NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
gianni
Entrenador del Barça

2010.03.10. 19:18:37

Katalán88 írta:Debrecen-Honvéd 1-1 (félidőben)
Nagyon szépen játszik a Debrecen és jó döntés volt Hercegtől, hogy a fiatalokat játszatja. Szerintem Spitz és Bódi eddig a legjobb, de a Honvéd szvsz nem érdemelte meg azt a gólt, miközben a Loki végig uralja a pályát! :)
HAJRÁ DEBRECEN! =D>
Azért azt ne felejtsük el,hogy a Honvéd is a fiatalokkal tolja!
2-1-közben.....sajnos
CSAK A KISPEST :)
szajko
Director del Fútbol

2010.03.10. 19:11:48

Úgy-úgy ahogy írod. :wink:

És azon a pályán nyomják a meccset ahol mesterhármast toltam a DEAC-nak. :lol:

szerk:ott a vezetés!
Katalán88
Capitá del Barça

2010.03.10. 18:55:07

Debrecen-Honvéd 1-1 (félidőben)
Nagyon szépen játszik a Debrecen és jó döntés volt Hercegtől, hogy a fiatalokat játszatja. Szerintem Spitz és Bódi eddig a legjobb, de a Honvéd szvsz nem érdemelte meg azt a gólt, miközben a Loki végig uralja a pályát! :)
HAJRÁ DEBRECEN! =D>
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.03.06. 20:00:52

FCBarca88 írta: Igazad lett, bár azt nem tudom, hogy ott voltál-e :D

Jó meccs volt, és a Fradi játéka is tetszett az első félidőben. Ekkor le kellett volna rendezni meccset, nem így lett, és meg is lett az "eredménye" 0-3ról 3-3 :/ Na de azért nem bánkódom, jól játszott a csapat. Morrison 2. sárgája abszolút jogos volt, viszont Dragóner azonnali piros lapja.. nem tudom.. felugrottak fejelni, de szerintem nem szándékosan(sajnos volt már az ellenkezőjére példa) könyökölt. Nem is nevezném ezt könyöklésnek..
A két öngól no comment :D:(
Igen, ott voltam nemrég értem haza. :D
Hát nem úgy kezdődött ahogy reméltem, főleg a Todorovic öngóljánál fogtam a fejem.
A pirosakról annyit hogy hogy az első nemtudom mennyire volt piros, viszont az tény, hogy odaütött. A 2. az egyértelmű szerintem. De a végén pedig megmutattuk, hogy tudunk küzdeni, és ha az első félidőben is a jól megszokott 4-4-2őt játszuk Illéssel és Pavicseveiccsel akkor szerintem nyerhettünk is volna. De hát a fociban nincsen 'ha', szóval a körülmények között az 1 pontnak is örülhetünk.
Hajrá, Hajrá ZTE :!:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
FCBarca88
Capitá del Barça

2010.03.06. 19:51:52

torrentkiller írta: Az biztos hogy nagy meccs és hangulat lesz, én tutira ott leszek :D
Igazad lett, bár azt nem tudom, hogy ott voltál-e :D

Jó meccs volt, és a Fradi játéka is tetszett az első félidőben. Ekkor le kellett volna rendezni meccset, nem így lett, és meg is lett az "eredménye" 0-3ról 3-3 :/ Na de azért nem bánkódom, jól játszott a csapat. Morrison 2. sárgája abszolút jogos volt, viszont Dragóner azonnali piros lapja.. nem tudom.. felugrottak fejelni, de szerintem nem szándékosan(sajnos volt már az ellenkezőjére példa) könyökölt. Nem is nevezném ezt könyöklésnek..
A két öngól no comment :D:(
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.03.01. 20:07:01

FCBarca88 írta: A következő fordulóban Zalaegerszegen már nehezebb lesz(remélem rám cáfolnak Pistáék), de nem reménytelen.
Attól ne féjl, sok esélye nem lesz itt a fradinak :lol:
Komolyra fordítva érdekes mecs lesz, nekünk elmaradt a szezonnyitó a paksi pálya tökéletes állapota miatt :evil: , szal majd kiderül ha beborul.
Az biztos hogy nagy meccs és hangulat lesz, én tutira ott leszek :D

Szerk:
Fernando írta:Mit csinált az a Hali játékos (Nagy Gábor)? Elviszi a védő a kapus mellett és üres kapura mellérúg :lol: Nem azt mondom, hogy 100%-ig biztos lett volna a gól, de azért kapufelé rúghatta volna.
Szombathelyitől mit vár az ember? :lol:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
van Bommel
Capitá del Barça

