űgyiko írta:Az NS-en lejött, hogy Larsson befejezi, szinte éreztem, nem jó lesz ez így, de azért gratula Laporta-nak az ajánlat miatt. Minden jót Henke, gyorsan gyógyulj fel!
Ez komoly

C.
DE ÉN NEM HISZEM EL H 4(!!!) JÁTÉKOS UGYANOLYAN SÉRÜLÉST SZENVEDJEN!!!redlions írta:Sajnos már nem fiatal játékos! Könnyeben sérül, főleg, hogy már volt komoly sérülése. Rengeteg meccs, állandó edzés. Az emberi szervezetnek is van tűréshatára... Ráadásul csatár, többet rúgják agyon, sérülékenyebb.
szerintem nem az orvosokban kell keresni a hibát.Akela írta:Ez sok sérülés már nagyon durva.
Nem lehet, hogy az orvosi stábban van a hiba? Felmerült bennem, hogy a sorozatos komoly sérülésekben nem játszanak e szerepet az orvosok? Telenyomják mindenféle injekciókkal a játékosokat, így azok nem érzik a 'kisebb' jelzésértékű fájdalmakat, amely után könnyen jön a szakadás v. roppanás.
már az idény elején, amikor a mór elment a monacoból, azon filóztam, h mi lenne, ha leesne nekünk? ha lehet ilyet mondani, a legszimpatikusabb ember a margitból, és a tudása sem piskóta. de látva, h mit művelt a perez az eto'oval, sztem inkább Barca-mezben fotóztatná magát, mint hogy beleegyezzen az eladásába. de akárhogyan is lesz, remélem, minél hamarább felépül a Henke a többi sérülttel együtt és megszűnnek az ilyen problémák.Silvanus írta:Lehet, hogy furán hangzik, de szerintetek nem lenne jó megoldás: MORIENTES??? Persze tudom, hogy az a népművészeti cserépedény Perez erre sosem bólintana rá, de szerintem Morientes szempontjából ez lenne a legjobb lehetőség, hogy végre otthagyja, és végre kellő képpen megbosszúlja azokat a köcsögöket, és nem mellesleg nekünk is jó lenne, hisz Morientes egy igen jó csatár!!! Szegénynek kárba megy a karriere ott a kispadon!?... És bár nálunk sem lenne kezdő mindig, de még így is több lehetőséget kapna, mint ott - az tutti!!!
Jó kérdés... Sztem azért kéne vki. Biztos ami biztos.Charlie írta:Szegény Bellettinek is akor nyitottunk![]()
Larsson szegény,gyógyuljon meg minél hamarabb!Télen kéne igazolni 1 csatárt akor?Vagy kölcsönbe?Vagy Messi megoldja?
C.