Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk így is tehető volt a meccs,ha az oddsát nézem,de gyanítom nem így akarta. Na nem mintha a Dundee Unitedre is rábíznék 10 kilót..Fernando írta:Fevernova felelőtlenség volt amit csináltál. Ez nem a Dundee United, hanem a másodosztályú FC Dundee.
UUU ez 1 szempontbol elég vicces. 1 másikbol pedig szomorúFernando írta:Fevernova felelőtlenség volt amit csináltál. Ez nem a Dundee United, hanem a másodosztályú FC Dundee.
45' FC Dundee 0 - 2 Raith RoversFevernova írta:Tottenham-Blackburn H
Chelsea-West ham H
Dundee-Raith Rovers H
Videoton-LombardPápa H
Paris Sg-Sochax H
10000 FT56930 FT nyeremény! Vélemények ?:D
Neked könyveket kéne írnod...Barcaman14 írta:Hát én sem..FtcSikiHun írta:Ha valamelyik bejön, én nem tudom mit csinálokA 2. és a 4. szelvényed ha bejönne az durva lenne
Igazából a másik kettő is elég meredek! A PSV-t mondjuk én is megraktam. Úgy érzem hogy 1-3 lesz a vége. Egy szerencsés góllal vezetést szerez a PSV (Afellay megpattanó lövése), majd támad az Ajax végig, de egy gyors kontáréból megindul Balázs a szélen, beadja Toivonen meg befejeli (vagy aki akarja
) Aztán Suarez szépít de végül Dzsudzsák felteszi az i-re a pontot egy gyönyörű szabi góllal.
Nagyjából így képzelem
Hát én sem..FtcSikiHun írta:Ha valamelyik bejön, én nem tudom mit csinálok
levproff írta:Én az Ajax-PSV-t baromira hazaira érzem..![]()
Hasonlóan gondolom, bár ne legyen igazunkFtcSikiHun írta:Szerintem a két angolon kívül mindegyiken elmegy, talán még a Vidi jön beFevernova írta:Tottenham-Blackburn H
Chelsea-West ham H
Dundee-Raith Rovers H
Videoton-LombardPápa H
Paris Sg-Sochax H
Szerintem a két angolon kívül mindegyiken elmegy, talán még a Vidi jön beFevernova írta:Tottenham-Blackburn H
Chelsea-West ham H
Dundee-Raith Rovers H
Videoton-LombardPápa H
Paris Sg-Sochax H
Nem tűnik rossznak,bár ennyi pénzért...Fevernova írta:Tottenham-Blackburn H
Chelsea-West ham H
Dundee-Raith Rovers H
Videoton-LombardPápa H
Paris Sg-Sochax H
Bátor vagy,én 10ezerrel nem mernék játszani sose,még akkor se ha ezek tuti meccsnek tünnek.Fevernova írta:Tottenham-Blackburn H
Chelsea-West ham H
Dundee-Raith Rovers H
Videoton-LombardPápa H
Paris Sg-Sochax H
Hát az angolok biztosnak tűnnek bár Londoni rangadó+Bl de valszeg azért a cselszi is hozza a meccsét.Fevernova írta:Tottenham-Blackburn H
Chelsea-West ham H
Dundee-Raith Rovers H
Videoton-LombardPápa H
Paris Sg-Sochax H
Csak gondoltam beidézem amit pár hete írtam erről,olvasd ezt végig megint,sztem ebbe mindent leírtam erről.Shirocco írta:Hát figyi tegnapi oddsaiddal kiszámolva így nézne ki a kombi szelvényedFernando írta:Egyfolytában egy meccsen megy el a szelvényem. Érdemes ilyen 4/3-as kombiba játszani? És az összeget, hogy kell megadni, mondjuk 4/3-ba akarok játszani minimum téttel?
HV71 vs. Lulea H 1.49
Washington vs. Tampa Bay H 1.58
Corinthians vs. Botafogo H 1.60
500as téttel ha ezek a meccsek jönnek be akkor nyereményed 1,49*1,58*1,6*500=1883ft
HV71 vs. Lulea H 1.49
Paulista vs. Santos V 1.42
500as téttel ha ezek a meccsek jönnek be akkor nyereményed 1,49*1,58*1,42*500=1671ft
HV71 vs. Lulea H 1.49
500as téttel ha ezek a meccsek jönnek be akkor nyereményed 1,49*1,42*1,6*500=1692ft
500as téttel ha ezek a meccsek jönnek be akkor nyereményed 1,58*1,6*1,42*500=1794ft
A téted 500ft viszont 4/3as kombinál 4x500ft-t kell befizetned,szal 2000ft-ból ha egy meccsed ment el akkor ezen összegek egyikét nyered meg szal végülis vissza sem nyernéd a teljes téted,viszont jobb mintha csak simán buknál 2ezret...a max nyereményed pedig a 4összeg összege szal 1794+1692+1883+1671=7040ft
2000res téttel kombi nélkül a nyeredményed ugye 1,49*1,58*1,6*1,42*2000=10697ft
Összegezve érdemes kombit csinálnod ha nem gond h vmennyivel kevesebb a vég összeged...ekkora szorzóknál már érdemes beáldozni ezt azért h ne mindig egy meccsen menjen el,a tétedet visszanyered...Nagyobb oddsu meccseknél meg pláne.Remélem így érthető lesz így levezetve
ui.:Bejött a 3,8as oddsom jeejejejejeeee
A Sevillara jó a szorzó, a Chelseare szintén, a Bordót ennyiért kihagyom, és a Barca nem biztos, hogy széthajtja magát és 2-vel nyerLM10 írta: BL-re (BWIN)
Sevilla v CSKA jut tovább 1,22
Chelsea v Inter jut tovább 1,65
(0-1) Barca-Stuttgart H 1,80
Bordeaux v Olympiakos jut tovább 1,07
ne haragudj de ez teljesen értelmetlen,csak bukhatsz vele a bordó nem olyan masszív,bárkitől képes kikapni,az olympiakosz nem rossz. a szorzó is kicsi,de te tudodLM10 írta: Bordeaux v Olympiakos jut tovább 1,07