2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát Puyolnak volt tegnap a legpechesebb mecsse..mindkét gólban alaposan benne volt a "keze." -igaz hogyha nem csúszik be, akkor a 2. ugyis gol lett volnaIlúvatar írta:sajnálom puyolt, mert neki nagyon nem ment tegnap a meccse...
Egy vérbeli katalán öngólt lő... hát nem tudom milyen érzések zajlottak benne...
Előfordul ilyesmi...
Aha, de nem lehet mindig a BL döntővel előjönni, az is csak meccs volt. Busquets védelmében is előszokott jönni. Jah, ott tényleg jó volt, de ezzel ki is merülnek az igazán jó meccsei...sinya gvr6 írta:Ez igaz de emlékezzetek a BL döntőre is .
Utána kb 5 percel, meg ő mentett egyedül visszaérve Épp Forlan elől, akinek csak 3 méterről kellett volna berúgnia az üres kapuba!Lionel85 írta:Forlánról azért rendesen lemaradt az első gól előtt....
De az egyetlen gólunkat is ( számomra ) ő szerezte.szajko írta:Nálam ő volt a Barca legjobbja! Szokása szerint küzdött, hajtott, óriásiakat szerelt. Egyedül ő volt a Barcából a pályán.
Igaz az 1. gólnál hibázott...
egyetértek veled Colos! most hétvégén sztem Rafa jól helytállt. volt 1-2 hibája, de stabilabbnak tűnik már, mint volt 1-2 hónapja... a Getafét hazai pályán a Kapitány nélkül is kötelező ütni!Colos írta:Ötödik sárga miatt nem léphet pályára a Getafe ellen. Éppen ezért örömteli, hogy Márquez a legutóbbi meccsen jól teljesített. Úgy látszik, a sárga lapok most segítik Pep rotációs elvét.
Köszönöm! Pedig olvastam is......Puyol05 írta:mai cikk Pep-es cikk legvége:westerngom írta:- tegnap este (szombat) mi történt Puyo-val?, hogy a 2. félidőre Marquez jött ki helyette? Azt még láttam, hogy a fülét fogva lemegy a pályáról az öltözőbe, de aztán elkapcsoltam/ elkalandoztam/ új ser+ szotyi + ropi, ......majd miután visszakapcsoltam a meccsre
vettem észre, hogy már nem ő kergeti a bőrt!
Remélem, nem sérült meg......., van valami hír róla?
![]()
Guardiola végül tájékoztatta a sajtót, hogy a félidőben lecserélt Puyol nem sérült meg, csupán megszédült, így jobbnak látták, ha pihen, és nem jön ki a második játékrészre.
mai cikk Pep-es cikk legvége:westerngom írta:- tegnap este (szombat) mi történt Puyo-val?, hogy a 2. félidőre Marquez jött ki helyette? Azt még láttam, hogy a fülét fogva lemegy a pályáról az öltözőbe, de aztán elkapcsoltam/ elkalandoztam/ új ser+ szotyi + ropi, ......majd miután visszakapcsoltam a meccsre
vettem észre, hogy már nem ő kergeti a bőrt!
Remélem, nem sérült meg......., van valami hír róla?