Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg Iniesta,Messi,Busquets,Maxwell,Pedro...barcaME55i írta: Xavi elképesztő gyenge.
Xavi elképesztő gyenge.ElBartimaeus írta:Ini szerintem nem gyenge, ha megnézed kevés labdát ad el, nem körülményeskedik, fut, próbál pörögni, emberfölényt alakít ki a cseleivel, bár kicsit sokat cipeli, de ez betudhat annak, hogy kevés a megjátszható ember körülötte.Rivaldo11 írta:Xavi, Ini és Messi gyenge nagyon. Ez az oka, hogy vezet az ellenfél.
Ettől függetlenül még bármi lehet.
Sajnos a többiek,tényleg nagyon rossz napot fogtak ki, még csak nem is futnak, ami számomra érthetetlen. (Ibra is lassú, csak tőle ez nem szokatlan...)
Ez tökéletesen igaz!!!!!ElBartimaeus írta:Ini szerintem nem gyenge, ha megnézed kevés labdát ad el, nem körülményeskedik, fut, próbál pörögni, emberfölényt alakít ki a cseleivel, bár kicsit sokat cipeli, de ez betudhat annak, hogy kevés a megjátszható ember körülötte.Rivaldo11 írta:Xavi, Ini és Messi gyenge nagyon. Ez az oka, hogy vezet az ellenfél.
Sajnos a többiek,tényleg nagyon rossz napot fogtak ki, még csak nem is futnak, ami számomra érthetetlen. (Ibra is lassú, csak tőle ez nem szokatlan...)
Ini szerintem nem gyenge, ha megnézed kevés labdát ad el, nem körülményeskedik, fut, próbál pörögni, emberfölényt alakít ki a cseleivel, bár kicsit sokat cipeli, de ez betudhat annak, hogy kevés a megjátszható ember körülötte.Rivaldo11 írta:Xavi, Ini és Messi gyenge nagyon. Ez az oka, hogy vezet az ellenfél.
Robinho szerény véleményem szerint felesleges.Risu92 írta:Bocsánat, hogy ezt ide írom, de mit gondoltok azzal a véleményemmel, hogy nyáron kéne Robinho és Bruno Alves?csak kiváncsi vagyok egy balszélső és egy jó kis védő én ezeknek örülnék most a legjobban:$
Én úgy olvastam a barca oldalán h Muniesa és Bartra is ott van.szajko írta:Muniesa nincs a padon...gekkodan írta: Még Muniesát behozni a védelembe, Puyol ki a szélre és nyugalommal fordíthatunk.