2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha egy ilyen tavalyi videó van e zene alatt mindig tudnék sírni, egyszerűen mindig sírhatnékom van és kiráz a hideg, egyszerűen hatalmas videó(Barca).Enjoy írta:Nosztalgiáztam, és a következő videóban lévő kommentátoron szakadok:
Kegyetlen, hogy mit lenyom Henry góljainál xD
YouTube Videó
Enjoy írta:Nosztalgiáztam, és a következő videóban lévő kommentátoron szakadok:
Kegyetlen, hogy mit lenyom Henry góljainál xD
YouTube Videó
Ha a két belső védő tényleg lesérült, akkor azért nem állhatott be, mert Ini inkább kellett mint ő. A kezdőtagságát én sem értem, szerintem is megérdemelte volna, de azért jó volt látni, hogy nem duzzog a padon, hanem jókedvű volt annak ellenére hogy nem játszott. Az Osasuna ellen sztem kezdő lesz és gólt várok tőle.Barcaman14 írta:Csak azt nem értem hogy tegnap miért nem kezdett Henry?Vagy legalább csereként kaphatott volna pár percet. Épp most kezd formába lendülni,
Ezt teljes mértékben adom! Ha továbbra is szó nélkül tűri a padozást és a motívációja is megmarad, akkor simán maradhatna még egy évet, a szerződése úgyis csak 11 ben jár le. Nyáron Bojan mehetne kölcsönbe, helyére jöhetne Villa és akkor a támadóhármas :ElBartimaeus írta:Hiba lenne... Olyan mozgása van, amit kevesen tudnának jól pótolni. Ha jó formában van, akkor az egyik leghasznosabb játékos. Talán ez az idei év segített neki abban, hogy rájöjjön, hogy is "kell formába lendülni". Én meghosszabbítanám a szerződését egy évvel és legfeljebb jövőre adnám el. Így akár Pedro is tanulhatna tőle, meg beérhetne kicsit jobban, mert helyezkedésben, mozgásban Henry közelében sincs. De ha muszáj mennie, akkor Villa jöjjön a helyére, még ő az, aki gólerős és nagyon jól helyezkedik, hiába nem szélső, Henry sem az volt...Rewolution5 írta:előbb- utóbb remélem jönni fog az a 4. gól...szorítok neki...tegnap is hasznosan játszott, ahogy a Valencia ellen is, de én úgy érzem hogy nyáron neki off...
Hiba lenne... Olyan mozgása van, amit kevesen tudnának jól pótolni. Ha jó formában van, akkor az egyik leghasznosabb játékos. Talán ez az idei év segített neki abban, hogy rájöjjön, hogy is "kell formába lendülni". Én meghosszabbítanám a szerződését egy évvel és legfeljebb jövőre adnám el. Így akár Pedro is tanulhatna tőle, meg beérhetne kicsit jobban, mert helyezkedésben, mozgásban Henry közelében sincs. De ha muszáj mennie, akkor Villa jöjjön a helyére, még ő az, aki gólerős és nagyon jól helyezkedik, hiába nem szélső, Henry sem az volt...Rewolution5 írta:előbb- utóbb remélem jönni fog az a 4. gól...szorítok neki...tegnap is hasznosan játszott, ahogy a Valencia ellen is, de én úgy érzem hogy nyáron neki off...
OFFMikaos írta:Nagyon jót tett neki a pihenés. És nem véletlenül mondta Pep a nyilatkozatában, hogy Henry az edzéseken már régi mivoltát idézi. Tegnap, a meccsen is már ugyanazt a formát mutatta, amit tavaly megszokhattunk tőle. Bár nem csupán az ő érdeme, hogy tegnap lendületbe jött a csapat a 2.félidőben, de az fix, hogy nagyot dobott rajta.
2 gólpassz, meg 2db, teljesen tisztára játszott, gólpassz értékű passz kiváló teljesítmény egy centertől 1 félidő alatt.
Jó volt látni, hogy a csapattársak is szinte úgy ünneplik, mintha gólt lőtt volna.
Ezt az Henryt szeretném látni még a szezon végéig, meg egy jó Ibrát, mert akkor nagy esélyes van a címvédésre mindkét fronton.