2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Úgy tudom, hogy mind1, hogy milyen állapotban van a szeló, mert csak beütik a szelvényszámát a gépbe, és úgy derül ki, hogy nyertél-eCFirpo3 írta:Egy kettétépett nyertes szelvény még érvényes? xD
Ezeknek a felét azt se tudom mi. Hol bukkantál te ilyen fogadási lehetőségekre? Laughing Amúgy 5-1-re nyert az Estudiantes. Grat. Mekkora volt az össz odds?
Odsz: 3,92
Ennek fele Roplabda. Most azt egyszer en is csak ugy odsz utan tettem meg oket. Mert nem kovetem a roplabdat es ezeket a csapatokat sem. 8 meccs volt, el is mehetett volna...de szerencsere jott. kb 3000 Ft-vel jatszodtam meg- 45 Lejel. Jol jott![]()
Mai napra megintcsak egy "ossze-vissza szelveny"majd beirom
Ezeknek a felét azt se tudom mi. Hol bukkantál te ilyen fogadási lehetőségekre?Attila-Raul írta:Estudiantes - Juan Aurich H
Al-Arabi - Al-Salibikhaet H 4-0
Al-Nasar - Al-Tadhamon H 1-0
Singapore A.F. - Balestier Khalsa H 2-1
Iraklis GS Thessaloniki - Panathina V 0-3
VK Prostejov - Scavolini Pesaro V 1-3
G?nes Vakifbank Istanbul - Univer H 3-0
Volley Bergamo - Fakro Muszynianka Muszyna H 3-0
Nah meg csak az Estudientesnek kell hoznia a meccset
Gondolom röplabdára gondolt.socio66 írta:mivan'?Attila-Raul írta:Hol lehet Vole` eredmenyeket nezni?
Na igen.Fernando írta:Van olyan csapat amely mer nyerni a Singapore Armed Forces ellen?
Ha nem ilyen kombinált hülyeségeket akarsz tenni akkor az alaptét 200 Ft. Onnantól 100-assával azthiszem bármekkora összeget, max 50 rúpiáig. Tehát 3,4,5,6,7,800...50000.benjoBARCA írta:Sziasztok! Légyszi valaki írja le, hogy milyen összegű téteket lehet tenni tippmixen....(bocsi, kezdő vagyok)
100,200,300,500benjoBARCA írta:Sziasztok! Légyszi valaki írja le, hogy milyen összegű téteket lehet tenni tippmixen....(bocsi, kezdő vagyok)