Mikaos írta:Értem, mi a probléma.
na azt hittem, ezután más típusú hszt írsz,de hát megint csak inkább körbemagyaráztál mindent
Mikaos írta:
1. ha rosszat írtam volna a második félidőbeli MU-ra, az nem lett volna igaz...
2. Igazán jót meg azért lett volna nehéz, mert abban mi a jó, hogy ugyanannyi gólhelyzetük volt, mint a Milannak? Illetve volt 10 percük, amíg nyomás alatt tartották az összerogyott Milant (azelőtt a 10 perc előtt írtam az első két hsz-emet amúgy).
1.= így van
2.= legalább annyival volt jobb a M.U. a 2.ban,mint a Milán az elsőben. az a mondatod,meg hogy ha nem használják ki ellenük a helyzeteket,ők nyernek,nem hiszem hogy azt fedi,hogy igen jobbak voltak a 2.félidőben. bár nálad lehet már azt is dicshimnusznak kellene felfognom

/azért
Valóban jobb volt a helyzetkihasználás,ami kaput talált,de azért itt is volt pár ami találhatott volna is akár(és akkor még veszélyes is lett volna bőven),de mellé ment.
Kalap!
igen,volt két szép lövésük rögtön az elején,ettől még azt hiszem mindenki egyetért,hogy a 2.félidőben 1-3ig (utána elhitték,hogy itt már baj se lehet) a M.U. akarata érvényesült,és főleg 1-2 után a Milán azt se tudta,hogy mi van.
Annyira volt egyoldalú,mint az első 20percben a Milán javára. két félidő alapján szerintem bőven kiegyenlítődött a kép,sőt...Dida nyakába nem igen varrnám (edző és kapus közti különbség döntött mondatodra reagálva), szerintem egyiket se lehetett védeni. míg VDS amellett,h nagyot védett kétszer is,nem nevezném védhetetlennek azt a két lövést. Pirlo szabija elég messziről ment, így egy ilyen kapusnak oda kell érni, oda is ért. R80 csavarása (épp ezért mert csavarás) se süvített nagyon, vetődéssel szépen meg is oldotta.
no mind1, a lényeg,h jó meccset láttunk, nekem ugye külön öröm,hogy a M.U. nyert ezen a meccsen,és ezzel nagyon megkönnyítette a saját dolgát a visszavágóra.
Mai két meccs nekem elég szagtalannak tűnik,azért egyikbe majd belenézek.
Hajrá Fio & Porto, első nem igen fog bejönni ma, 2.még akár be is jöhet.