Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.15. 14:17:45

de jó,h tegnap máshol voltam :lol:

levproff! ha véletlenül M.U.s drukker lennél,nem pedig Arsenal,akkor te hogy kiakadtál volna már Mikaosra :D :D

nekem ennyi a mélyenszántó és bölcs véleményem az alább leírtakra (ezt most csak Mikaosnak írom),szerencsére Miihiiék véleménye egyezik az enyémmel.

Chandler-t idézve: Atya Úúúúúr Isten (na jó dzseníszt is).

ne menj újságírónak :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2010.03.15. 14:08:00

Mikaos írta: 1. A védelemnek túlzásból adtam a 2 pontot. A pontozás elnagyolásával akartam láttatni, hogy mit érzek problémának. És hogy mitől érzem őket 5-6.csapatnak ez évben. Nekem ez a véleményem, nem piszkálásból írom. Nem szórakozásból ütögetem a billenytűzetet. Bármelyik csapatról leírom, hogyha nem tetszik valami a játékukban - legyen az Arsenal, Liverpool, Hull City.
Ahha,belátod,h túlzás volt az a kettes,de csodálkozol,meg üldözési mániázol,amiért vitatjuk!? :roll:
Általában a véleményed és a piszkálódás egy és ugyanaz.Tényleg úgy érződik,h passzióból keresel vmi fogást a MU-n.Bármelyik csapatról leírod?Akkor miért van az,h a saját favoritodon kívül szinte kizárólag csak a MU-ról írsz?És róluk meg döntő többségben negatívumot (vagy annak vélt dolgot) emelsz ki.Inkább nálad érződik az üldözési mánia a Vörös Ördögökkel szemben,mert nagyon rájuk vagy állva.A többi csapatról miért nem adagolod ilyen szép csomagokban az "objektív,elfogulatlan" véleményeidet?Hébe-hóba egy-egy gondolat kifut másnak is,de ezek is csak az Arsenal meccs kapcsán.Minden mást meg ráömlesztesz a MU-ra.
Mikaos írta: 2. "Szóval menetrendszerűen piszkálom a MU-t"...értem. Azért remélem, megnézted, hogy átlagban mikor szóltam MU-meccshez :) Mert a kijelentésed (megsúgom) nagyon nem igaz.
3. Nem érzem, hogy elfogult lett volna a hozzászólásom. Egyszerűen értékeltem a MU-t három ember teljesítményét kiemelve, és a többi csapatrész gyengeségére hívtam fel a figyelmet.
Mitől nem igaz?Súgd meg lécci ezt is!
Időről időre megtalálod vmi miatt őket.Igen gyakran véleményt formálsz,lehetőség szerint negatívat.Ez a szíved joga,csak egy kicsit vicces,h vmi különös okból gyakran meg kell szólalnod MU ügyben és akár az adott meccstől függetlenül felhozol vmit ellenük.1:0-ás vesszőparipád,a bunkerfoci,máker gólok,most meg a középszerű csapat,2es szintű védelem,egyéb piszlicsári dolgok.
Ha szintén rendszeresen megtalálnál más csapatokat is,akkor esetleg nem tűnne ennyire elfogultnak,üldözési mániának amit csinálsz.(Mert én nem konkrétan a hsz-edre mondtam,h elfogult,hanem rád.Ebből következnek az objektivítást mellőző kommentek.)Erős késztetést érzel már szezonok óta,h bizonyítsd,mekkora sz*rszemét banda a MU (még ha konkrétan nem is ezekkel a szavakkal fejted ki,de összegzésként vmi hasonló érződik a postjaidon).
De ha jól esik,csak írogasd nyugodtan.Mondtam,h sok vidám pillanatot szerzel ezekkel,így csak hajrá!
Mikaos írta: Számomra egyértelműnek tűnik, hogy a védelem nagyot gyengült előre játékban (és ez egyben a védekezésére is kihat - hiszen ha eladják a labdát, akkor az ellenfél támad).
Az is feltűnő nekem, hogy a középpályán átlagos teljesítményt nyújtanak a játékosok (mivel átlagos képességűek is), Valenciában látni azt a húzást és erőt, ami különbséget tud teremteni. Nem azt mondom, hogy rossz a MU középpályája, csak elég átlagos - jobb teljesítményt várnék el.
Tavalyhoz képes játékban mindenképp elmarad a MU önmagától, egyáltalán nem érzem meggyőzőnek és elsöprőnek a csapatot. Rooney-t igen, de ő nagyon az.
Ezzel kapcsolatban ajánlom figyelmedbe Gergő hsz-ét :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.15. 11:28:20

