Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja.Persze.Hogy is ne felejthetnénk el.Kit is vetetek az Albacetétől.Swineherd írta:Nem is kell aggódni! Nem várja el senki...
Woodgate nem életbiztosítás, de állítólag 3-4 fordulón belül akarja Luxa beépíteni a csapatba.
Még mindíg nem ért véget az átigazolási szezon...
Jó kis védő páros.Nem tudom.Valami azt sugja hogyEnrique írta:Ehh, asszem nem nagyon kell aggódni a madrid miatt. Legalábbis hátul hiszen minden jel arra mutat, hogy nem vesznek védőt...![]()
![]()
Ütős lesz az a Pavon- Helgiéra kettős...
![]()
Az kell ám!Charlie írta:Barátságos ixogatás,de mire visszatérünk egy újabb Barcással bővölünkBodi írta:Colin,én félnék a helyedben.... Mi lesz Tiszavasvárin???
Charlie bácsi beindul.....![]()
![]()
C.
Egyrészt lehagytál egyLG írta:Télleg mekkora haverok vagytok...Charlie csak olyan baráti gesztusbol megrázza a pofonfát!Egyszer ha találkozunk akkor jól megverlek.
Télleg mekkora haverok vagytok...Charlie csak olyan baráti gesztusbol megrázza a pofonfát!Egyszer ha találkozunk akkor jól megverlek.
Miért én nem vagyok haver.Colin írta:Miértne? Nosztalgiázni csak szabad nemKben meg Charlie már-már haver ugyhogy nem olyan mintha mondjuk mittudomén LG-nek mondtam volna mindezt
Aztán felébredek a rémálmombolanagonzalez7 írta:majd figyeld csak meg!!!!miko azt hallod:a Madrid 4-1re megverte az újjonc Cádizt....![]()
ááá, Charlie... csalódtam benned... ezt a betegség poént már ellőttétek párszor... most valami eredetit mondj. /persze h nincs harag...Charlie írta:De nincs harag ugye?Csak kinőhetnéd ezt a betegségedet hogy real drukker vagy...Colin írta:Jaj de szivattál... igen. igen... tudod, azért csunyákat irtál a lelkemre vettem őket, és megrontotta az egész kiskoromat! szégyelld magad!
C.
De nincs harag ugye?Csak kinőhetnéd ezt a betegségedet hogy real drukker vagy...Colin írta:Jaj de szivattál... igen. igen... tudod, azért csunyákat irtál a lelkemre vettem őket, és megrontotta az egész kiskoromat! szégyelld magad!