Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyedül amiben biztos voltam mára, az a Barca kézi, és a Liverpool, egyik szelvényen kiegészítettem a Ciudad-dal, másikon a Basellel, a kötés miattFernando írta:Senzu. Továbbra sem értem miért jó az, hogy 1 meccset 2-3 szelvényre is ráteszel. Annyira nem biztos se a Pool, se a kézimeccsek. De sok sikert. Amúgy vki lejjeb érzi a pénz szagát. Hát alakul hogy mégse érezze annyira. Milan hendi most nem áll bejövősére.
De, már igen. (3:1)Fernando írta: Amúgy vki lejjeb érzi a pénz szagát. Hát alakul hogy mégse érezze annyira. Milan hendi most nem áll bejövősére.
Már csak a Twentében bízok. 78.perc 1-1Fernando írta:Hát nem lett volna csúnya. Kár érte. Tottenham jött volna, Milan, Iner jött volna szerintemFtcSikiHun írta:A jó büdös *********** életbe a 93. percben megszerezte a vezetést a Rangers![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Döntetlennel 13.000 nyerhettem, volna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
És én meg jegelem magam itt.
![]()
Hát nem lett volna csúnya. Kár érte. Tottenham jött volna, Milan, Iner jött volna szerintemFtcSikiHun írta:A jó büdös *********** életbe a 93. percben megszerezte a vezetést a Rangers![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Döntetlennel 13.000 nyerhettem, volna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bukott a celticen!katalunya írta:daffy az asszony mit rakott hétvégére?![]()
Messze még a vége nyugi.FtcSikiHun írta:1-0 oda, eddig telitalálatFernando írta:FtcSikiHun! A Feneren tuti hasalsz egy szelvényt.![]()
![]()
1-0 oda, eddig telitalálatFernando írta:FtcSikiHun! A Feneren tuti hasalsz egy szelvényt.
1.remélem a Celtic nyer,mert megraktam őketMezner2 írta:Mai 3 versenyzőm![]()
1.
Rangers-Celtic D 3.10
Tottenham-Everton H 1,90
Udinese-Inter V 1,95
Sporting-Porto V 2,00
200->4595
2.
Hannover-Wolfsburg V 1,84
Villa-Man.Utd. V 1,77
(0-1)Milan-Atalanta H 1,83
Juventus-Palermo H 1,63
200->1945
3.
Rk Zagreb - Ciudad Real V 1,71
Ademar Leon-Barcelona V 1,50
Kanada-USA H 1,80
Sevilla-Bilbao H 1,55
200->1430
Vélemények kritikálk érdekelnek![]()
![]()
Látom nem bírsz megbékélni vele.levproff írta:Na, hála Rubinos Perez úrnak, elment az utolsó Tippmixem is.
Köszi,igen most jöttem haza magyarföldre és ez volt az első szelöm:)Hunter91 írta:Grat.Norberto 25 írta:Fradi,Birmingham,Newcastle,Swansea,West Bromwich,Videoton jött már csak a Reál kell és jön a mix:)
300-6000. Nem lenne rossz
Sztem már megvan