5 meccsen eddig 26 gól..és még az összes meccsből van kb. negyedóra.
Nem semmi.
A Juve meg..

Ebből a Juveból simán kinézem hogy leadnak egy 3 gólos előnytlevproff írta:Hujjuujj.
A Siena jön vissza.Már 3-2.
Éreztem, hogy most kényelmesre veszik a figurát.
De ettől függetlenül szerintem behúzza a Juve.
Szerintem döntetlen lesz.Barcaman14 írta:Az Inter elég nagy gödörben van. A Chelsea szerintem otthon szétszedi őket!
ezek picit dühítenek. am én se emlékszem sok olasz pénteki cuccra, de miért kérhetik? más csapat kibírja a 2-3nap pihenőt? remélem az UEFA vmit kezd ezekkel a dolgokkal,és nemzetközileg szabályozza,azaz minden bajnokságra az lenne az érvényes...vagy lehessen angliában is pl (nem lehet),vagy minden bajnokságban szombat-hétfő közt cserélgethessék max a meccseiket.fcbarca0827 írta:Gondolom az Inter a keddi Bl meccs miatt kérte, hogy pénteken játszanak.barca99 írta:Csak nekem újak ezek a pénteki olasz bajnokik?![]()
Nyilván így van, múltkor a Milan is pénteken játszott az Udinével. Ennek ellenére nem emlékszem, hogy régebben is történ volna ilyen.fcbarca0827 írta:Gondolom az Inter a keddi Bl meccs miatt kérte, hogy pénteken játszanak.
Én azért abban a szétszedésben nem lennék biztos. Lehet, h a Chelsea megy tovább, de nagy kiütés nem lesz, ebben biztos vagyok. Hidd el, egy egészen más Intert fogsz látni kedden, mint tegnap. Ne feledjük, h már az 5. bajnokság lenne nekik zsinórban, szóval érthető, h nem akkora a motiváció. A BL-ban viszont maximálisan megvan.Barcaman14 írta:Az Inter elég nagy gödörben van. A Chelsea szerintem otthon szétszedi őket! Így már azért a bajnokság sem olyan biztos hogy meglesz. Nehezen tudom elképzelni, hogy a Milan ne verje meg gólokkal a Chievót otthon (ezért is raktam meg őket hendivel) Valahogy ki kell engesztelniük a szurkolóikat a hétközi BL kudarc után és ráadásul még az Inter is kikapott. Érdekes lehet még a vége!
Azzal meg egyetértek én is, hogy az olasz futball nagyon gyenge. Vannak nézhetetlen meccsek. Persze azok más bajnokságban is vannak, de nem ilyen gyakran. Én mindig is utáltam az olasz futballt. Mind a válogatottat mind magát a bajnokságot.
Gondolom az Inter a keddi Bl meccs miatt kérte, hogy pénteken játszanak.barca99 írta:Csak nekem újak ezek a pénteki olasz bajnokik?![]()
Időpontra lehet, hogy így van - de nem tudom, hogy annak mennyi köze van gyakorlatban a többi klubcsapathoz.Fernando írta:Szerintem mióta a Rómát helyrerakta egy 7-essel a MU azóta haldoklik az olasz foci. Semmit nem tudnak fölmutatni nemzetközi téren.
Pontosan azért - mert lecserélték...Boixos írta: egyébként az ideggyenge muntari miért keménykedett a kispadnál, amikor lecserélték?
Nem értem. Egész meccsen az volt az érzésem, h ha akarjuk, bármikor eldöntetjük a meccset, de hát nem akartuk. Ezzel a kerettel szégyen amit művelünk.Game90 írta:Inter - Genoa 0-0, kb. az utolsó 10-15 percben volt csak értékelhető az Inter teljesítménye. Balotelli ma is hozta az okádék stílusát, már a szurkolók is kifütyülték őtEto'o sincs nagy formában mostanában, 6-7 meccse nem lőtt gólt.
Maradt a 4 pontos különbség a két milánói csapat között.