2010.03.01. 20:04:23

Egy pozitívuma van az NB1 rajtjának: 1 fordulóval kevesebb :roll:
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.03.01. 19:43:41

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.28. 21:22:15

Baaah. :lol: Most néztem meg ezt az összefoglalót. Mit csinált az a Hali játékos (Nagy Gábor)? Elviszi a védő a kapus mellett és üres kapura mellérúg :lol: Nem azt mondom, hogy 100%-ig biztos lett volna a gól, de azért kapufelé rúghatta volna.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.28. 21:07:17

Köszönöm!
Ezek alapján azt kell mondjam tényleg megadható volt, megrántotta a védő a támadót a kezénél fogva, az meg elesett, de ebben a helyzetben a legtöbb játékos ezt tenné. Hülye volt a védő, teljesen felesleges szabálytalanság volt.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.02.28. 21:02:29

LG írta:
FtcSikiHun írta: A félidő végén lerántották Shaw-t (Igenis tizenegyes volt, aki nem úgy véli, az nézze vissza 10-szer, 20-szor, Shaw-nak beakasztották a kezét, és ezt nem elfogultságból mondom)
Nem tudnál belinkelni egy videót róla? Én nem láttam az esetet, de mivel ennyire magyarázod kíváncsivá tettél :D

http://www.youtube.com/watch?v=CLEWb2m3YcA

0:34.től
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.28. 20:57:56

FtcSikiHun írta: A félidő végén lerántották Shaw-t (Igenis tizenegyes volt, aki nem úgy véli, az nézze vissza 10-szer, 20-szor, Shaw-nak beakasztották a kezét, és ezt nem elfogultságból mondom)
Nem tudnál belinkelni egy videót róla? Én nem láttam az esetet, de mivel ennyire magyarázod kíváncsivá tettél :D
FCBarca88
Capitá del Barça

2010.02.28. 20:17:51

Figyelembe véve az őszi szezont:/ a hosszú szünetet, zárt kaput és a pálya állapotát, teljesen jó ez a 2-1 :) A következő fordulóban Zalaegerszegen már nehezebb lesz(remélem rám cáfolnak Pistáék), de nem reménytelen. Hiányoltam, hogy a téli szünetben igazán nívós ellenféllel nem játszottunk, de se baj, most már jönnek a szorosabb meccsek.

Az újak közül Csizmadia egész jól játszott, de a beadásain van mit még javítani. Doherty-nek és Stockley-nak is voltak jó megmozdulásai, bár utóbbinál erősen gyanús, hogy nem a balhátvéd az eredeti posztja. Eldingtől jó pár gólt várok még. :) Aztán meglátjuk, hogy a többi új szerzemény, hogy produkál majd.
A Megyeri-Balog-Dragóner-Rósa-Ferenczi tengelytől, kiegészülve Lipcseivel, Tóth Bencével, Kulcsárral, Fitossal stb egy erős tavaszt várok.
A Hali ellen meglepett Morrison játéka(jó értelemben), akivel sokáig nem voltam kibékülve.

Örülök a 3pontnak, a játékon van mit még csiszolni, de bízom benne, hogy meglesz a 6-7. hely.

Nem lesz gyenge a bajnokság, főleg ha az utóbbi 3-4év színvonalát nézzük, és ha már a Fradi idén nem lehet bajnok, akkor legyen a Videoton. :)
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.02.28. 20:00:13

A jó büdös életbe már... csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek... már rég elkellet volna döntetni az 1.félidő végén/2.félidő elején a meccset....
Ezt a meccset szépen el.asztuk.... Ha ennyire [auto_cenzúra] vagyunk fejelésben, akkor mi a tökömért szabálytalankodunk a 16os előterében.... :evil:

Dezsávű érzésem van... a srácok tudják, hogy kell felhúzni az ember agyát(ősszel, Debrecen ellen otthon, Fehérvár ellen otthon, Újpest ellen otthon)... ezeken a meccseken is ugyanúgy a végén csesztük el.... ](*,)

Divic káprázatos volt, mellette még Bakost lehet dicsérni.

