2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Minden okés. Megnézem a real meccset, aztán kicsit belenyúlok a fórumba, átalakítom a moderátoros részt zárkörűvé.Enrique írta:Na, most talán jó.
Szerda reggelig írok. Aztán gólyatábor. Iván elvileg szerdán jön meg. Tehát max 1 nap nem lesz senki...Boogess írta:Én ma éjszaka lépek le, addig meg pakolok, szal velem most 30.-áig nem számolhattok. Te hova mész? Mi lesz akkor a honlappal, mer akkor már egyikünk sem lesz...azt nem vágom h mikor jön vissza Ivánrhynn írta:Kicsit nehezebb napjain vannak, hisz Iván és Boogess is hiányzik, én szerkesztem a honlapot, ehhez viszont szeretném, ha írnátok 1-2 cikket keddig, Aztán én sem leszek...![]()
tudom, persze h számít, de most csak a régiekre gondoltamEnrique írta:Én még vagyok, ha számít valamicskét...![]()
Amúgy ezt meg elkezdtem írni: http://www.fcbarcelona.com/eng/noticias ... 2106.shtml
Én ma éjszaka lépek le, addig meg pakolok, szal velem most 30.-áig nem számolhattok. Te hova mész? Mi lesz akkor a honlappal, mer akkor már egyikünk sem lesz...azt nem vágom h mikor jön vissza Ivánrhynn írta:Kicsit nehezebb napjain vannak, hisz Iván és Boogess is hiányzik, én szerkesztem a honlapot, ehhez viszont szeretném, ha írnátok 1-2 cikket keddig, Aztán én sem leszek...
Sziasztok!Enrique írta:Szia Eszti!
Örülök h visszataláltál a szokott helyre.