sok a közhely ebben a nyilatkozatában? vmiért az az érzésem, h megint nyilatkozott vmit, de konkrétan nem mondott semmi érdemlegeset... :? :oops: :roll:
vagy csak én látom így? :roll:
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.07. 16:13:48

Lionel85 írta:
Capon írta:Pep-et mióta itt van hányszor állították ki a kispadtól 3-4szer? Nekem tetszik ez a mentalitás legalább látni, hogy komoly érzelmek munkálkodnak benne. Azért minden esetre nem szokványos dolog, hogy egy edző ilyen sok pirosat kapjon :) főleg másfél év alatt. Legutoljára a Mallorca ellen küldték le mikor Muniesa-t kiállította a bíró.
Ja legalább Vilanova is gyakorolhatja az edzősködést. :lol: :)
Sztem mióta Pep az edző azóta az edzői stábnak alap felszereléséhez hozzá tartozik a headset mint legfontosabb munkaeszköz :lol: :lol: sose lehet tudni mikor szórják ki egy mérkőzésről.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.07. 15:56:28

Capon írta:Pep-et mióta itt van hányszor állították ki a kispadtól 3-4szer? Nekem tetszik ez a mentalitás legalább látni, hogy komoly érzelmek munkálkodnak benne. Azért minden esetre nem szokványos dolog, hogy egy edző ilyen sok pirosat kapjon :) főleg másfél év alatt. Legutoljára a Mallorca ellen küldték le mikor Muniesa-t kiállította a bíró.
Ja legalább Vilanova is gyakorolhatja az edzősködést. :lol: :)
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.07. 15:13:06

Köszi a pontosítást meg a választ Titinho! Valóban az az Osasuna elleni meccsünkön volt. Nem is tudtam hogy 2szer kiállították a B csapat edzőjeként is :lol: (bár így utólag belegondolva meglepő lett volna ha nem) Emlékszem Rijkaardra mikor már szívrohamot kaptam itthon egy két bírói döntés miatt ő még mindig teljesen nyugodtan üldögél a padon szeme sem rebbent nekem meg már szívmasszást kellet kapnom :)
Egyébként ha nem jövünk ki ebből a rosszabb formából akkor sem Pep-et fogom hibáztatni. A játékosoknak a csapatnak egy ilyen nagy siker után úgy néz ki szükségük van egy nagy csalódásra, hogy utána újra fel tudják magukat szívni és azt a játékot produkálják ami elvárható tőlük.
Titinho
Director del Fútbol

2010.03.07. 14:59:31

Az nem a Mallorca ellen volt, hanem az utolsó hazai meccsünkön az Osasuna ellen ahol kikaptunk 1-0-ra és Muniesa kiállítása miatt küldték el.

Ez volt egyébként az 5. piros lapja, 2x a Barca B edzőjeként, 1x tavaly a Bayern elleni mecccsen, 1x tavaly az Osasuna ellen és ugye most az Alméria ellen. Tehát a felnőtt csapatot irányítva 3x.

Ezt bírom amúgy benne én is, hogy nagyon együtt él a játékkal. Remélem azért nem tiltják el 2-3 meccsre, mert valljuk be, hogy a múlt héten is amikor megtapsolta Piqué sárga lapját, azért is ki lehetett volna állítani (más bajnokságban láttunk már emiatt pirosat).

De én teljes mértékben megbízom benne, hogy talpra tudja állítani a csapatot. Csak ezt a 4-2-3-1-et felejtse el, mert ez nem buli, hogy most állunk át márciusban másik szisztémára. A szokványos felállással 4-3-3-ban, Messivel a JOBB oldalon és Iniestával KÖZÉPEN Xavi mellett kellene ismét játszanunk. A Xavi-Iniesta duó egyedülálló a világban, nem szabad őket megbontani, valamint Messi is Alvessel a jobb oldalon érzi otthon magát.

Én nem aggódom, szerintem a Valencia ellen már ismét jól fog működni a csapat (most közrejátszott megint a válogatott forduló is...), van egy teljes hete a csapatnak és Pepnek, hogy összeszedjék magukat.

Mégegyszer mondom, én nem aggódom és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Pep kihúzza a gödörből a csapatot. Mert ha valaki képes lehet erre, akkor az Ő...