Azért is,
Hajrá VASAS!!!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.02.28. 19:49:33

Mivel én Fradi drukker vagyok, így őket elemezném:

Látszik, hogy még nincs együtt a csapat. Most így első meccsen még az ősszel nagyon jó formában lévő Megyerinek is voltak hibái, de szerencsére nem lett belőle semmi komolyabb.
Az elejét elég jól kezdtük, de aztán jött a Hali. Sok helyzetet alakítottak ki, de a szerencse velünk volt. De nm sokáig...Halmosi szépen lőtt a jobb felsőbe, ezzel megszerezték a vezetést. A félidő végén lerántották Shaw-t (Igenis tizenegyes volt, aki nem úgy véli, az nézze vissza 10-szer, 20-szor, Shaw-nak beakasztották a kezét, és ezt nem elfogultságból mondom)
Ferenczi belőtte.
A második félidőben sem voltunk jobbak, Kulcsár egy kis életet hozott a játékunkba, de akkor sem voltak helyzeteink. A Haladás folyamatosan veszélyeztetett, még üres kapura is volt helyzetük. Hát nem használták ki. Nekünk a 88. percben volt egy helyzetünk Elding kihasználta 2-1.

A Hali egy döntetlent érdemelt volna, de a helyzetkihasználás döntött. Ahogy Ferenczi Pista is mondta: Most voltunk a leggyengébbek.
Következő meccsen reméljük jobbak leszünk, és akkor is sikerül megszerezni a három pontot.

Mindörökké Ferencváros!
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.02.28. 19:41:55

ElBartimaeus írta:Valaki tudna egy kis felvilágosítást adni arról, hogy a Videoton ennyire jó, vagy csak a Debrecen romlott le? Ha lenne még egy bl-re esélyesebb csapat Magyarországon, akkor az maga lenne a mennyország, legalábbis a jelenlegi helyzetet figyelembe véve. :)
Igazából idén szerintem nem meglepetés, hogy vezetjük a bajnokságot. (Tudniillik, Fehérvár közelében lakom.)
Év elején ugye úgy volt, hogy Matthaus lesz a vezetőedző, de végül nem sikerült vele megállapodni (szerencsére...), így Mezey Gyuribá vezeti a csapatot. :) Elég jó a gazdasági helyzet, ahogy én tudom legalábbis, így érthetően a játékoskeret is megerősödött. Sok volt az új igazolás, elég jó játékosok érkeztek nyáron, és most télen is (Lencse, Sándor György, Nikolics).
Aztán ugye az utánpótlást is elég szépen rendberakták, onnan is egyre több játékos kerül fel, ha csak 1-1 meccsre is.
Lokit egyébként itthon 3-0-ra ütöttük, de gondolom ezt sokan tudjátok.

Egyszóval mindenki bizakodik, hátha sikerül mostmár bajnokságot nyerni...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
robertfcb
Capitá del Barça

2010.02.28. 19:31:51

AZta mekkora végjáték !!! Ez a 3 pont nagyon kellett ! Bár az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, a 2. ban sikerült valamit javulni és az 1 pont minimum járt a csapatnak. A 3 lehet, hogy túlzás volt, de meglett, és ez a lényeg. A továbbiakban nagyon sokat kell javulnunk az összjátékban, de ha így haladunk és ha jönnek az eredmények, bent maradhatunk. Aki nem tudná Vasas - Szpari 2-3 ! Hajrá Szpari !
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.02.27. 15:51:56

FERENCZI PISTA,FERENCZI PISTA!!!!!!!!!!!

HAJRÁ FRADI
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.26. 18:30:24

ElBartimaeus írta:Valaki tudna egy kis felvilágosítást adni arról, hogy a Videoton ennyire jó, vagy csak a Debrecen romlott le? Ha lenne még egy bl-re esélyesebb csapat Magyarországon, akkor az maga lenne a mennyország, legalábbis a jelenlegi helyzetet figyelembe véve. :)
Az tény hogy a Debrecen az ősszel nem tudta minden magyar bajnokin a max-ot nyújtani. Sokat vett ki belőlük a BL. De ez nem kisebbíti a Vidi érdemeit. Erős kerettel rendelkeznek ők is! De jobb lenne ha a Loki nyerné a bajnokságot( mivel nekik drukkolok :) ) mert több esélye lenne bejutni mint a Videotonnak. A keret erősebb és tapasztaltabb ugyebár! Nagyjából ez a helyzet. :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.02.26. 18:24:21

