2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez volt kemény 5 meccs.ab1daL írta:Azért ebben a szezonban is összejött egy triplázás. Spanyol szuperkupa, Európai szuperkupa, Klub világbajnoki cím.
Nem volt gólkirály. Csak a tények kedvéért:Mikaos írta:Henry az első évében házi gólkirály lett.
Krkic-től ne várjatok csodát! Nagyon keveset játszott idén, ennyi játékperccel pedig biztos nincs óriási formában.Barca1988 írta:Bojan,vagy Henry bepöröghetne
Azért kicsit erősnek érzem ebben a névsorban említeni Henryt és Ibrát.aynas írta:A vezetőség álltal elkövetett nagy hibák
Henrique, Csiga, Ibra, Hleb, Kerrison, Cacares és Henry leigazolásai voltak.
Gratulálok, ilyen mentalitással el se kéne indulni, minek, ha úgyse nyerünk. Legalább nem fáradnak el a játékosok. igazad van! Írjunk petíciót.messi70 írta:nincs itt mit mondani a real fogja megnyerni a bajnoksagot ezt a huje is latja a barca mar nem ugy mukodik ahogy szokott es kesz gratula a realnak hatha majd jovore mi is veszunk egy ket normalis jatekost es akkor !!!!!!!!!!!!!
Húzd fel a Reálos pizsamád és menj szépen aludni.messi70 írta:nincs itt mit mondani a real fogja megnyerni a bajnoksagot ezt a huje is latja a barca mar nem ugy mukodik ahogy szokott es kesz gratula a realnak hatha majd jovore mi is veszunk egy ket normalis jatekost es akkor !!!!!!!!!!!!!
Hú haver mindjárt megkapod a barcás pajtiktól a savat!messi70 írta:nincs itt mit mondani a real fogja megnyerni a bajnoksagot ezt a huje is latja a barca mar nem ugy mukodik ahogy szokott es kesz gratula a realnak hatha majd jovore mi is veszunk egy ket normalis jatekost es akkor !!!!!!!!!!!!!
Tudunk mi, csak most nem megy. Ki fogunk jönni a gödőrből, csak bízni kell.tudomka958 írta:nézem ezt a tetves realt és nem vagyok boldog...
dinamizmusban csak irigykedhetünk!
mi miért nem tudunk így pörögni...?
Az igaz, de legalább fut. Ahogy Bojan is. A futással pedig mozgatja a védőit, és így több terület nyílik meg Messiék előtt. Ami nagyon fontos lenne nekünk.mess2009 írta:elég baj az, hogy a Sevillától kellene várni hogy az élen maradjunk, de ez sem fog menni, a Madrid egykapuzik, csak idő kérdése és győzni fog.
többen is elmondták a bajainkat, én előre megmondtam, hogy a kontrákkal és egy két gyors csatárral zavarba hozható a védelmünk, de azt is mondtam és be is jött, hogy béna csatársorral nem lehet győzni! azzal is egyet lehet érteni, hogy Ibra annyi mintha nem is lenne a pályán, ez most feketén fehéren igazolódott!
együttérzek Guardiolával, hogy nehezen szánja rá magát Ibra padoztatására, (mindenképpen az ő sara) de előbb utóbb rá fog kényszerülni.
az más kérdés hogy nincs helyette igazi klasszis, és ez itt a legnagyobb baj! Henryt ne is emlegessétek, az még Ibránál is gyengébb.
szóvalbátrabb cserékre lenne szükség de ezt is ezerszer elmondtuk már, Guardiola cserékben béna kacsa!