Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hogy keveredik ide most a Real???Boixos írta:mákunk volt.ferninho írta:ezt hogy úsztátok meg idáig 1 góllal?![]()
és azért Márquez is.... simán befújható 11-es... plusz piros...![]()
de azért annyira ne örömködjél, nektek a végén is ennyi maradt, nekünk meg van még egy félidőnyi szenvedés... vagy fieszta... de ahhoz pepnek át kell mennie hortátorba az öltözőben.
Szünetben jó lenne meghúzni ezt a cserét.Rivaldo11 írta: Busquets heklyére Ininek kellene visszalépnie, Henry meg öjjön a szélre.
C.R, ha elesik egy fűszálban, akkor már 11-es. Ennyit erről. Mi alig kapunk 11-est, pedig mi vagyunk a legtámadóbb csapat a világon - ti meg meccsenként kapjátok a kamu 11-ket a kontráitokraGetti írta:Na generálok egy kis vitát. Hogy ítélitek meg a szabálytalankodásokat?
1: ibra aláfutott a gyereknek és még ő kapott szabadot. majd beletérdelt. (11-es?, piros?)
2: marqueznek köze nem votl a labdához, háttal állt neki, csak könyökössel arrébbpakolta a svábot, aki a labdáér ment
3: pique kéz, nem leszorított, irányt változtatott a labda
kb. ennyit a bl tisztaságáról
Szerintem nálad már megvolt a pizsamaosztás.boixosnois írta:3-0 vagy kettő null lesz oda.
Talán a bajnokságban még lehet vmi de szerintem az meg a realé lesz.
Pár éve még két bajnoki cím után lettünk hulla gyengék és nem nyertek semmit, idén már egy év után következik be!!!
És Ibra kijöhet? Sztem eddig én is tudni hoznám a játékát, de lehet 1 keveset többet is futnék..... Szánalmas az a pali...Mental_Theo írta:Nem gondoltam hogy Alves ennyire hiányzik,de tény.
Marquez meg Busquets ne is jöjjön ki..
De elég nyálkáslevproff írta:Egy szó: fos.
Nálam Touré rosszabb volt. Néha még a saját támadóinknak is őt kellet kerülgetni.Mental_Theo írta:Nem gondoltam hogy Alves ennyire hiányzik,de tény.
Marquez meg Busquets ne is jöjjön ki..
Ezt azért gondold át mégegyszer.Ilúvatar írta:bszkiiiii![]()
kumma nagy mákjuk van ezeknek...
mákunk volt.ferninho írta:ezt hogy úsztátok meg idáig 1 góllal?![]()
és azért Márquez is.... simán befújható 11-es... plusz piros...