Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráadásul az első félidőben szó nélkül kiállíthatták volna Del Piero-t egy igen erélyes ütés miatt.Game90 írta:3-1 lett a vége.A Juvénak ilyen játékkal még az Európa Liga hely sem lesz meg...Rewolution5 írta:aha..egy érdekes mecss.... Napoli- Juventus 0-1
3-1 lett a vége.Rewolution5 írta:aha..egy érdekes mecss.... Napoli- Juventus 0-1
Hát akkor is ott az ifiakadémia,nem hiszem h öregekben kellene gondolkodni ott ahol amúgy is az egyik ha nem a legnagyobb az átlagéletkor a liga mezőnyét nézve..LM10 írta:Nem védeni akarom a Milant, de biztos, hogy nem "szándékosan" vesznek "öregeket". Nagy gáz van ott pénzügyileg, és nem lehet középkorú piacképes játékosokat venni.
Ha azt nézzük néhány Milan játékosnak gyereke lehetne.fcbarca0827 írta:Fiatalít a Milan!
Már meg sem lepődök rajta. Lehet, hogy ő is ugyanúgy fog járni, mint Adriano: folyamatosan eljátsza a lehetőségeit, aztán nem tudja befutni azt a pályafutást, amit jósoltak neki. Balotelli azért példát vehetne Santonról...
Olvasd el a részleteket.Barcaman14 írta:Lehet a B csapatból hívnak fel egy kapust?!
Szegény embert még az ág is húzza....Leomessi14 írta:AAAAAAAA ez mar VICC!: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ju ... et-2022091
Szegeny Juve,bar nem szeretem oket,kezdem sajnalni.
Ha ő védett a Sampdoria ellen (csak az öf-t láttam), akkor nagyot nem vesztettek vele, de természetesen azért jobbulást.Leomessi14 írta:AAAAAAAA ez mar VICC!: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ju ... et-2022091
Szegeny Juve,bar nem szeretem oket,kezdem sajnalni.
Szerintem is így vannak vele. A bajnokságot már rég uralják és úgy gondolhatják, hogy ott félgőzzel is nyerhetnek. Pedig ez az a mentalitás, ami miatt mindent elveszíthetnek. A Milán most akár meg is előzheti őket. Bár ne feledjük, azért otthon nem lesz könnyű dolguk a Nápoly ellen! A BL/Bek sorozatot már 1962 óta nem nyerték meg, ha jól tudom!?LG írta:Könnyen elképzelhető az eslő verzió is. Sztem többet ér most sokkal az Internek egy jó BL szereplés, mint zsinórban az 5. langyos bajnoki cím. Lehet, h a BL érdekében beáldozzák a bajnokságot, lehet, h nem is tudatosan, csak már nem tudnak annyira koncentrálni a bajnokikra.
Könnyen elképzelhető az eslő verzió is. Sztem többet ér most sokkal az Internek egy jó BL szereplés, mint zsinórban az 5. langyos bajnoki cím. Lehet, h a BL érdekében beáldozzák a bajnokságot, lehet, h nem is tudatosan, csak már nem tudnak annyira koncentrálni a bajnokikra.Ő lehet a BL döntőre értette Very Happy Bár én meg arra hogy a Madrid kispadjára odaviszik majd Pellegrini helyett Razz