2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tavaly a kőkemény MU védelem ellen a BL döntőben hogyan is szerzett gólt? Fejjel ? Hány centi is a srác?Krisz24 írta:Jaj hagyuk már a Zaragoza "fantasztikus" védőit kicselezte uhh de isten király császár. Adjunk neki még vagy 4 aranylabdát. Nem azt mondom hogy nem nagy játékos de sztem a média is nagyon felfujja. Megnézném az angliai védők ellen mire menne. Ők nem csak néznék hogy hogy kerüli ki őket... Most kijött neki a lépés enyi.
Krisz24 írta:Most kijött neki a lépés enyi.
Ezért kár volt ideregisztrálnod,de nagytudásúKrisz24 írta:Jaj hagyuk már a Zaragoza "fantasztikus" védőit kicselezte uhh de isten király császár. Adjunk neki még vagy 4 aranylabdát. Nem azt mondom hogy nem nagy játékos de sztem a média is nagyon felfujja. Megnézném az angliai védők ellen mire menne. Ők nem csak néznék hogy hogy kerüli ki őket... Most kijött neki a lépés enyi.
Ha nem nyerünk címeket, akkor is Őt illeti az aranylabda!!!Fecooo írta:pontosan egy héttel ezelőtt, 20:45kor írtam ezt...Fecooo írta:elvárom a csapattól, h nyerjék meg a BL-t, mert nincs igazság a Földön, ha nem védheti meg egyéni címeit a VILÁG LEGJOBBJA!
LIONEL MESSI A FOCI ISTENE!![]()
![]()
még mindig ugyanezt gondolom...
bocs,de ez eléggé rossz indok,ha olyan egyszerű,miért nem játszol a Mu-ban?chi omega írta: CR a 42 góljából hányat is szerzett pontrúgásból..?
Micsoda??? Meccsenként 2-vel, de inkább 3-mal kell számolni nálaGali írta:A mai meccs után a mutatója: 38/34. Hátra van még 11 bajnoki és reményeim szerint 5 BL meccs. Mérkőzésenként 1 góllal számolva, Messi ebben az idényben elérheti az 50-et!!!
pontosan egy héttel ezelőtt, 20:45kor írtam ezt...Fecooo írta:elvárom a csapattól, h nyerjék meg a BL-t, mert nincs igazság a Földön, ha nem védheti meg egyéni címeit a VILÁG LEGJOBBJA!
LIONEL MESSI A FOCI ISTENE!![]()
![]()