Valaki tudna egy kis felvilágosítást adni arról, hogy a Videoton ennyire jó, vagy csak a Debrecen romlott le? Ha lenne még egy bl-re esélyesebb csapat Magyarországon, akkor az maga lenne a mennyország, legalábbis a jelenlegi helyzetet figyelembe véve. :)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.26. 18:10:05

Krojf írta:Gyerekek!
Folytatódik a vígjáték!
Ma este a Duna Tv-n: 19:00: DVSC-TEVA-DVTK mérkőzés a Soproni Ligából!!!
Ki ne hagyjátok!!!
K.
Így van! Végre ismét láthatunk egy kis "hazait" :D Mindenki a Loki és a Videoton tavaszi versenyfutását várja és nem alaptalanul. De én még hozzátenném, hogy nem sokáig kell versenyt futni mert szerintem a Dvsc lehajrázza fehérváriakat. De előbb a Diósgyőrt kell megverni! Hajrá Loki :!: :o
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.02.26. 17:43:59

Gyerekek!
Folytatódik a vígjáték!
Ma este a Duna Tv-n: 19:00: DVSC-TEVA-DVTK mérkőzés a Soproni Ligából!!!
Ki ne hagyjátok!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.20. 23:40:20

Még ha megérné a kluboknak ilyen játékosokat alkalmazni...persze nyilván megéri különben nem tennék de én nem látom azt,h mitől éri meg...
Lehet, h hülyeség, de én úgy hallottam, h azért éri meg, mert ha ezek a gyerekek lejátszanak pár meccset az Nb1-ben, akkor tovább lehet jó pénzért adni külföldre, alacsonyabb ligákba, főleg Ausztriába viszik őket.
kudu
Entrenador del Barça

2010.02.20. 15:59:40

Bányász írta:...
Semmi rációt nem látok a Győr átigazolási politikájában.
Milyen példát állítanak így a győri fiatal játékosok elé?

Miért maradjanak ott, miért küzdjenek ott a játéklehetőségért, mikor csak azt látják, hogy úgy is többre nézik a "nevesincs" külföldi játéksokat?

Komolyan mondom, ez szégyen... :roll:

Nagyon jó ellenpélda a Paks. CSAK MAGYAR játékosok alkotják a keretet. És így is a 9. helyen állnak a tabellán, míg a többi csapatba csak igazolják a sok minőségben nem jobb külföldi játékost, és a csapatok nagy része még sincs előrébb.

Pl. amit Nyíregyen csinál egy két külföldi, arra egy fiatal magyar játékos is képes lenne, sőt még többre is...
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.02.20. 15:53:08

Most nézem NSO-t... és csak egy kérdés jut eszembe.Mi folyik Győrben?Ez valami egészen nagy vicc.

Kovács II Zoltán (Nyíregyháza – kölcsönből vissza), Semsedin el-Araisi (marokkói, Excelsior Mouscron – Belgium), Nicolas Ceolin (brazil, MTZ Ripo Minszk – Fehéroroszország), Gjorgij Mojsov (macedón, Otelul Galati – Románia), Lasa Totadze (Dinamo Kijev II –Ukrajna, Jonathan Walasiak (belga, szabadon igazolható), Vahtang Pancsava (grúz, csapat nélküli),Eldin Adilovic (bosnyák, NK Livar Ivancna Gorica – Szlovénia)

Ez az érkezők listája...gondolom mindenkinek feltűnik,h egyetlen egy magyar név szerepel rajta...

Egyébként a csapat nélküli Vahtang Pancsava biztosan nagyon jó igazolás.Bár nálam ilyenkor mindig felmerül a kérdés,h vajon miért nem volt eddig csapata?És,h miért jó az,h ilyen focistákat hoznak miközben Koltai padozik,Völgyit kölcsön adják,Dudás meg az NB2őbe kényszerül(mondjuk Őt nem is tartom annál többre).

Még ha megérné a kluboknak ilyen játékosokat alkalmazni...persze nyilván megéri különben nem tennék de én nem látom azt,h mitől éri meg...

Pénzt nem kapnak kevesebbet mint egy magyar fiatal.Nézőket nem igazán vonzanak a stadionokba míg egy Koltai-t azért megnéznek gondolom a rokonok meg a haverok ha más nem.

Ott van ez a szép stadion Győrben meg ott vannak a f*sza pályák,szép öltözők,minden tökéletes.Csak majd gyerekek nem lesznek akik használhatnák mert látják ezt a hülye példát azt elmegy a kedvük az egésztől...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Válasz küldése