Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most lesérült Edu, és nem sokára jön a másik porcelánbaba Aimar is!Ordog írta:Na ha 3 vagy 4 ember ugyanígy lesérül náluk még fél évre, akkor átélhetik ugyanazt, mint mi tavaly... Persze én ezt nem szeretném, sőőt kívánom nekik, hogy jöjjenek be a 2. helyre!
Urugayal játxanak, de el ne mond lécci senkinek! Amugy nem 100 h Valdés véd, mert ott van még Reina is!Kitfisto írta:A következő meccsen(nem tudom hogy kivel játszanak)Victor Valdés fog védeni mivel a Casillas megsérült.Sok sikert Valdés!
Mi is így vagyunk ezzelHát ha én barcás lennék ami hálistennek nem vagyok
Hát ha én barcás lennék ami hálistennek nem vagyok, biztos inkább katalán topicot csinálnék. De végülis így már érthető, kössz a felvilágosítást.Enrique írta:A spanyol válogatott topicja. Mert a Barca a spanyol bajnokságban játszik.Colin írta:őőő... Valamit nem értek.. Mindig azt mondjátok h Catalonia is not Spain... Akkor nem nagyon értem ezt a topicot.Enrique írta:Vivá Espánnyáá!
Itt van ez is.
A spanyol válogatott topicja. Mert a Barca a spanyol bajnokságban játszik.Colin írta:őőő... Valamit nem értek.. Mindig azt mondjátok h Catalonia is not Spain... Akkor nem nagyon értem ezt a topicot.Enrique írta:Vivá Espánnyáá!
Itt van ez is.