Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
DaNiAlVeS8 írta:Mér számítana Arsenal győzelemnek?Vash írta:Nem tudja valaki hogy mikor lötte a Birmingham a gólt az Arsenal ellen? A 90.-ik per elött vagy után? Ha után akkor Arsenal gyözelemnek számit vagy sem? Az utolsó kérdés mix miatt kell.![]()
Ez döntetlen lett mindenhogy![]()
Mér számítana Arsenal győzelemnek?Vash írta:Nem tudja valaki hogy mikor lötte a Birmingham a gólt az Arsenal ellen? A 90.-ik per elött vagy után? Ha után akkor Arsenal gyözelemnek számit vagy sem? Az utolsó kérdés mix miatt kell.
Te hallod! Még jó, hogy nem fogadsz.vuvu írta:ha fogadnék, ezek közül mazsoláznéK:
Wolverhampton-Everton Tipp V odds 2,03
West Ham-Stoke Tipp H odds 2,00
Malaga-Tenerife Tipp H odds 1,87
Juventus-Atalanta Tipp H odds 1,38
Villarreal-Sevilla Tipp H odds 2,21
Hogy ha csak 3 jon be akkor is nyersz,persze ertelemszeruen kevesebbet.kerozin írta:milyen az hogy 4/3-as kombináció ??
Ha eso lesz, nincs olyan Isten, hogy ne Vettel nyerjen az elrol....Úgy hallottam hogy holnapra esőt mondanak
S.Agüero írta: Ha poén szelvény minek teszed meg?
Ez még szerintem 200at sem ér meg 100ból 1x sem jön be.
Ha poén szelvény minek teszed meg?FtcSikiHun írta:Nekem ha netalán tán bejönne Schumi akkor sem hiszem, hogy nyerek, mivel ez egy poén szelvényZolinho1 írta:Pénz az nincs sok! De egy 200 ast megér Sumi!Fernando írta:Ha ennyi pénzetek van.Én megrakom Vettel-t és Alonso-t egy-egy nagyobbnak mondható téttel.
aztán vagy lesz belőle ötezer vagy nem![]()
RK Zagreb-Barcelona 1.67
Reading-West Brom 2.35
M.Schumacher nyer 12.00
Constanta-Veszprém 1.32
Hoffenheim-Freiburg 3.25
20040.405
Nekem ha netalán tán bejönne Schumi akkor sem hiszem, hogy nyerek, mivel ez egy poén szelvényZolinho1 írta:Pénz az nincs sok! De egy 200 ast megér Sumi!Fernando írta:Ha ennyi pénzetek van.Én megrakom Vettel-t és Alonso-t egy-egy nagyobbnak mondható téttel.
aztán vagy lesz belőle ötezer vagy nem
Pénz az nincs sok! De egy 200 ast megér Sumi!Fernando írta:Ha ennyi pénzetek van.Én megrakom Vettel-t és Alonso-t egy-egy nagyobbnak mondható téttel.
Hát figyelj annyira nem is lehetetlen!FtcSikiHun írta:Én sem voltam tegnap normális![]()
Megraktam 12.00-ás szorzóval, hogy Schumacher nyer![]()
Közbe még akkor le sem ment az időmérő
Érdemes lett volna tegnap még raknod 3szelvényt...razor1592 írta:És a Buffalo - Ottawa meccsen megy el, nem hiszem el.
naná, hogy bejött volnamára tippek:
Napoli-Juventus Tipp H odds 2,28
Trabzonspor-Antalyaspor Tipp H odds 1,42
Randers-Aarhus Tipp H odds 2,46