Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én épp ellenkezőleg gondolom. Ki fog támadni a Stuttgart, és megnyílik előttünk az út a védelemben. Véleményem szerint még lesz pár gól a meccsen !Slither írta:Második félidőre vissza fogunk venni. Passzolgatunk és őrizzük majd az eredményt, és 1-2 megindulástól eltekintve nem nagyon fogjuk már erőltetni a dolgot, max az elején vagy még 1 gólig. Ha Ibra be is jön, nem hiszem hogy sokat fog tudni mutatni. Inkább Bojan jöjjön most.
Énis inkább direkt Bojant hoznám majd be, ezzel Ibra átérezné azt, hogy ül a padon és más valakit visznek be az ő posztjáról. Ibrából kinézem azt, hogy ezek után igazán odatenné magátSlither írta:Második félidőre vissza fogunk venni. Passzolgatunk és őrizzük majd az eredményt, és 1-2 megindulástól eltekintve nem nagyon fogjuk már erőltetni a dolgot, max az elején vagy még 1 gólig. Ha Ibra be is jön, nem hiszem hogy sokat fog tudni mutatni. Inkább Bojan jöjjön most.
Nem én mondtam.Ilúvatar írta: Inkább padozzon ibra. Sokkal jobbak vagyunk Ibra nélkül.
Én úgy látom, hogy elkezdték a srácok az előre íveléseket, másik oldalra átforgatásokat játszani. Mivel mindenki folyton rövid passzokra számít a Barcától, meglepi őket a messzire elrúgott labda. Általában nincs ott ellenfél ilyenkor és szabad a tér a kapu felé. Nehéz lesz az ellenfeleknek egyszerre a gyors, rövid passzokat és a hosszú íveléseket is levédekezni.ÁDÁM08 írta:Vetélkedőben kérdés:Na mit játszik a Barca?
Válasz: Passz!!!!