Gali írta:Emlékezzünk vissza, tavaly és tavalyelőtt kikaptunk (4-3, 4-2). Szép az a 2007-es 0-6, de szerintem most ennek az eredménynek nagyon kicsi a valószínüsége (bár ne lenne igazam). Várhatóan megint sok gólos meccs lesz. Az a lényeg, hogy 1-gyel többet rúgjon a Barca, mint az Atletico.
Bár egyet is érthetnék veled, de nem teszem.

A 4-2 alkalmával egy teljesen más Barca játszott velük (igen, a 0-6 alkalmával is), a tavalyi vereség, meg pont a ki-ki meccs, amiről Pep is beszélt, plusz akkor volt egy kis hullámvölgy, ha jól emlékszem (Betis, Espanyol?). Most viszont bombaformában dübörög a középpálya, a támadó hármas elfogadható, a védelemmel sincs komolyabb gond, még így is magabiztosabb, minz az Atleticóé. Ők ráadásul minden téren gondban vannak, a védelem mindig szerecsétlen, a középpálya inkább sútytalan (gyak. ma a romboláson kívül sokat nem fognak tudni hozzátenni), a csatárok meg közel nincsenek tavalyi formában.
Mondjuk én sem hiszem, hogy 0-6 lesz, abban viszont egészen biztos vagyok, ha úgy játszunk, ahogyan tudunk (lásd: múlthét), akkor többet lövünk, mint az Atleti, és helyzetek alapján benne lesz a 6 gól.