HAJRÁ MESSI!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!!

Igaz!Boixos írta:okés, de ott vmit kapnak is az emberek a pénzükért, úgy tömik meg a zsebeiket a tűz közeliek, itt meg...
elég volt látni a bozóky buráját a meccs előtti riportban. az alapján el lehet képzelni, h mi volt ezen a meccsen az "okosság".kralo írta:....és arról még nem is tudunk mennyi nyúlnak le a bevételből.
háát van neki elég...Maxi írta:miért mi baja van a pályának?retek írta:Nagyon sok pénzt dob ki a kormány sok hülyeségre,
pl azé hogy valaki megnézzen egy meccset.
Ez 40 millió télleg jól jönne az utánpótlásnak,
mert pl a Szanda focisulinak a pályálya alkalmatlan hogy játszanak rajta.
miért mi baja van a pályának?retek írta:Nagyon sok pénzt dob ki a kormány sok hülyeségre,
pl azé hogy valaki megnézzen egy meccset.
Ez 40 millió télleg jól jönne az utánpótlásnak,
mert pl a Szanda focisulinak a pályálya alkalmatlan hogy játszanak rajta.
Attól félek, hogy ő ebből a felhajtásból már nem sokat érzékel...kralo írta:Egyébként is túl nagy felhajtásnak tartom ezt az egészet amit Puskás körül csinálnak! Képeket mutogatnak róla mintha meghalt volna már.. szabad ilyet csinálni? Szerintem neki nyugalomra van szükség meg pihenésre! Nem hiába nem engedték hogy megnézze a meccset a stadionban! Meg 2 milliós ágyat vettek neki.. talán nincs pénze!
Azé csak van: Gera Zoltánmrmonster írta:Szerintem Mateusz azért is próbál ki annyi játékost, mert nincsenek olyan kiemelkedő egyéniségek a magyar focisták között, akiknek mindig és minden körülmények között helye lenne a válogatottban. Pillanatnyi forma alapján válogat sztem Mateusz.
De én sem értek egyet azzal, hogy ilyen sok játékos közül próbál válogatni!
Én elnézemkralo írta:hupsz bocsánat a káromkodásért!![]()
Nekem égnek állt a hajam amikor índítás jelyett elkezdett ott hátul cselezgetni,de végül is nem lett belőle semmi.Maxi írta:Nagyon jól játszott az Ottó hátul csak attól félek, hogy csinál ő ott hajmeresztő cseleket meg stb... és egyszer nem fog bejönni az a csel!
amúgy télleg jó volt!