2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
teessék : http://www.youtube.com/watch?v=qiLJzf_eCT8Barcaman14 írta:Ahogy látom itt a hsz-eket nem éppen játszott jól tegnap sem Ibra.A kiállítás egyébként jogos volt? Valaki egy videót linkelhetne az esetről.....
Barcaman14 írta:Ahogy látom itt a hsz-eket nem éppen játszott jól tegnap sem Ibra.A kiállítás egyébként jogos volt? Valaki egy videót linkelhetne az esetről.....
igen, így legalább belátná, hogy ha ilyen teljesítményt nyújt, akkor a csapatban helye nincs!istyke6 írta:be kellene tenni par meccsre Bojant kezdonek Ibra helyebe, hogy kicsit pattanjon helyre a csao, mert nagyon nem jol csinalja, amit akar csinalni.
Meg jol is jott szerintem ez a piros neki.
Nem fogok írni levelet. Zlatan leigazolás a vezetőség és Pep felelőssége, ezért minden, amit tesz a pályán, ők a felelősek. Pep és sokan mások még bíznak benne, ennyi. Ez az én külön véleményem. Bele lehet kötni, de nem érdemes, mert nem fog vele változni a véleményem.SzygBoty írta:Szerintem azért mert neked nem tetszik hogy itt van nem fogják eladni, ha külön levelet írsz nekik, akkor sem:) El kéne fogadni, mert még itt lesz pár évet!
Szorítok neki. Bizony. Azért, hogy ne hozza hátrányba a csapatát és tudjon viselkedni. Nagyon szorítok érte.Fernando írta:Így utólag mindig mindenki okos. De tök jó, hogy ennyi ember kiáll érte. Miért nem lehet egyszerűen csak szorítani neki, hogy formába lendüljön?
itt a pont!!Barcaádám írta:jogosak a kritikák Ibrával szemben. Igen, nem jó, igen nem játszik jól. De mindig sír mindenki hogy jajj más kéne,bezzeg Eto'o, nézzük meg Villát milyen jó stb. Mindig az a jó aki nincs. Engem az idegesít legjobban hogy abszolút nem úgy játszik mint az Interbe amikor extraklasszis volt. Semmi váratlan trükk hirtelen bomba.Fedezi a labdát hátra passzol néha megindul vele és lő. Ennyi.
De lehet kritizálni de akkor mást is mert igazából senkit nem lehetne kiemelni hogy hű de nagyon jó.
Szerintem taktikai gondok vannak.
Ez a sok tili fölösleges még megforgatom a labdát 10x mire passzolok semmi széljáték bevisszük középre ahol 9 ember van csak az 5ösről lehet lőni.. vannak ám gondok, ezzel a lassúsággal megszívjük.
Hát igen, valós alternatíva sajnos sosem volt, de azért bízom benne, hogy a 6-8 elnökjelölt közül legalább az egyiknek eszébe jut vele kampányolni, aztán a többi is talán észbekap.socio66 írta:Viszont az benne van,hogy kioltanák egymást,miután alapvetően tök ugyanaz a posztjuk. Villa-nak szerintem fura lenne a szélső, valamelyest kiszolgáló szerepkör,azok után hogy az utóbbi években rá volt építve az egész Valencia.
Meg egyébként sem hiszem,hogy ő valós alternatíva lenne,de majd meglátjuk.
Ez a legfájóbb az egészben...socio66 írta:Ami még inkább bosszant,hogy van egy,a játékunkba tökéletesen illő spanyol csatár,aki le is mondott volna fizetéséről,hogy itt játszhasson. Mellesleg ő most is szállítja a gólokat.
A kritika nem alaptalan, de más a kritika és más temetni valakit és arról beszélni, hogy bár ne ő jött volna. Lesz ő még megmentő sokszor!socio66 írta:Minden meccsen szorítok neki,de a tegnapi volt sorozatban kb. a tizenötödik meccse,amikor szinte jó megmozdulása sem volt.Fernando írta:Így utólag mindig mindenki okos. De tök jó, hogy ennyi ember kiáll érte. Miért nem lehet egyszerűen csak szorítani neki, hogy formába lendüljön?
Szerinted alaptalan a kritika?
Minden meccsen szorítok neki,de a tegnapi volt sorozatban kb. a tizenötödik meccse,amikor szinte jó megmozdulása sem volt.Fernando írta:Így utólag mindig mindenki okos. De tök jó, hogy ennyi ember kiáll érte. Miért nem lehet egyszerűen csak szorítani neki, hogy formába lendüljön?
Lehet hülye vagyok de nem tudom mire "MR. TROMORT777 írta:Fernando írta: Azért valljuk be annyira baromi jól nincs kiszolgálva... Sok labda nem lett még varázsolva a fejére![]()
VálaszoltálFernando írta: Nekem túl merev. Csak áll ott mint...