2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Komoly ellenfél a Milan. Csak be kellett volna rúgni az 5 ajtóablakból 3-at legalább az első 35 percben, amíg a MU nem volt a pályán.levproff írta:Ha ma egy komolyabb elenfelet kapott volna a MU, akkor itt nagy bőgés lenne.De ugye nincs ha..
Többnyire kettőn áll a vásár. Tény, hogy csomót hibázott a MU védelme úgy, hogy nem voltak rákényszerítve, de ez a foci része. Egyik hibázik - másik kihasználja.ozsimiki írta: igazából ha a hibákat kivonod lehetne 0-0 is első félidőben, ha beleszámítjuk akkor 2-1.
itt üt vissza a fáradtság. ezért örültem volna ha továbbjut a milán, a barca fiatalok(Alves,mondhatnám Messit is, Pedro stb.) lefociztákvolna őket. ugy mint most a manu.levproff írta:Ha ma egy komolyabb elenfelet kapott volna a MU, akkor itt nagy bőgés lenne.De ugye nincs ha..
igazából ha a hibákat kivonod lehetne 0-0 is első félidőben, ha beleszámítjuk akkor 2-1.Mikaos írta:Lehetne 3-0 is a Milan - MU. Ehelyett 1-1.
A MU 35 percig nem volt a pályán. A vén papák alaposan kipasszolták őket
Az első 45 perc után Milan győzelmet várnék, de a foci kiszámíthatatlan.
1-2levproff írta:2-1..
levproff írta:Senki nem írta, hogy szép volt.ozsimiki írta:szerk: Ronaldinho,h gólt lőtt annyi köze volt,mint Scholesnak kb, ott szép,másik oldalon meg hehe?mindamellett jól tolja a brazil,de én megértem Dungát is.
![]()
Amúgy legalább Ronaldinho azzal a lábával találta el a labdát, amelyikkel akarta.És jóval meszebbről.
Senki nem írta, hogy szép volt.ozsimiki írta:szerk: Ronaldinho,h gólt lőtt annyi köze volt,mint Scholesnak kb, ott szép,másik oldalon meg hehe?mindamellett jól tolja a brazil,de én megértem Dungát is.
csak az a baj hogy amilan hajtásából nembiztos hogy gól lesz, de az öregek, akik dönthetnének befáradnak..mr. írta:Köze nincs a meccshez a MU-nak erre valahogy bepattan a labda. Milyen rohadtul váratlan...