Mikaos írta: 1. A védelemnek túlzásból adtam a 2 pontot. A pontozás elnagyolásával akartam láttatni, hogy mit érzek problémának. És hogy mitől érzem őket 5-6.csapatnak ez évben. Nekem ez a véleményem, nem piszkálásból írom. Nem szórakozásból ütögetem a billenytűzetet. Bármelyik csapatról leírom, hogyha nem tetszik valami a játékukban - legyen az Arsenal, Liverpool, Hull City. Számomra egyértelműnek tűnik, hogy a védelem nagyot gyengült előre játékban (és ez egyben a védekezésére is kihat - hiszen ha eladják a labdát, akkor az ellenfél támad).
Aha Arsenal 6-> MU 2. Mégha túlzol is akkor is vicces mert akkor ha én sis fel akarom nagyítani a dolgot akkor mondom Arsenal -4. Ha fel akarjuk nagyítani a dolgokat akkor mindkét csapat esetében tegyük, egyénileg és szerkezetileg is mérföldekkel jobb a MU védelme mint az Arsenal-é úgy kapták a 2. legkevesebb gólt hogy gyakorlatilag az alapemberek a szezon 90%-ban sérültek. Asszem ezt tovább nem kell ragoznom. Statisztikák,eredmények magukért beszélnek, mintahogy az Arsenal esetében is. Meg azért látszik hogy megnézted a félévi egy MU meccsedet a Milan ellenit és abból általánosítasz, San Siro-ban tényleg sok labdát szórt el a védelem de ez amugy egyáltalán nem igaz. Mintahogy az ötlettelenség sem(San Siro beli meccsre talán igaz volt de az is bőven elég volt). Érdekes a visszavágó után nem jöttél értékelni, én is kiemelhetek jó pár Arsenal meccset idényről és lehúzhatom őket a sárga földig, de a szezon egészét kell nézni.
Mikaos írta: Az is feltűnő nekem, hogy a középpályán átlagos teljesítményt nyújtanak a játékosok (mivel átlagos képességűek is), Valenciában látni azt a húzást és erőt, ami különbséget tud teremteni. Nem azt mondom, hogy rossz a MU középpályája, csak elég átlagos - jobb teljesítményt várnék el.
Tavalyhoz képes játékban mindenképp elmarad a MU önmagától, egyáltalán nem érzem meggyőzőnek és elsöprőnek a csapatot. Rooney-t igen, de ő nagyon az.
Hát nem tudom hogy az Arsenal középpályája Fabregason kívül(aki a nagy rangadókon elég gyakran csődöt mond) mivel jobb. Arshavin 4rossz meccs 1jó meccs általában, támadásban jobb védekezésben viszont a MU-é a nyerő. Carrick,Fletcher főleg védekezésben Scholes,Giggs,Valencia támadásban tud klasszist hozni az első kettő azért már ritkábban, Nani meg hangulatember.
Tavalyhoz képest ez a MU ugyanott van látványosabban és gólgazdagabban játszik. A szezon első felében is jól ment a gólgyártás, aztán vhogy SAF megtalálta hogyan hozza ki ebbből a keretből a maxot, és mielőtt az Arsenalal feltöröltük az Emiratest, már azelőtt látszott hogy játékerőben egy fokkal feljebb léptünk a szezon elejéhez képest.
Persze most is jönnek a károgók hogy mi lenne ha Rooney nem lenne előtte mi lenne ha Ronaldo nem lett volna. Azért SAF megmutatta már párszor hogy kell csapatot építeni, jöttek, jönnek a bajnoki címek ill kupagyőzelmek szépen sorban.

