2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Próbáld meg egy hotmélessel is.Kluivertinho írta:Sziasztok!
Alkalmanként szoktam nézni az argentin meccsek közvetítését a Sportklubon Hortival és Ganxsta Zolee-val. Szívesen kommentálnék 1-2 dolgot a fórumon mérkőzés közben, de valamiért a regisztrációm után nem küldtek megerősítő e-mailt. Gmail-es és citromail-es címmel is regeltem, de nem jött válasz. Valaki nem tudja mi lehet a probléma?
Ha október utáni új iBoot-os 3GS-t veszel arra még nincs jailbreak.Perrero írta:köszi, bár csak holnap lesz meg az ifon, tudtok 1 oldalt ahol a "jailbreakelés" le van írva gyp-seknek, és jó cuccokat tölthetek le-ingyér, amúgy az itunesstoret használnám..
szifon.com-ot is nézegesd, ott is találsz hasznosat. Programokhoz meg ajnánlom, hogy majd Cydia-ból telepítsd az Installous nevű programot. Gyak. egy hekkelt AppStore.Perrero írta:köszi, bár csak holnap lesz meg az ifon, tudtok 1 oldalt ahol a "jailbreakelés" le van írva gyp-seknek, és jó cuccokat tölthetek le-ingyér, amúgy az itunesstoret használnám..
Rewolution5 írta:felső rész, profil, avatár...a kritériumok is ott vannak leírva..Ibra99 írta:Hogy rakok képet a nevem mellé?természetesen a képre
felső rész, profil, avatár...a kritériumok is ott vannak leírva..Ibra99 írta:Hogy rakok képet a nevem mellé?
kattPerrero írta:köszi, bár csak holnap lesz meg az ifon, tudtok 1 oldalt ahol a "jailbreakelés" le van írva gyp-seknek, és jó cuccokat tölthetek le-ingyér, amúgy az itunesstoret használnám..
neked ugyanezt a progit ajánlom, annyi, h amikor kiválasztod, melyik típusra konvertáljon, akkor olyan készüléket válassz, aminek felbontása megegyezik az iPhone-nal... ahhoz viszont használd a guglit, mert nem tudom milyen a felbontása a telódnak. beírod: mittomén 340x400 nokia phone és tuti kidob egy típust, azt jelölöd be a progibanPerrero írta:ugyanez kéne iphonehoz, gugliba nem bizok, nemtom melyik jó melyik nemRajmó írta:Sziasztok!
Nekem egy olyan segítség kéne, hogy van-e olyan progi, ami avi-ból mp4v-es-re konvertál át? Ha hülye kérdés volt, akkor bocsi. Amúgy Nokia 5230-hoz kellene majd, kíváncsi vagyok, hogy milyen filmet nézni rajtaHosszas buszutakon még jól is jöhet
Előre is köszi
video converter for nokia smartphones, én azt használomRajmó írta:Sziasztok!
Nekem egy olyan segítség kéne, hogy van-e olyan progi, ami avi-ból mp4v-es-re konvertál át? Ha hülye kérdés volt, akkor bocsi. Amúgy Nokia 5230-hoz kellene majd, kíváncsi vagyok, hogy milyen filmet nézni rajtaHosszas buszutakon még jól is jöhet
Előre is köszi
fcgigi írta:hálás köszönet, de most már meg szeretném azt is kérdezni, hogy ez spanyol vagy katalán??
fcgigi írta:Helló, nagy segítségre lenne szükségem. ha valaki lenne itt aki tud spanyolul vagy katalánul lefordítaná nekem ezt: "szeretném ha szeretnének és én viszont szerethetnék" minnél több nyelvre kell lefordítani egy iskolai verseny kapcsán. Ha bárki tud, kérem segítsem, előre is köszi