Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is történt ott semmi szabálytalanságszajko írta:Na a bíró pajtásunk is megerősített. Én is ezt mondtam.Etooka írta: Szerintem meg pont az a szabadrúgás volt jogos, amiből a gól lett, s a többi kétes. Ibra felugrott, az ellenfél védője meg bement alá. Persze, hogy ráesik.
Ebben igazad van,az 30.-ik percig szinte nem is láttam ki a középcsatár mert annyira beleszürkült a játékba.Mondju a szabadrúgás előtti harciassága dicséretes+ vol 1 lövése ami fölé ment,de ezen kívül nem csinált semmitherlius írta:Ibra eddig ma nem oszt nem szoroz. Akár Marquez is állhatna ott, ezt a szintet ő is hozná.AIniesta8 írta:Igen,én is meghúznám a cserét, pedronak ma nem nagyon megy.istyke6 írta:nagyon felhoznam bojan-t Pedro helyere a masodik felido elejen.
Am remélem Ibra sérülése nem komoly.
Azért én nem nevezném szerencsének mivel nem nagyon hibázott a barca a szögletnél és még így is sikerült belőle gólt szerezni szerintem benne volt és az almeria ki is használta ..Fernando írta: Szerencséje van az Almería-nak, hogy megszerezték a vezetést.
Igaz, ahhoz egy picit nagyobb fordulatszám kell és nagyobb pontosság. Meg lesz ez a meccs úgy érzem. Ha mindenáron negatív főszereplőket keresnék akkor, talán Pedro és Touré az akit ide tudok sorolni. Az afrikai ma kritikán aluli. Nagyon rossz amit mutat.Bojan-t én is behoznám Pedro helyére,
Na a bíró pajtásunk is megerősített. Én is ezt mondtam.Etooka írta: Szerintem meg pont az a szabadrúgás volt jogos, amiből a gól lett, s a többi kétes. Ibra felugrott, az ellenfél védője meg bement alá. Persze, hogy ráesik.
Ibra eddig ma nem oszt nem szoroz. Akár Marquez is állhatna ott, ezt a szintet ő is hozná.AIniesta8 írta:Igen,én is meghúznám a cserét, pedronak ma nem nagyon megy.istyke6 írta:nagyon felhoznam bojan-t Pedro helyere a masodik felido elejen.
Am remélem Ibra sérülése nem komoly.
Ezzel majdnem egyet is értek. Pedrot még játszatnám, neki is voltak azért próbálkozásai. Nemrossz ez az Almeria, és mi sem vagyunk gyengék. Így a hullámvölgyből kifelé jövet tudni lehetett előre, hogy nehéz lesz.Fernando írta:Én most nagyon nem szapulnék senkit. Szerencséje van az Almería-nak, hogy megszerezték a vezetést. Onnantól bőven megengedhették maguknak sajnos, hogy 11 emberrel álljanak föl a 16-oson belül. Így, hogy az állás X, könnyebb fordítani. Igaz, ahhoz egy picit nagyobb fordulatszám kell és nagyobb pontosság. Meg lesz ez a meccs úgy érzem. Ha mindenáron negatív főszereplőket keresnék akkor, talán Pedro és Touré az akit ide tudok sorolni. Az afrikai ma kritikán aluli. Nagyon rossz amit mutat. Komótos, pontatlan, nem nagyon szerez labdát sem. Pozitív oldal is van azért. Messi kimagaslik ebből a csapatból ma, és talán még Maxwell az aki labdabiztos ma nagyon. Bojan-t én is behoznám Pedro helyére, ez ma nem az ő meccse, és tavaly Bojan itt 2-t vágott.
Szerintem meg pont az a szabadrúgás volt jogos, amiből a gól lett, s a többi kétes. Ibra felugrott, az ellenfél védője meg bement alá. Persze, hogy ráesik.Slither írta:Ma eléggé nekünk fúj a bíró, kétes esetekben a javunkra döntött a legtöbbször. Almeria szurkolók vilaratoznak is rendesen emiatt. Milyen jó lenne ha normális bírók lennének, és akkor nem kéne velük foglalkozni.![]()
Nekem is. De ma szinte mindenki mintha direkt az idegeinkkel játszana. Mindent középen erőltetünk, ahol Ibra látványosan balfhaszkodik, ezektől a lágy ívelésektől meg egyenesen agyvérzést kapok. Az ellenfél 9 emberrel védekezik, mi meg ívelgetjük Ibrára a labdát, aki eddig többet volt a földön, mint játékban.bali 15 írta:Ini-vel néha tele van a....
Elkezd lassan szlalomozni a labdával és gyakran eladja.
Igen,én is meghúznám a cserét, pedronak ma nem nagyon megy.istyke6 írta:nagyon felhoznam bojan-t Pedro helyere a masodik felido elejen.
Azért mondhatni nekünk fúj ma... Egyébként meg a 4. játékvezető miatt küldte le nem magától.danko94 írta:Megvettük a bírót, ezért külde fel Pep-et!!!bali 15 írta:A Marca megint ízekre fog szedni, de ki nem [auto_cenzúra] le?