Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rossz volt a link.davi10 írta:Köszi .
De valamiért még mindíg nem nyitja meg a leírást, mert valami nem található...
Köszi .MichaaBee írta:A CHPP programok között keresd meg.davi10 írta:A leírást nem tudom megnyitni... Nem tudnál egy honlapot adni, ahonnan le tudnám tölteni ( ha lehet magyarul ) ?
Meg ezt a psicotsi -t is.![]()
Egyébként azért nem tudod megnyitni a leírást, mert nem vagy HT-ra bejelentkezve.
A CHPP programok között keresd meg.davi10 írta:A leírást nem tudom megnyitni... Nem tudnál egy honlapot adni, ahonnan le tudnám tölteni ( ha lehet magyarul ) ?
Meg ezt a psicotsi -t is.
Taktikabarcafan80 írta:es szerinted milyen legyen a taktika? kreativ jatek az jo?
es meg h hogyan kell hasznalni a psicotsi-t?? mer amit en lehuztam az csak mozillaba kiegeszito
A HCP-t nem ismerem annyira, de elvileg ugyanazt tudja, mint a psicotsi.davi10 írta:Hello!
Van 2 program a Hattrick organizer meg a Hattrick coach professional.
Ezek mikre jók? És honnan tudnám letölteni ezeket?
Bocs, az előbb kihagytam:barcafan80 írta:koszi sokat segitettel
Kiváló ötlet.barcafan80 írta:niku10 a nev es a csapat neve FC Svodin es most vettem 5 17 eves csatart es azt fogom edzeni GOLSZERZEST edzek most,jo otelt h ijen fiatalokat kinevelek?
Rangsor.Cumbee írta:Ezt esetleg el tudnád magyarázni nekem? nem értem ezeket a számokat. Hogyan lehet meghatározni 1-1 csoport erősségét?MichaaBee írta: középerős (350-700) hatodban is. Addig viszont szerintem csak egy gyengébben (700-1024) tudnál.
u.i.: Az 1024-ből az osztály számára következtetnék, de annak mi köze van az erősséghez?
A játékszervezésnek 0 köze van a kreatív játékhoz.csao olvastam en is h lesznek uj felalasok meg stb es azt szeretnem kerdezni h a 4-3-3 jo e lessz szerintetek es h mien taktikaval(kreativ jatek) en erer gondoltam ha jo KP m lessz kozepen akinek jo a jatekszervezes,v a jatekszervezesnek semmi koze a kreativ jatekhoz?es meg h a szemelyzetnel menyi embert vegyek hova? mert eddig mindbol 1 van de gondoltam h 9 segededzo 1 kapus edzo tobbit nem tudom,ha tudtok segitsetek,koszi
Ezt esetleg el tudnád magyarázni nekem? nem értem ezeket a számokat. Hogyan lehet meghatározni 1-1 csoport erősségét?MichaaBee írta:középerős (350-700) hatodban is. Addig viszont szerintem csak egy gyengébben (700-1024) tudnál.Puyol05 írta:...
Hát az a meccs...Puyol05 írta:...