Maxsteel666 írta:VV
Jeffren-Puyol-Milto-Maxwell
Busquets
Xavi Keita
Messi Iniesta
Zlatan
Szerintem, vhogy így fogja kiállítani a csapatot Pep. Valószínű Keita szerepet kap a középpályán, a hétvégi meccsből kiindulva.
Én védőt hoznék fel az Athléticből, Jeffrent semmiképpen sem játszatnám ott, mert elég pocsék teljesítményt nyújtott.
Így Montoya, Muniesa, Fontás, illetve Dalmau közül valaki szerepet fog kapni, valószínű, hogy a leggyorsabb, az ATMA ellen az a legfontosabb sztem. Ha középső védő jön, akkor Puyi jobb bekk lesz.
Középpályán én mindenképp a Xavi-Busi-Ini triót küldeném ki, egyértelműen ez a legerősebb oda, labdatartásban verhetetlenek, ráadásul a gyenge Atma védelmét jobban fel tudnák törni mint Keitával.
Támadóknál bajban vagyok: Ibrát nem raknám be ennyi katasztrofális teljesítmény után, Bojant játszatnám, de Pedrot is kezdőben látnám, mert jobb, mint Henry, de ezzel nagyon tapasztalatlanná válna a csapat, ami nem előnyös. Ezért most talán Henry-t raknám kezdőbe, ő is kapjon még1 lehetőséget bizonyításra, előbb-utóbb élni fog vele. Meg talán Bojannal jobban fog menni az összjáték.
Az én kezdőm: VV--Puyol-Fontás-Milito-Maxwell--Xavi-Busquets-Iniesta--Messi-Bojan-Henry