Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak neked válaszolok mert a másik 2 hsz nem ér sokat... szóval: Lehet h nem játszunk szépen de Luxával nagyon jók az eredményeink, és ilyenkor igyekszünk maximálisan kiszolgálni a közönséget... Mert szted nem játszik látványos focit? olló, sarok, cselek, meg minden. Ja! És remélema zt belátjátok h Böőr-nél nem volt szándékos.Mr. Master írta:igen, erre Colin minden ellenségeskedés nélkül csak azt tudom mondani, h nekünk nem kell egy Puskás Fenec Válogatott, h a közönséget tudjuk szórakoztatni. Mi tétmeccseken is látványosan játszunk. Sokkal látványosabban, mint ahogyan ti játszotok egy gálameccsen, ha nem haragszol meg.Colin írta:Kitfisto! na figyelj! láttad mit művel Zidane? megáll a kapus előtt cselezget, beadja középra Raul meg ollőzik... Mi LÁTVÁNYOS focit játszunk... Zidane 2 büntető abból 1 bement, a másikat pedig látványosan kiakarta pókhálózni a bal felsőt... Szóval mi szórakoztatjuk a közönséget..
áh értem....Colin írta:Kitfisto! na figyelj! láttad mit művel Zidane? megáll a kapus előtt cselezget, beadja középra Raul meg ollőzik... Mi LÁTVÁNYOS focit játszunk... Zidane 2 büntető abból 1 bement, a másikat pedig látványosan kiakarta pókhálózni a bal felsőt... Szóval mi szórakoztatjuk a közönséget..
Szted dinho mit művelne?Colin írta:Kitfisto! na figyelj! láttad mit művel Zidane? megáll a kapus előtt cselezget, beadja középra Raul meg ollőzik... Mi LÁTVÁNYOS focit játszunk... Zidane 2 büntető abból 1 bement, a másikat pedig látványosan kiakarta pókhálózni a bal felsőt... Szóval mi szórakoztatjuk a közönséget..
igen, erre Colin minden ellenségeskedés nélkül csak azt tudom mondani, h nekünk nem kell egy Puskás Fenec Válogatott, h a közönséget tudjuk szórakoztatni. Mi tétmeccseken is látványosan játszunk. Sokkal látványosabban, mint ahogyan ti játszotok egy gálameccsen, ha nem haragszol meg.Colin írta:Kitfisto! na figyelj! láttad mit művel Zidane? megáll a kapus előtt cselezget, beadja középra Raul meg ollőzik... Mi LÁTVÁNYOS focit játszunk... Zidane 2 büntető abból 1 bement, a másikat pedig látványosan kiakarta pókhálózni a bal felsőt... Szóval mi szórakoztatjuk a közönséget..
Azért mert a real ellen játszottunk. BÁr mondjuk ez a viláágválogatott-dolog egy rossz viccel is felért. A Manchesterről is ezt mondták, a brazilokról is ezt mondták, és az argentínokról is ezt fogják mondani.Barcelonafan írta:Azt nhem értem miért mondják hogy a Real a világ legjobb csapata?![]()
Ez vicc
ammegkiEnrique írta:ez a Kovács Kálmán mekkora láma... Figyelitek?![]()
![]()