Szerk:
A Manchester United 3–0-s sikerével beállított egy klubrekordot is: már egymás után hét hazai meccset hozott nullára a „vörös ördögök" hátsó alakzata.
Azért jól megy a 2-es védelemnek mostanában. :mrgreen:
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.15. 10:32:34

miihii írta: De,láttam.
Azért adsz kettest a védelemnek,mert sok labdát adnak el?
Ebbe az is bele van számítva,amikor teljesíti a feladatát a védelem?A kevés kapott gólt nem lehet csak a kapus "nyakába varrni".Amikor jól végzik a dolgukat,azzal együtt kettes?
Te tudod...
Egy szóval sem kérte egyikünk sem,h ajnározd a MU-t v a játékosait!De azt sem,h menetrendszerűen sz*rozd vmiért a Manchestert.
Az lehet,h volt akit dícsértél,de nem maradhatott volna el,h belerúgj egyet a MUba ezzel az 5-6. helyes elemzéssel.
Abban tökéletesen egyetértünk,h Roo viszi a MU-t.De nem is ezzel kapcsolatban reagáltunk,hanem másban,amiben nem értünk egyet.Ez a kettes osztályzat.
Gyakran előfordul,h nem vagyunk egy véleményen.Egészen másképp látunk egy csomó dolgot.Próbálunk objektíven véleményt formálni,de valahol érződik,h mindketten bőven elfogultak vagyunk,csak ellenkező előjellel.Ez nem hinném,h üldözési mánia lenne,mindössze sokmindent másképp látunk,más az értékrendünk (ha ez így jó kifejezés :oops: ).
1. A védelemnek túlzásból adtam a 2 pontot. A pontozás elnagyolásával akartam láttatni, hogy mit érzek problémának. És hogy mitől érzem őket 5-6.csapatnak ez évben. Nekem ez a véleményem, nem piszkálásból írom. Nem szórakozásból ütögetem a billenytűzetet. Bármelyik csapatról leírom, hogyha nem tetszik valami a játékukban - legyen az Arsenal, Liverpool, Hull City.
2. "Szóval menetrendszerűen piszkálom a MU-t"...értem. Azért remélem, megnézted, hogy átlagban mikor szóltam MU-meccshez :) Mert a kijelentésed (megsúgom) nagyon nem igaz.
3. Nem érzem, hogy elfogult lett volna a hozzászólásom. Egyszerűen értékeltem a MU-t három ember teljesítményét kiemelve, és a többi csapatrész gyengeségére hívtam fel a figyelmet.

Számomra egyértelműnek tűnik, hogy a védelem nagyot gyengült előre játékban (és ez egyben a védekezésére is kihat - hiszen ha eladják a labdát, akkor az ellenfél támad).
Az is feltűnő nekem, hogy a középpályán átlagos teljesítményt nyújtanak a játékosok (mivel átlagos képességűek is), Valenciában látni azt a húzást és erőt, ami különbséget tud teremteni. Nem azt mondom, hogy rossz a MU középpályája, csak elég átlagos - jobb teljesítményt várnék el.
miihii
KHAL

2010.03.14. 22:34:12

Mikaos írta:gergo9 és mihii!

nem tudjátok elolvasni, amit írtam? :)
nem látjátok, hogy mit írtam zárójelbe a védelem osztályzása mögé?
tényleg nem?...

de ahogy látom, nektek már semmi sem jó. lehet itt dicsérni Rooneyt, a kapust, meg a Valenciát...

ti most azt várjátok, hogy ömlengjek a nyilvánvalóan ötlettelen játékon? Rooney viszi a hátán a csapatot - mit kell ezen vitázni?

arról nem tehetek, hogy üldözési mániátok van...

mihii:
tessék, pontozom az Arsenalt (mint az oviban... :) )
kapus: 5, védelem 6, középpálya 9, csatársor 5
elégedett vagy?
De,láttam.
Azért adsz kettest a védelemnek,mert sok labdát adnak el?
Ebbe az is bele van számítva,amikor teljesíti a feladatát a védelem?A kevés kapott gólt nem lehet csak a kapus "nyakába varrni".Amikor jól végzik a dolgukat,azzal együtt kettes?
Te tudod...

