Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
te egy rohadtul nagy mázlista vagyFernando írta:Valaki szurkoljon már ellenemFernando írta:Nah behúzta végül simán a Marseille 5-1-el.Az utóbbi hét nagyon jövedelmező volt. Hétfő, kedd és péntek kivételével minden nap nyertem.
Szerk. mára:
Szávay vs. Gorortsova H 1.35
Zwolle vs. Roosendahl H 1.63
Telstar vs. De Graafschap V 1.57
3.45-ös odds.8 nap alatt ez az 5. elég valószínűleg győztes szelvényem.
(Sorozatban a 3.)
Szávay ellenfele feladta 6:1, 1:0-nál. A Zwolle a 70. percben 3-1-re megy 0-1ről emberelőnyben, és ugyancsak a 70. percben 0-2-re vezet a Graafschap is.
Valaki szurkoljon már ellenemFernando írta:Nah behúzta végül simán a Marseille 5-1-el.Az utóbbi hét nagyon jövedelmező volt. Hétfő, kedd és péntek kivételével minden nap nyertem.
Szerk. mára:
Szávay vs. Gorortsova H 1.35
Zwolle vs. Roosendahl H 1.63
Telstar vs. De Graafschap V 1.57
3.45-ös odds.
Először is olyan nincs, hogy tuti. Ha mégis volna, akkor tegyél rá millió-csilió forintot és akkor szép hasznot produkálsz. Nem kell a többi 5 meccsLM10 írta:Ez igaz. A hétvégén is csak 1 meccs ment el, a Leverkusen. De ebből a 7 meccsből 2 ki jutna tovább, amik 1000%-osak. Azon kívül 5 meccs. Én hiszek most ebben, de egyébként igazatok van.socio66 írta:Igen,én is ezt mondtam már az előző szelvényednél is Norbi, túl sok a meccs. Akármennyire is kicsik az oddsok,egy ilyen hetes,nyolcas kötésnél legalább egy meccs szinte biztosan elmegy.
Ez igaz. A hétvégén is csak 1 meccs ment el, a Leverkusen. De ebből a 7 meccsből 2 ki jutna tovább, amik 1000%-osak. Azon kívül 5 meccs. Én hiszek most ebben, de egyébként igazatok van.socio66 írta:Igen,én is ezt mondtam már az előző szelvényednél is Norbi, túl sok a meccs. Akármennyire is kicsik az oddsok,egy ilyen hetes,nyolcas kötésnél legalább egy meccs szinte biztosan elmegy.
Az odds-ok utalnak a valószínűségre, úgyhogy van benne ráció, de túl sok a mérkőzésszám. Egy el fog menni...LM10 írta:Quevilly - Rennes V 1,38
Manchester City - Bolton H 1,38
Auxerre - Plabennec H 1,29
Vesoul Saone vagy Paris SG jut tovább V 1,14
Osnabrück vagy Schalke jut tovább V 1,12
Parma - Internazionale V 1,80
Bayern München - Fürth H 1,14
6x odds.
Vélemények? Nem nagy pénz, de már kéne a sikerélmény
És bejött!fcbarca0827 írta:Vasárnap:
(0-1) Inter - Cagliari H (3:0)
Osasuna - Tenerife H (1:0)
Athletic Bilbao - Xerez H (3:2)
Porto - Naval H (3:0)
Dunfermline - Celtic V (2:4)
Marseille - Valenciennes H (5:1)
200 Ft2057 Ft
Elég jó hetet zártam, de ahoz képest hogy a 3. számú szelvényemet vártam sima befutónak az buktam el, viszont bejött a 2. számú "spanyol" armada és az 1. számu hendis ja és az 5. számú "habos"varnagykrisztian írta:A 7 végére:
1.
(0-1) Manchester Utd. - Portsmouth H
(0-1) PSV - ADO Den Haag H
(0-1) Porto - Naval H
7002215 HUF
2.
Valencia - Valladolid H
Barcelona - Getafe H
Real Madrid - Espanyol H
Ath. Bilbao - Xerez H
8002095 HUF
3.
Manchester Utd. - Portsmouth H
PSV - ADO Den Haag H
Olympiakosz - Levadiakosz H
Porto - Naval H
Fenerbahce - Diyarbakirspor H
10002170 HUF
4.
Sporting CP - Académica H
Dortmund - Frankfurt H
Ajax - Twente H
Internazionale - Cagliari H
Mallorca - Villarreal H
2002210 HUF
5.
Chelsea - Arsenal H
Genoa - Chievo H
Osasuna - Tenerife H
4002215 HUF
A 3. számú szelvényem szerintem a legesélyesebb de még bejöhet az 1. és a 2. is!A 4.-en sok múlhat az Ajax-on és a Mallorca-n(otthon 9 meccs/9 győzelem)Az 5. meg hab a tortán![]()
Ha ez megnyugtat, én is már egy hónapja nem tudok nyerni.ronaldinho89 írta:Miért, miért , miért?![]()
Én vagyok az egyetlen béna aki sose nyer?már vagy -4000 be vagyok január óta.
Ma még gyorsba raktam egy szelót, nem bírtam ellenállni.
Fiorentina-Roma V ( 0-1)
R.San- Atl. Mad V ( 1-1)
Porto - Naval H ( Porto már behuzza)
És már megint 1 megy el.
Ne is mond a Fener nekem is betett...levproff írta:Hát, eddig bukó..pmarci93 írta:mit mondok ma a zaragoza - sevilla meccsre egyértwlmű V?![]()
Ja, és a Fener is elszállt.
Hát, eddig bukó..pmarci93 írta:mit mondok ma a zaragoza - sevilla meccsre egyértwlmű V?
Lehet, hogy ez bejön?fcbarca0827 írta:Vasárnap:
(0-1) Inter - Cagliari H (3:0)
Osasuna - Tenerife H (1:0)
Athletic Bilbao - Xerez H (3:2)
Porto - Naval H (20:15)
Dunfermline - Celtic V (2:4)
Marseille - Valenciennes H (21:00)
200 Ft2057 Ft
Nekem ezután a hétvége után nincs "egyértelmű" meccs!pmarci93 írta:mit mondok ma a zaragoza - sevilla meccsre egyértwlmű V?
Fernando írta:Hogy meleg volt-e a Birmingham meccs? Naná!2-1. Phillips 79', 85'. Köszipuszieddig. Inter is vezet. Jól állok ma is még.
Szerk.: FtcSikiHun majdnem megvolt a Napoli X.