2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már nincs hely!!kicsics írta:Sziasztok!
Szeptemberbe szerveznek egy utat barcelona mellé egy utazási irodán keresztül!
Összesen 70 ezer forintba kerül!
20 ezer forintot be kell fizetni még március végéig azaz holnap legkésőbb el kell utalni!
A következő 20 ezret május végéig aztán 30 ezret szeptember elsejéig kell befizetni!
Azért irom ilyen későn mert nem lett meg a létszám és még kéne vagy 4 ember!
Ennyiért pedig ajándék menni szerintem!
www.calallevado.com
Itt lennénk 71 km-re Barcelonából!
Mivel egy iskola szervezi vannak programok persze mind benn a városban de ezeken nem kötelező résztvenni!Az a lényeg hogy a szálláshelyre meglegyünk,a templomok engem sem érdekelnek de a stadion annál inkább!
Ha valakit érdekel írjon priviben és átküldöm a program ismertetőt!
Email címem: kicsics@hotmail.com
Most estig edzésen vagyok de utána válaszolok ha kapok üziket!
Ja ebben utazás van benne,busszal meg szállás félpenazióval!!
remélem érdekel valakit!
Milyen info hajlításokra gondolsz ?giefLove írta:szabella.hu-n info hajlitasokra es az aprobetus reszekre kulonosen figyeljetek oda.
Két lehetőséged van.Messiaskii írta:nekem az lenne a kérdésem, hogy mi már megszerveztük az utazás nagy részét, már csak a közlekedés maradt.
Sajnos, még sohasem sikerült eljutnom barcelonában szóval semennyire nem vagyok otthon ebben a témában. A tömegközlekedéstől tartok kicsit,
de egy olcsó taxival vagy egy megszervezett transzferrel teljesen meg lennék elégedve. Tud valaki esetleg valami megoldást a reptérről a belvárosba (és fordítva) jutásra ? Esetleg valami városnéző busz angol nyelven valahol Les Corts-hoz közel ?
Olyan van, hogy Barcelona Card azt tudom. 2-3 napig érvényeset lehet venni ingyen utazhatsz vele mindenhol és olcsóbbak a múzeumi belépők is.Krojf írta: Olyant nem lehet váltani, hogy napi-, vagy hetijegy?
Ha ezek közül bármelyik van, akkor azzal még könnyebb utazgatni.
K.
Olyant nem lehet váltani, hogy napi-, vagy hetijegy?Rumig írta:Ne tarts a tömegközlekedéstől, teljesen jó, és tuti olcsóbb, mint bármilyen taxi. (kb 1 euro a jegy, ami egy vagy másfél óráig érvényes) A reptértől megy vonat a belvárosba (ott már föld alatt közlekedik).Messiaskii írta:nekem az lenne a kérdésem, hogy mi már megszerveztük az utazás nagy részét, már csak a közlekedés maradt.
Sajnos, még sohasem sikerült eljutnom barcelonában szóval semennyire nem vagyok otthon ebben a témában. A tömegközlekedéstől tartok kicsit,
de egy olcsó taxival vagy egy megszervezett transzferrel teljesen meg lennék elégedve. Tud valaki esetleg valami megoldást a reptérről a belvárosba (és fordítva) jutásra ? Esetleg valami városnéző busz angol nyelven valahol Les Corts-hoz közel ?
Van városnéző busz, de nem tudom, honnan indul.
Ne tarts a tömegközlekedéstől, teljesen jó, és tuti olcsóbb, mint bármilyen taxi. (kb 1 euro a jegy, ami egy vagy másfél óráig érvényes) A reptértől megy vonat a belvárosba (ott már föld alatt közlekedik).Messiaskii írta:nekem az lenne a kérdésem, hogy mi már megszerveztük az utazás nagy részét, már csak a közlekedés maradt.