Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért azt ne felejtsük el,hogy a Honvéd is a fiatalokkal tolja!Katalán88 írta:Debrecen-Honvéd 1-1 (félidőben)
Nagyon szépen játszik a Debrecen és jó döntés volt Hercegtől, hogy a fiatalokat játszatja. Szerintem Spitz és Bódi eddig a legjobb, de a Honvéd szvsz nem érdemelte meg azt a gólt, miközben a Loki végig uralja a pályát!![]()
HAJRÁ DEBRECEN!
Igen, ott voltam nemrég értem haza.FCBarca88 írta: Igazad lett, bár azt nem tudom, hogy ott voltál-e
Jó meccs volt, és a Fradi játéka is tetszett az első félidőben. Ekkor le kellett volna rendezni meccset, nem így lett, és meg is lett az "eredménye" 0-3ról 3-3 :/ Na de azért nem bánkódom, jól játszott a csapat. Morrison 2. sárgája abszolút jogos volt, viszont Dragóner azonnali piros lapja.. nem tudom.. felugrottak fejelni, de szerintem nem szándékosan(sajnos volt már az ellenkezőjére példa) könyökölt. Nem is nevezném ezt könyöklésnek..
A két öngól no comment:(
Igazad lett, bár azt nem tudom, hogy ott voltál-etorrentkiller írta: Az biztos hogy nagy meccs és hangulat lesz, én tutira ott leszek![]()
Attól ne féjl, sok esélye nem lesz itt a fradinakFCBarca88 írta: A következő fordulóban Zalaegerszegen már nehezebb lesz(remélem rám cáfolnak Pistáék), de nem reménytelen.
Szombathelyitől mit vár az ember?Fernando írta:Mit csinált az a Hali játékos (Nagy Gábor)? Elviszi a védő a kapus mellett és üres kapura mellérúgNem azt mondom, hogy 100%-ig biztos lett volna a gól, de azért kapufelé rúghatta volna.
LG írta:Nem tudnál belinkelni egy videót róla? Én nem láttam az esetet, de mivel ennyire magyarázod kíváncsivá tettélFtcSikiHun írta: A félidő végén lerántották Shaw-t (Igenis tizenegyes volt, aki nem úgy véli, az nézze vissza 10-szer, 20-szor, Shaw-nak beakasztották a kezét, és ezt nem elfogultságból mondom)
Nem tudnál belinkelni egy videót róla? Én nem láttam az esetet, de mivel ennyire magyarázod kíváncsivá tettélFtcSikiHun írta: A félidő végén lerántották Shaw-t (Igenis tizenegyes volt, aki nem úgy véli, az nézze vissza 10-szer, 20-szor, Shaw-nak beakasztották a kezét, és ezt nem elfogultságból mondom)
Igazából idén szerintem nem meglepetés, hogy vezetjük a bajnokságot. (Tudniillik, Fehérvár közelében lakom.)ElBartimaeus írta:Valaki tudna egy kis felvilágosítást adni arról, hogy a Videoton ennyire jó, vagy csak a Debrecen romlott le? Ha lenne még egy bl-re esélyesebb csapat Magyarországon, akkor az maga lenne a mennyország, legalábbis a jelenlegi helyzetet figyelembe véve.
Az tény hogy a Debrecen az ősszel nem tudta minden magyar bajnokin a max-ot nyújtani. Sokat vett ki belőlük a BL. De ez nem kisebbíti a Vidi érdemeit. Erős kerettel rendelkeznek ők is! De jobb lenne ha a Loki nyerné a bajnokságot( mivel nekik drukkolokElBartimaeus írta:Valaki tudna egy kis felvilágosítást adni arról, hogy a Videoton ennyire jó, vagy csak a Debrecen romlott le? Ha lenne még egy bl-re esélyesebb csapat Magyarországon, akkor az maga lenne a mennyország, legalábbis a jelenlegi helyzetet figyelembe véve.
Így van! Végre ismét láthatunk egy kis "hazait"Krojf írta:Gyerekek!
Folytatódik a vígjáték!
Ma este a Duna Tv-n: 19:00: DVSC-TEVA-DVTK mérkőzés a Soproni Ligából!!!
Ki ne hagyjátok!!!
K.
Lehet, h hülyeség, de én úgy hallottam, h azért éri meg, mert ha ezek a gyerekek lejátszanak pár meccset az Nb1-ben, akkor tovább lehet jó pénzért adni külföldre, alacsonyabb ligákba, főleg Ausztriába viszik őket.Még ha megérné a kluboknak ilyen játékosokat alkalmazni...persze nyilván megéri különben nem tennék de én nem látom azt,h mitől éri meg...
Semmi rációt nem látok a Győr átigazolási politikájában.Bányász írta:...