Egy szóval sem kérte egyikünk sem,h ajnározd a MU-t v a játékosait!De azt sem,h menetrendszerűen sz*rozd vmiért a Manchestert.
Az lehet,h volt akit dícsértél,de nem maradhatott volna el,h belerúgj egyet a MUba ezzel az 5-6. helyes elemzéssel.
Abban tökéletesen egyetértünk,h Roo viszi a MU-t.De nem is ezzel kapcsolatban reagáltunk,hanem másban,amiben nem értünk egyet.Ez a kettes osztályzat.

Ha az nem ovis dolog,h leírtad a pontozást a MU-ról,akkor miért az,h megkérlek ugyanerre egy másik csapatról? :wink:
Csak összehasonlításképp,mert kíváncsi voltam,h hol mennyit kellene fejlődnünk,h elérjük az Arsenal szintjét :P

Gyakran előfordul,h nem vagyunk egy véleményen.Egészen másképp látunk egy csomó dolgot.Próbálunk objektíven véleményt formálni,de valahol érződik,h mindketten bőven elfogultak vagyunk,csak ellenkező előjellel.Ez nem hinném,h üldözési mánia lenne,mindössze sokmindent másképp látunk,más az értékrendünk (ha ez így jó kifejezés :oops: ).
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.14. 21:14:02

Sanama írta:Rooney a Bajnokságban hogy áll? Mennyi gólja van csak a ligában?
25 :wink: összesen pedig 29 :arrow:
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.14. 21:07:42

Rooney a Bajnokságban hogy áll? Mennyi gólja van csak a ligában?
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.14. 20:03:39

Hihetetlen fontos volt a mai győzelem! Nagyon kellett. Arról meg, hogy Rooney viszi a hátán a csapatot... ha a gólokat vesszük kimagaslik persze, de ez így ebben a formában baromi nagy hülyeség, már bocs. Nagyon jó százalékkal fejezi be a nagyon odatett labdákat. Szerintem ez nem egyenesen arányos azzal, hogy ő viszi a hátán a csapatot. Egységes a MU idén!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.14. 19:57:33

gergo9 és mihii!

nem tudjátok elolvasni, amit írtam? :)
nem látjátok, hogy mit írtam zárójelbe a védelem osztályzása mögé?
tényleg nem?...

de ahogy látom, nektek már semmi sem jó. lehet itt dicsérni Rooneyt, a kapust, meg a Valenciát...

ti most azt várjátok, hogy ömlengjek a nyilvánvalóan ötlettelen játékon? Rooney viszi a hátán a csapatot - mit kell ezen vitázni?

arról nem tehetek, hogy üldözési mániátok van...

mihii:
tessék, pontozom az Arsenalt (mint az oviban... :) )
kapus: 5, védelem 6, középpálya 9, csatársor 5
elégedett vagy?
miihii
KHAL

2010.03.14. 19:31:43

gergo9 írta:
Mikaos írta: Elnézem a MU játékát mostanában, és csapatszinten kb. 5-6.hely dukálna nekik a PL-ben....viszont van egy Rooney-juk, ami ezt a különbséget behozza. Egy 10-es skálán a MU csapatrészei kb.: Kapus 9, védelem 2 (vicc, hogy mennyi labdát adnak el), középpálya 4* (védekezésen kívül semmi), csatársor 5, Rooney 10.

