2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen engem is ez zavart!A beadások pontatlanságát már "megszoktam" de a rövid passzoknál is sokat elpuskázott!Ami meg nagyon zavart az az, hogy mikor Diaby végül is szabálytalanul szerelte/fellökte akkor fekve maradt annak ellenére, hogy a bíró tovább engedte!Ezek nekem nem szimpatikusak és ilyet többször is látunk tőle!Slither írta:Az a baj, hogy már nem csak a beadásai rosszak, de még a rövid passzokat is elszabja. Hétvégén a Real ellen nem hibázhat ennyit!
Azon gondolkoztam meccs kozben, hogy Messinek, Xavinak, Pedronak, vagy Bojannak probal olyan kegyetlenul centerezgetni.Slither írta:Az a baj, hogy már nem csak a beadásai rosszak, de még a rövid passzokat is elszabja. Hétvégén a Real ellen nem hibázhat ennyit!
Hétvégén Puyol 10x jobb szélső játszott nála. És az a gáz,hogy 2010ben egy kezemen meg tudom számolni hány értelmes beadása volt. :SalbicelesteX írta:Én megmondom őszintén kicsit pipa voltam rá a meccs alatt!Nem tudott két értelmeset passzolni a beadásai meg egyrészt feleslegesek,mert kinek ívelgette fel?A másik meg hogy full pontatlanok a beadásai rendszeresen!
1. idöhúzáskudu írta:Gondolom direkt volt a mai sárga lapja. Inkább a Bilbao ellen ne játsszon, mint a Real ellen![]()
Pontosan! Én szurkoltam is neki sárgáért... Nagyon kelleni fog a Real ellen, az meg nem is baj, hogyha pihen a jövőhéten. Jót fog neki tenni.kudu írta:Gondolom direkt volt a mai sárga lapja. Inkább a Bilbao ellen ne játsszon, mint a Real ellen![]()
Szerintem is ez volt bennekudu írta:Gondolom direkt volt a mai sárga lapja. Inkább a Bilbao ellen ne játsszon, mint a Real ellen![]()
Én pedig eléggé csodálkozom rajta. Oda is Maicon-Alves szélsőpárost várna az ember...haze71 írta:Majd Te megmondod!fcb4ever írta: Mért, mégiski lenne a legjobb jobbhátvéd?
Minden esetre nem csodálom, hogy nem kezdő a brazil válogatottban.
Majd Te megmondod!fcb4ever írta: Mért, mégiski lenne a legjobb jobbhátvéd?
Mért, mégiski lenne a legjobb jobbhátvéd?haze71 írta:(Ja, mikor nem voltak fenn időben a meccsek! Emlékszem!.
Jobban képben vagy velem, mint én magam! Ez dícséretes! De több szót tényleg nem ér az egész.)
Így van! Egy jó Alvesre nagy szükség lenne! És ha jó produkcióval áll elő, ígérem, megdícsérem!
Szerintem mostanában akkora a "szórása" Alvesnek, hogy ez nem kijelenthető, szerintem csak oda sikerülnek!Bányász írta:Egyébként az tűnt fel(és gondolom nem csak nekem),h a beadásaival rendre Messit keresi.A beadások nem sikerültek tegnap,
haze71 írta:OFF: Negatív véleményt sokkal könnyebb formálni. (látom ez neked is megy) De hogy az eurobarca staff-al kapcsolatban kritizálnék? Nem emlékszem.
ON: Nekem nem csak a beadásokkal van bajoom, hanem az összjátékkal is és egyéb technikai problémákat is látok nála. Egyébként alapból minden Barca játékos tudása átlagon felüli, máskülönben nem itt játszanának. Ezért ha valamelyikük a tudásszintja alatt teljesít, könnyen formálódik kritika vele szemben. Egy mérkőzésen mindenkinek több a jó megmozdulása, mint a rossz. Mégis a rossz alapján alkotunk véleményt. Ez így valóban igazságtalan.
Ha csak azok nem sikerülnének...de sajnos mint ahogy lentebb írták mostanában a passzok se az igaziak,nagyon sok az eladott labda(bár tegnap ez mindenkire hatványozottan igaz volt).Védekezésben viszont valóban minden igényt kielégítő amit nyújt mostanság.A beadások nem sikerültek tegnap,
Igazsátalan valahol, ez így van, viszont azzal a kevés rossz megmozdulással esetlegesen nehéz helyzetbe hozhatja csapatát, ami kihatással lehet a végeredményre. Ez viszont nem elhanyagolható szempont és általában a kritikák pont emiatt érnek egy-egy játékost. Hiába szántja fel a pályát 89 percen keresztül, ha mondjuk a 90. percben csinál egy tizenegyest és azzal elúszik a meccs.haze71 írta:Egy mérkőzésen mindenkinek több a jó megmozdulása, mint a rossz. Mégis a rossz alapján alkotunk véleményt. Ez így valóban igazságtalan.