Visca el Barca y Visca el Pep!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.07. 14:46:41

Pep-et mióta itt van hányszor állították ki a kispadtól 3-4szer? Nekem tetszik ez a mentalitás legalább látni, hogy komoly érzelmek munkálkodnak benne. Azért minden esetre nem szokványos dolog, hogy egy edző ilyen sok pirosat kapjon :) főleg másfél év alatt. Legutoljára a Mallorca ellen küldték le mikor Muniesa-t kiállította a bíró.
Rinku
Director del Fútbol

2010.03.07. 00:28:35

herliusnak:

Az ellenfelet tiszteljük, ez rendben van, jó gondolatok de azért ne magasztaljuk már ennyire! A Barca még mindig jobb csapat, csak össze csapnak a fejük felett a hullámok, megoldják ők! Nem egyszer láttunk már tanúbizonyságot erről! Meg lesz a végső győzelem, érzem! :wink:
Football, bloody hell. /SAF/
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.07. 00:27:26

Mikaos írta:Azt hiszem, ez okozhat "némi" motivációs különbséget.
Az egyik oldalon van a király, a másik oldalon pedig egy pattogó kihívó.
A király már megvacsorázott...bőségesen, nehezen jön a többi falat :)
Ez ellen próbáltunk a nyáron tenni. Ez várható volt. Év elején úgy látszott sikerül is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.07. 00:24:43

herlius írta:Én pedig ajánlanám neki megtekintésre a Real mai meccsének utolsó 20-25 percét. Tanulhatnánk tőlük küzdeni tudásból, a mai meccsünkön ugyanis pont ez hiányzott
Óriási különbség a két csapat között, hogy mi az utóbbi években 2 BL-t is nyertünk, és ebben a 2 évben lefociztuk a világot.
Tavaly (és ez évben) megnyertük a maximum lehetséges 6 kupát egy szezonban.

A másik oldalon pedig egy évek óta 0 eredményt és 0 focit felmutató csapat van, akikre milliárdokat dobáltak ki ez évben, és érzik, hogy gáz lenne már sokadik éve égniük, ezért hajtanak jelenleg, mint az őrültek.

Azt hiszem, ez okozhat "némi" motivációs különbséget.
Az egyik oldalon van a király, a másik oldalon pedig egy pattogó kihívó.
A király már megvacsorázott...bőségesen, nehezen jön a többi falat :)
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.07. 00:13:19

PIRAMIS!

Én pedig ajánlanám neki megtekintésre a Real mai meccsének utolsó 20-25 percét. Tanulhatnánk tőlük küzdeni tudásból, a mai meccsünkön ugyanis pont ez hiányzott, na meg egyénieskedések helyett némi összjáték. Kidolgozott, ésszerűen felépített támadásunk ugyanis ma gyakorlatilag nem volt, de legalább az utolsó percekben is hátul adogattunk 2-2-nél. Szánalom.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.03.06. 23:42:08

MR. TROMORT777 írta:
Replay írta:Ha kérdezhetnék Pep-től, akkor 3 dolog lenne az:

Miért bonyolitanak mindent túl a csapat játékosai, miért kell minden helyzetet a végletekig kijátszani, miért nem lehet egyszerübben, célratörőbben játszani?

Miért nem vállalnak távolról lövéseket a játékosok?

Végül miért nem cserél többet és ha cserél is, miért a meccs végén, mikor már esély sincs arra sem, hogy bemelegedjen a becserélt játékos?
4. Miért nem játszik Messi a posztján?

5. Mi baja Touréval?

6. Mi baja Bojannal?

7. Miért bízik ennyire Ibrába?
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
MR. TROMORT777

2010.03.06. 23:39:34

Replay írta:Ha kérdezhetnék Pep-től, akkor 3 dolog lenne az:

Miért bonyolitanak mindent túl a csapat játékosai, miért kell minden helyzetet a végletekig kijátszani, miért nem lehet egyszerübben, célratörőbben játszani?

Végül miért nem cserél többet és ha cserél is, miért a meccs végén, mikor már esély sincs arra sem, hogy bemelegedjen a becserélt játékos?
4. Miért nem játszik Messi a posztján?

5. Mi baja Touréval?

6. Mi baja Bojannal?
Replay
Director del Fútbol

2010.03.06. 23:36:01

Ha kérdezhetnék Pep-től, akkor 3 dolog lenne az:

Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.15. 22:12:45

cps46 írta:Pep 100. meccse jön a hétvégén.
Eddig a mérleg: 70-19-10.

hetvegen a mérleg : 71-19-10 :) :idea:
Kép
cps46
Entrenador del Barça

2010.02.15. 21:29:35

Pep 100. meccse jön a hétvégén.
Eddig a mérleg: 70-19-10.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.02.07. 14:19:28

Capon írta:Pep-nél már ugye volt többször is szó a cserékről...
Hát ma nagyon jól csinálta :!:
Épp írni akartam, csak elaludtam. Elég gyorsan és jól reagálta le. Első: Touré lépett vissza, ami egy jó megoldás, de aztán frissített az egyre jobb formát mutató Márquez-el, illetve lehozta végre Ibrát, ezzel egy közel 0 teljesítményű játékos eltűnt a csapatból, helyette szűrő érkezett, a pályán meg csak gyors játékosok maradtak, ezzel berendezkedtünk kontrákra, amit Xavi-Ini-Messi tökéletesen el tud látni...
Capon
Llegenda del Barça

2010.02.06. 23:58:28

Pep-nél már ugye volt többször is szó a cserékről...
Hát ma nagyon jól csinálta :!:
Válasz küldése