Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
helyi idő szerint 21:00,itteni idő szerint éjjel 3kor kezdikHouse írta:Nem tudja valaki, hogy mikor játszák a Colorado - Vancouver jéghoki meccset? Fontos lenne.
Én a Fradit, dötetlenre fogom rakni.Vhogy x-et érzek a meccsben egy jó kis 1-1.FtcSikiHun írta:Dotn93 írta:Meg véletlenül megraktam sajna egy ilyet:![]()
Honvéd-Vasas H 4,15
FTC-Nyíregygháza H 1,48
Videoton-Lombarb Pápa H 1,40
Debrecen-Honvéd H 1,30
Újpest-Diósgyőr H 1,34
Hát a Honvéd kiütötte az MTK-t...ki tudja?![]()
Újpest...hiba,hiba,hiba
Két meccs, két vereségIgaz, hogy a Diósgyőr utolsó ( vagy utolsó előtti nem tudom pontosan) de szerintem őket sem tudják megverni. Én innen a Fradit és a Lokit rakom meg, bár a Fradiba ugyebár eltiltáson lesz Morrison meg Dragi utóbbi nem tudom miért
Van "felesleges" 14 ezred, hogy felrakd egy 1.08-as meccsre, fogadásra????Dotn93 írta:és sztetek mehet 14 ezer arra, hogy az arsenal szerez gólt? 1120-at kereshetek rajta. Vagy vmi ellenérv?
Dotn93 írta:Az Arsenal-Porton ki teszi meg az Arsenal továbbjutását? Ellenérvek vannak ellene? mer azt egy nagyobb összeggel megdobnám. Fabregas kihagyja a holnapi meccset...pedig gondolkozom h 10 ezerrel megrakom, most kicsit elbizonytalankodtam. pedig 5500-at hozna a továbbjutásuk.
Ti hogy vagytok vele?
Azt, hogy a Madrid megnyeri a meccset és sztem tovább is jut. De akkor valaki válaszolhatna az arsenalos kérdésemre is, picit lejjebb.Hunter91 írta:Holnapra mit tippeltek a Madrid-Lyon meccsre?