Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amusan, Janosevic, Ködöböcz Csaba, Vranjkovic, Kanta Józsi , Cotra, Pintér Ádám, Milan Rodic, Balogh Miklós (Vasas), Kovács Gábor (Vasas), Lázok, Remili Mohamed, Marko Andic, Mrkelamadmushroom írta:ajánlhatnátok pár játékost a Magyar bajnokságba, senki sem akar oda jönni
Ezt már én is meg akartam kérdeznivan Bommel írta:Hogy lehet egy játékost tanítani, ha nem a Backroom advice írja?
Csak azokban az országokban és ligákban mozoghatsz amelyeket kiválasztottál. És sajnos nem lehet utólag hozzátenni ligákat.Leomessi14 írta:Lenne egy kerdesem:Ugye,ha a jatel elejen kivalosztottam pld 4 orszagbol 6 bajnoksagot ,akkor csak annak a bajnoksagna a csapataiban vallalhatok munkat?Amit nem valasztottam ki abban nem?Es nem lehet vhogy jatek kozben ujabb bajnoksagokat betenni?![]()
Valaszokat elore is koszi!
aki megtehetiLM10 írta:Pihentettem csak Xavit. De már megint másik elmentést tolok, mert msot azt untam meg, hogy nyerek![]()
Elvan. Főleg úgy, hogy látom az utolsó 5 meccs alapján Xavi van a 2. legjobb formában.katalunya írta:keitát játszatod xavi helyett?
keitát játszatod xavi helyett?
De pont ezaz, hogy a gépem minden nagy játkot(Batman,PES10,stb.) visz simán, csak ennél van valami.Lionel85 írta:Veszel egy NASA-szintű gépet. Kb. akkor oldódna meg minden problémád.LM10 írta:És ez ellen lehet valamit tenni?
És ez ellen lehet valamit tenni?Victor_Valdes írta:Akkor is kidobhatja a crashdump-ot ha pl, nincs elég hely azon a meghajtón ahova menti a játékot. De rengeteg oka lehet, szerintem pontosan senki se tudja, hogy miért van. Ha az adatbázisba piszkáltál attól is lehet. De attól is lehet, hogy elfogy a memória.
Szerk.: Nem olvastam vissza, hogy ez nem crash.Szóval, lehet, hogy egy memória szektor hibás amit épp olvasna, vagy épp valamiért felpörgött a gép, és nem jutott elég ram szegény fmnek
.
Azt én is néztem, de a vinyón nincs gond az 100%. Olyan lehetséges, hogy a memóriát lehet állítani?fcbarca0827 írta:Nem azt írjak ki, hogy kevés a szabad memória a gépen? Úgy értelmezem, hogy tégy szabaddá egy kis helyet...Persze lehet, hogy hülyeség.