Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jahm és olvastam, hogy akkor edzz Adriano amikor akar. Biztos megígérte Dungának, hogy elviszi partizni.katalunya írta:Dunga lehet azér orrolt meg ronira mer anno(még a Grémiós korszakába R80-nak) zseniális csellel verte át dungát![]()
de am azér érdekes h mér nem hívja meg R80-at,és Adrianot meghívja,akinek a bajnoksága nem rég kezdőtött el
Ez a mostani Dinho még rajtunk is dobhatnakanty írta:Most már sok esélyt nem láttak arra, h Ronaldinho a vébén fog szerepelni. Úgy látszik, h Dungának nem elég ez a teljesitmény amit nyújt, ez azért elég érdekes.
Ez a brazil keret nagyon szürke, kevés kreativ játékossal és sok ''favágóval''.
Dunga a védekező futball hive és ezen a taktikán nem is fog változtatni, az más kérdés, h ez nem biztos, h elég lesz a vébén.
Az a könnyedség, zsonglőr játék hiányzik a brazilokból amiért igazán szeret(t)em őket.
Még egy mostani Dinho is sokat dobhatna ezen a csapaton.
levproff írta:
Legyen 2,5.![]()
Mert a harmadikban benne volt, de ott patogott a labda.
De, ha a lesgólpasszt is félnek számítjuk, akkor tényleg 3.
Legyen 2,5.maister6000cm3 írta:Kijavítanálak: 3 assist
Kijavítanálak: 3 assist
Én is ezt gondoltam, mikor Rivaldo, Ronaldo, majd szép lassan Ronaldinho is kikopott a csapatból, de azért a tavalyi Konföderációs Kupán például messze ők játszották a leglátványosabb focit. Ahogy az USA-t, Egyiptomot vagy az olaszokat elintézték, az gyönyörű volt!Ronaldinho0408 írta:Hát szerintem már régóta nem az egyik leglátványosabban játszó csapat.
Egy két nevet én sem értek hogy mit keres ottGyurinho írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/br ... ol-2016973
Mondjuk vicc ,hogy olyan játékosokat behívott Dunga mint Ramires,Elano, de Ronnie-t ezúttal sem..
A menesztéssel aszem nem lesz gond, mert ha jól tudom Dunga szerződése a nyáron lejár és nem lesz hosszabbítás. A hírhez annyit, hogy én se értem, hogy nem férhet be Ronadinho, hisz mikor szürkén játszik akkor is "színesebb" egy - két keretben lévőtől.Gyurinho írta:
Fele akkora sincs mint Adriano, neki meg nyalja az alkesz s....na meg Robinho is mit keres egy brazil válogatottba, úgy, hogy egy M.Citybe nem bírt bérelt helyett csinálni
Remélem jól meg égnek a VB-n és menesztik végre Dungát...
Fele akkora sincs mint Adriano, neki meg nyalja az alkesz s....LG írta:Azért meg lehet érteni. Lehet, h Ronaldinho még most is jobb, mint az általad emlitett két játékos, de nagy kerékkötő, ami nem hiányzik egy csapatnak sem.Gyurinho írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/br ... ol-2016973
Mondjuk vicc ,hogy olyan játékosokat behívott Dunga mint Ramires,Elano, de Ronnie-t ezúttal sem..
Azért meg lehet érteni. Lehet, h Ronaldinho még most is jobb, mint az általad emlitett két játékos, de nagy kerékkötő, ami nem hiányzik egy csapatnak sem.Gyurinho írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/br ... ol-2016973
Bobán írta: Bulizott? Bulizón! Én is buliznék ha ennyi pénzem lenne! És te is! Hajrá Ronaldinho!!!!
Hiába próbálod az elvakult Ronaldinho fanokat meggyőzni, nem lehet őket semmivel. Számukra ő szent és sérthetetlen, és ha vmi jogos kritikát megfogalmazol vele szembe, elküldenek az anyádba. Azt mondom, hagyjuk őket, éljenek csak álomvilágba, nézegessék a youtubon a videókat, meg örüljenek ha belő 1-2 11-st, bár az Inter ellen már ez sem ment neki.haze71 írta:"Valóban egy szálloda vendége voltam, de egyáltalán nem igaz, hogy éjszakákat dorbézoltam át" - fogalmazott Ronaldinho.
Tehát nem azt cáfolta, hogy bulizott, és hogy ezért megbüntették (vagy hogy elkültött 20 millert). Csak azt, hogy három napig. Szerintetek megbüntették volna, ha nem járnak utána a dolgoknak? Ugyan már...