* na jó, legyen 6 Valencia játéka miatt.
Azzal már nagyjából tisztába vagyok hogy az objektivást hírből sem ismered, de ez még akkor is túlzás :D
Védelem 2? Ez meg honnan?:D Asszem a 2. legkevesebb gólt kaptuk Aston Villa van előttünk ebben de kevesebb mint feleannyi gólt rúgtak. Akkor az Arsenalé mennyi -6? Akikből 5-6szor egymás után ugyanúgy bohócot csináltak? Középpálya 4 ill a Mikaos féle jóindulattal 6, ez is vicc tényleg, legtöbb gólt rugott csapatnál (oké hogy van Rooney) de azért kell mögé kp is aki tudja adni a lasztikat.
Igazából az egy csatáros játék fekszik legjobban a MU-nak sztem, szval ha Rooney 10 akkor a csatársor is 10 :D, keményebb meccseken ált csak Rooney van.
A kapus értékelésed viszont tényleg reális.
Csapatszinten meg az egyik legjobban összerakott egész Európában, ha belevesszük Ronaldo távozásával milyen átalakítások kelletek akkor meg főleg elismerésre méltó amit megint művelnek, PL-ben illetve a BL-ben
Az általad közismerten sz*rszemét,bunkerfocis csapatnak beállított gárda h a viharba tudna bekkelni 2-es szintű védelemmel úgy,h csak ennyi gólt kap?Mert sztem ha folyamatosan védekezünk és abból hébe-hóba támadunk,akkor bőven szednünk kellene a gólokat zsákszámra.ÉS ennek még a 9-es szintű kapus sem tudna gátat szabni,sztem.
Valahogy ellentmondásos a dolog.
Nagyon jókat mosolygok a hiteles,objekítv értékeléseiden,megállapításaidon,MU-ról alkotott véleményeden,szal csak így tovább. :wink:
Látom, minden meccs után tudsz vmi támadást indítani a MU ellen.Nehéz neked megfelelni,az tuti :wink: Még szerencse,h ott van neked a Arsenal,akikben megtalálhatod álmaid netovábbját,ha már kiutálkoztad magad a sz*rszemét MU-n.
Csak úgy a játék kedvéért leírnád a Zenál pontjait is ugyanígy?KÍváncsian várom,h nekik hányadik helyet adnád,meg milyen pontszámokat kapnak a csapatrészek.
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.14. 18:47:28

Mikaos írta: Elnézem a MU játékát mostanában, és csapatszinten kb. 5-6.hely dukálna nekik a PL-ben....viszont van egy Rooney-juk, ami ezt a különbséget behozza. Egy 10-es skálán a MU csapatrészei kb.: Kapus 9, védelem 2 (vicc, hogy mennyi labdát adnak el), középpálya 4* (védekezésen kívül semmi), csatársor 5, Rooney 10.

Azzal már nagyjából tisztába vagyok hogy az objektivást hírből sem ismered, de ez még akkor is túlzás :D
Védelem 2? Ez meg honnan?:D Asszem a 2. legkevesebb gólt kaptuk Aston Villa van előttünk ebben de kevesebb mint feleannyi gólt rúgtak. Akkor az Arsenalé mennyi -6? Akikből 5-6szor egymás után ugyanúgy bohócot csináltak? Középpálya 4 ill a Mikaos féle jóindulattal 6, ez is vicc tényleg, legtöbb gólt rugott csapatnál (oké hogy van Rooney) de azért kell mögé kp is aki tudja adni a lasztikat.
Igazából az egy csatáros játék fekszik legjobban a MU-nak sztem, szval ha Rooney 10 akkor a csatársor is 10 :D, keményebb meccseken ált csak Rooney van.
A kapus értékelésed viszont tényleg reális.
Csapatszinten meg az egyik legjobban összerakott egész Európában, ha belevesszük Ronaldo távozásával milyen átalakítások kelletek akkor meg főleg elismerésre méltó amit megint művelnek, PL-ben illetve a BL-ben
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.14. 18:27:59

Rooney esélyes lenne normál esetben az Aranylabdára.
Viszont ez az év = "VB-év", és jelentősen befolyásolhatja a végeredményt az ottani szituáció.
A PL-ben, és a BL-ben ugyanis szerintem Rooney már "finisben van". PL-ben elég a TOP3, illetve BL-ben az elődöntő/döntő lehetne még követelmény az aranylabdához.
A VB viszont nagyot alakíthat a "normál sorrenden", láthattuk ezt Cannavaro-nál is - mondjuk az az évszázad vicce volt.

