balazsfoci írta:LG írta:Szeretem ezt a fórumot, mert itt az emberek többsége nagyon bölcs

, és minden nap tanulok vmi új bölcsességet.

Te biztos személyi edző lehetsz, ha ilyen rohadt okos vagy. Nekem ugyanis személyi edző nem mondta h egyek kenyeret. Hozzáteszem nem a teljes kiőrlésű kenyérről beszélek. Egy szakembernek jobban hiszek mint egy ilyen jöttment nethuszárnak mint te. :wink
Ugyan már, nem kell ehhez személyi edzőnek lenni, csak egy kicsit gondolkodni. Az őseinknek az a kenyér volt az alaptápláléka, amelyet te sz.arnak nevezel. De még ma is ezt eszik a legtöbben, és senki nem hal bele. És megnyugodhatsz, h a sikeres sportolók közül is sokan fogyasztják ezt a "csúnyát próbáltam írni". Nekem pl. nincs személyi edzőm, ilyenekre nincs szükségem, de a kempo edzőm, aki mellesleg vb, nekem soha nem mondott olyat, h ne egyel kenyeret. Sőt, én már őt is láttam, h ette ezt "csúnyát próbáltam írni". Lehet, h vmivel egészségesebb a teljes kiőrlésű kenyér, de nem hinném, h ez befolyásolhatja vkinek a teljesítményét. Esetleg, ha vki fogyni akar, annak lehet hasznos.
De ha vki azt mondja, h a kenyér az sz.ar az ne számítson már dicséretre.
Azt meg hozzá tenném, h nem ez az első hülyeséged a fórumon, igazából a sok baromságodból, amit főleg a Ronaldinho meg az Ibra topicban alkotsz már lehetne egy topicot nyitni. Ezek után miért is vennélek komolyan? Persze, láthatod, h még veled is emberi hangnemben beszélek, bár nem vagyok benne biztos, h sok értelme van.