Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek. Ibra bizonyított. Azt bizonyította,hogy nem illik ide. Én személy szerint nagyon nagyot csalódtam a játékában. Azt lehetett tudni,hogy nem fog menni neki elsőre a beilleszkedés,de már elég sok ideje itt van és szinte semmit sem csinál. Amikor a klub klasszis játékost igazolt,azok rendre be tudtak illeszkedni az első szezonban. Romario,Ronlado,Stoichkov,Kluivert vagy akár említhetném Samuel Eto'o-t is,mint elődöt. Mind sokkal jobban játszottak már az első szezonjukban,mint Ibra most, és abban a közegben,amibe most a svéd került, elfogadhatatlan ez a játék. Szívesebben Látom Bojant a pályán,mint Ibrát...Bojanban legalább a lehetőség benne van,hogy fejlődjön,még akkor is,ha most aligha jobb,mint a svéd. Ha többet játszana,lehet jobb lenne már akár jövőre is Ibránál,mert Bojanban ott van a Barac "DNS-e",őt belenevelték abba a játékba,amit most a csapat játszik. Ibrát legszívesebben elküldeném ,fogadni mernék,h pl. a Man city kiadna érte egy vagon pénzt,amiből be lehetne vásárolni,ráadásul az angol foci lehet jobban is menne nekiboixosnoisbarca írta:Most legalább biztos nem játszik ez a szerencsétlen...
Remélem a leláton vagy a padon marad 1 ideig.Nagyon nem illik a csapatba a nyomi erőszakos stílusával meg a flegma megoldásaival...Bojannak több meccset kéne adni!Sokkal jobb a csapategység és a játék is szebb ha ő játszik.
Az miért baj, hogy van egy játékos a padon, aki akármikor beállva lő egy gólt?barcafan0911 írta:Így van. Sokkal jobb lenne ha Bojan játszana állandó kezdőként Ibra helyett. Nyáron pedig orvosolni kell a balszélső hiányt. A Messi-Ibra-Pedro hármasból sajnos csak 1 tud Barca szinten focizni, a másik kettő meg mehet egy Interbe meg egy Mallorcába. Csak itt ne maradjon.Nagyon nem illik a csapatba a nyomi erőszakos stílusával meg a flegma megoldásaival...Bojannak több meccset kéne adni!Sokkal jobb a csapategység és a játék is szebb ha ő játszik.
Mondjuk azért igen, sokat jelent.Mihu írta:Ja akkor biztos megrántotta a görcs a jobb lábát...értemCooltiszo írta:Sehol se volt ez piros. Szándék-szándék, rúgó mozdulat se volt igazán. Ez max sárga, de az se azért mert eltalálta.![]()
![]()
Szerk: És egyébként feltűnően jobb lett a játékunk miután kiállították...ez is jelent valamit szerintem...
Így van. Sokkal jobb lenne ha Bojan játszana állandó kezdőként Ibra helyett. Nyáron pedig orvosolni kell a balszélső hiányt. A Messi-Ibra-Pedro hármasból sajnos csak 1 tud Barca szinten focizni, a másik kettő meg mehet egy Interbe meg egy Mallorcába. Csak itt ne maradjon.Nagyon nem illik a csapatba a nyomi erőszakos stílusával meg a flegma megoldásaival...Bojannak több meccset kéne adni!Sokkal jobb a csapategység és a játék is szebb ha ő játszik.
Ja akkor biztos megrántotta a görcs a jobb lábát...értemCooltiszo írta:Sehol se volt ez piros. Szándék-szándék, rúgó mozdulat se volt igazán. Ez max sárga, de az se azért mert eltalálta.
hát azért én szándékosnak nevezném, szerintem egy korábbi incidens-t adhatott vissza Ibra Cismának..ettől függetlenül jót tesz neki ez a piros lap...Cooltiszo írta:Sehol se volt ez piros. Szándék-szándék, rúgó mozdulat se volt igazán. Ez max sárga, de az se azért mert eltalálta.
nálunk csak Dani az aki nagyon jól tolja színészkedésben, többi amíg látja a labdát addig küzd..de ezekhez képest össze se lehet hasonlítaniSanama írta:Ibrának a szándékért kevernék le egy hatalmas pofont. Az Almerias srácnak meg azért,mert 20métert gurul a földön, a lába fáj mint állat, aztán megkapja Zlatan a pirosat és rögtön jól van.
Sajnos nálunk is vannak ilyen arcok. Mondjuk ettől függetlenül teljesen jogos a piros.
Ja, szerencséje volt a tagnak, hogy Ibra már egy álló lábat sem tud eltalálni.levproff írta:
Naa.
Szerintem is undorító volt meg minden, de én már amikor elősször láttam, akkor is azt mondtam, hogy nem találta el teljesen Ibra', mármint nem volt benne erő.
Aztán lehet, hogy csak én látom így..![]()
Persze az ítélet jogos.
Naa.Mihu írta:"Az ítélet jogossága vitatható..."
??????????
Akkorát lendült a lába hogy majdnem kettétörte a védő lábát![]()
A labda a környéken sem volt
A csapatnak jött jól Ibra pirosa:istyke6 írta:Meg jol is jott szerintem ez a piros neki.
Na ilyen egyszerű.levproff írta:Szerintem tegnap jó volt Zlatan.![]()
2 gólt is köszönhetünk neki.
Az egyiket azért, mert kiharcolta a szabadrúgást.
A másikat meg azért, mer lement a pályáról.![]()
Ha ő nincs..tegnap kikaptunk volna.
Így is hozzá lehet állni.![]()
Hát igen, az tény hogy egy kicsit "túl" erőszakos csatár. Ez néha jól, néha rosszul sül el! Tegnap sajnos az utóbbi részesei lehettünk...Rewolution5 írta:anno már az interben is felfigyeltem arra, hogy Ibrának elég magas a agressziója... mik az észrevételek![]()