Elnézem a MU játékát mostanában, és csapatszinten kb. 5-6.hely dukálna nekik a PL-ben....viszont van egy Rooney-juk, ami ezt a különbséget behozza. Egy 10-es skálán a MU csapatrészei kb.: Kapus 9, védelem 2 (vicc, hogy mennyi labdát adnak el), középpálya 4* (védekezésen kívül semmi), csatársor 5, Rooney 10.

Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.14. 18:13:51

Ez a Rooney gyerek most éli a fénykorát... erős esélyes lesz az aranylabdára...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.14. 17:39:36

Lassan már lehet arra is fogadni tippmixen hogy lő-e gólt Rooney avagy sem! Gyanítom elég anyg szorzók lennének a nemre! :lol:
Jövőhéten azért simán veszíthet pontokat otthon a MU a 'Pool ellen. És hamarosan Chelsea!? Te jó ég mekkora meccs lesz! Drogba vs Rooney! :o
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.14. 17:24:38

Roniee21 írta:2010 Aranylabdása nem más mint: Wayne Rooney
Elképesztő amit művel eddig ebben az idényben.
A Manchester a végén úgyis behúzza a bajnoki címet,(remélem)és ha az angoloknak jól ki jön a lépés a vb-n akkor egyértelmű lesz,hogy kikapja.

Eddig nagyon úgy fest,hogy Rooney megállíthatatlan.

Szerk.: C.Ronaldo csúcsát simán megdönti. Hiszen ha jól számolom már csak 10 gólt kell rúgnia.
Azér' várjunk ezzel még...Itt a MU nemzetközi szereplése, és az angol válogatott teljesítménye lesz Rooney szempontjából a meghatározó. Mondjuk a játéktudást tekintve nincs Messi és mondjuk CR szintjén, sőt, rajtuk kívül is vannak olyanok, akik pl. technikailag jobbak, ellenben iszonyat gólmennyisége mellé olyan szintű alázat társul, hogy az elképesztő. Tisztában van a hiányosságaival, és keményen melózik, hogy javítson rajtuk. A fejjátékát tekintve eredménnyel.
Rivaldo-A Legnagyobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.03.14. 17:08:35

Roniee21 írta:2010 Aranylabdása nem más mint: Wayne Rooney
A Manchester a végén úgyis behúzza a bajnoki címet,(remélem)és ha az angoloknak jól ki jön a lépés a vb-n akkor egyértelmű lesz,hogy kikapja.

Szerk.: C.Ronaldo csúcsát simán megdönti. Hiszen ha jól számolom már csak 10 gólt kell rúgnia.

Nanananana.Azért még csak március van,még bármi közbejöhet.
Lehet nem lesznek bajnokok,bl-t se nyernek,vb-n se,Rooney( ne adj isten) megsérül...
Azért még nem eldöntött kérdés,Messi se,meg Céer se nyert volna aranylasztit címek nélkül,a gólok nem elegek hozzá.

De az biztos hogy most neki áll a zászló,viszont addig még tényleg sok minden történhet.
Úgyhogy kijelenteni nem kell még.Majd ha ősszel címekkel,jó VB-produktummal érkezik az új idényre,akkor lehet róla beszélni,addig felesleges.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2010.03.14. 17:07:00

