Shirocco írta:Barcaforever írta:
Délután már láttam a "tuti" szelódat és nem nagyon értettem, pont most akartam leírni, csak mondom előtte megnézem az eredmenyek.com-ot,h a német meccs egyáltalán nem 1.2 értékű meccs szerintem.Izland asszem 3 vagy 4 ponttal a németek előtt van é jobb a meccsátlaguk is.Most meg látom, h 1-1re állnak.De remélem behúzzák drukkolok érted.
Egyébként meg a tegnapi nacional-belenenses meccs mára lett halasztva és nem 1-es szorzóval lesz számítva!!A nacional be is húzta, szóval boldog vagyok, mert így jóval nagyobbat húztam rajta.

Legközelebbre is várjuk építőjellegű kritikáidat szívesen mert úgy tűnik jövedelmező lenne ha minden meccsről véleményt írnál
Hétvégén leverkusen most meg németország vett ki 2-2ezret a tárcámból

Gondolom úgyis mindenki megrakta volna, azt a meccset, aki megakarta a hozzászólásomtól függetlenül.Észrevettem egyébként, már, h sokszor vannak érdekesen kis odds-ok egyes meccsekre, mondhatnám a ,,behúzók".Nem is értem, h lehetett 1.2-at adni a német csapatra, akiken látszik, h most nem a legjobb formában vannak, 4 pont hátrányban, talán a gólkülönbségük is rosszabb volt.Annyi szólt mellettük, h kötelező lett volna nyerni, semmi más.
Építő jellegű kritika!?
Sokszor nem igazán lehet komolyan venni egyes véleményeket.Beírhat az ember, akármilyen jó kis szelót, úgyis lesz olyan, aki rábök és azt mondja, h m ez x lesz.De, h miért?Mert x nyert, y meg kikapott az előző fordulóban.Jó és?Én szívesen leírom a véleményem, hogyha van, aki komolyan is veszi.
MÁS:Figyeljetek már.Nyertem tipón, egy kisebb összeget, ma kiváltottam, meg is kaptam a pénzt, de!! a pali le se pecsélte, alá se írta, h kifizetve.Olyan létezne, h egy másik helyen így még1x kitudom váltani, vagy a rendszer, azt már jelezni fogja, h kifizetve?Mert sztem csak azt mutatja, h nyert vagy nem nyert.Köszönöm előre is.