Geráék megpróbálták megnehezíteni a dolgát a hazaiaknak,ez nagyjából sikerült is.De idén szinte nincs csapat,akinek ellenszere lenne Roo-ra.MAx ha bezárják egy páncélszekrénybe,amit még el is ásnak jó mélyre,akkor lenne sansza az ellennek,idén más lehetőség nem néz ki a megfékezésére.Még csak március van ugyan,de máris körvonalazódik,h nehéz lesz idén őt űberelni az egyéni címeket tekintve.Feltéve,h nem törik össze a srácot.De ezt meg elég nehéz,mert nagyon masszív csávó Wayne.Amíg Roo a pályán van,hendikeppel indul a MU 8)
Továbbra is fej-fej mellett a versenyfutás a bajnoki címért,kemény befutó ígérkezik.
Egy hét múlva jön a púl.A szezon alapján elég sima meccs is lehetne belőle,de sztem igen kemény csörte lesz.Az az érzésem,h vért kell izzadni a győzelemért,de be fogja húzni a Manchester,még ha a 197. percben lőtt máker góllal is.
Utána irány Boltonba,majd
április 3.,13:45
MU-cselszkij bajnoki finálé.

GO MU!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.03.14. 17:01:55

Leomessi14 írta:Egyszeruen szenzacios amit a kis szeplos mulvel az iden,ugy nez ki hogy tok mindegy mit csinal majd a VB-n ugyis megnyeri az Aranylabdat.

Hatalmas Gratulacio neki. :D :shock:
Korán van ehhez még. A bajnokság édes kevés egy vb évben. Ronaldinhonak se volt elég anno.
A bajnokság+bl már ütősebb kombó, de sajnos a vb ér a legtöbbet. A vb-n meg nem jósolok sokat az angoloknak. Szerintem több esély van egy spanyol vb-re és aranylabdára.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.03.14. 16:42:16

Egyszeruen szenzacios amit a kis szeplos mulvel az iden,ugy nez ki hogy tok mindegy mit csinal majd a VB-n ugyis megnyeri az Aranylabdat.

Hatalmas Gratulacio neki. :D :shock:
Roniee21
Capitá del Barça

2010.03.14. 16:40:19

2010 Aranylabdása nem más mint: Wayne Rooney

PCsabi
aka Game90

2010.03.14. 16:23:08

Rooney eldöntötte, ma is 2x volt eredményes. WR hatalmas formában van, nem értem, hogy miért nem figyelnek rá jobban a védők, az első góljánál is csak nézték őt a Fulham védői.

Fulhamnek is voltak helyzetei, de ha nem Schwarzer áll a kapuban, akkor több góllal is nyerhetett volna a MU.

Berbatov is betalált, a vége elég sima lett.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.14. 16:15:11

ozsimiki írta: még 1 gól megnyugtatna, 1gólt bármikor találhat a Fulham,pl előbb Zamora...
2-0 :!: Megint Rooney. Már számolni is alig bírom a góljait. De amúgy Drogba is elég szépen megy idén. 21 gól eddig.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.14. 16:05:06

levproff írta:
ozsimiki írta:csomó meccsen látom ezt a hülye pöttyös lasztit, ez vmi új dizájn ?:D szörnyű
Azt hiszem ez az összefogásos labda.A piros cipőfűzős dolog.
Az AIDS, malária ellen Afrikában.

Mondjuk a labda szerintem is szörnyű.. :?

Amúgy minden elismerésem Rooneyé.
Amit idén csinál az elképesztő. =D>
nah,akkor legalább jó célért kell elviselni, nagyon közelről nem annyira vészes,csak ugye a lasztit általában messzebbről látjuk, DévényiTibi bácsi is megirigyelné.

még 1 gól megnyugtatna, 1gólt bármikor találhat a Fulham,pl előbb Zamora...

GO M.U.!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
levproff
Director del Fútbol

2010.03.14. 15:59:08

ozsimiki írta:csomó meccsen látom ezt a hülye pöttyös lasztit, ez vmi új dizájn ?:D szörnyű
Azt hiszem ez az összefogásos labda.A piros cipőfűzős dolog.
Az AIDS, malária ellen Afrikában.

Mondjuk a labda szerintem is szörnyű.. :?

Amúgy minden elismerésem Rooneyé.
Amit idén csinál az elképesztő. =D>
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.14. 15:44:51

Rivaldo11 írta:Már vezet a MU. Már unalmas, de persze hogy Rooney a gólszerző. Eszméletlen formában van.
Ha bírja még év végéig Ronaldo csúcsa komoly veszéylben lesz.
Lezárt