Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én is ezzel értek egyet aki nézi a francia bajnokságot az láthatta hogy milyen jó játékos és szerintem Viera-nal is jobb lesz nem sokára, Edmilsonnál, Marqueznél már most jobb, de szerintem még Makelelénél is.LG írta:Essien az 1ik legnagyobb tehetség! De az ára azért volt ilyen magas, mer tobben is akarták, és a Lyon sem akarta eladni, csak ha nagyon jo ajánlatot kap. Ok tebbet szerettek volna tobbet kapni, csak aztán Essien kiakadt, és ezért adták el ennyiért. Pl. Etoo valodi értékének sincs koze a 150 milliohoz, mégis enyiért lehet elvinniAmugy meg Essienbol pár év mulva a világ 1ik legjobb labdarugoja lex, pl. Robinyonál sokkal tehetségesebb!
Nyugi, csak hülyéskedett LG barátunk. Nem olyan hülye, mint Abramovich.Enrique írta:Te most csak hülyéskedsz, nem?LG írta:38 millio euro volt, és a Lyon így is áron alul adta...
Mert ha nem akkor gondoljál már bele mennyi pénz ez egy még nem befutott játékosért?!?!
Ronaldinhoért nem kellett ennyit fizetni, a különbséget pedig gondolom érzed...
Te most csak hülyéskedsz, nem?LG írta:38 millio euro volt, és a Lyon így is áron alul adta...
38 millio euro volt, és a Lyon így is áron alul adta...Vito írta:főleg úgy, hogy 28 millió font, az kb. 50 millió Euró!
Ronnie pedig, ha jól tudom 24 körül volt...
Na az elég érdekes lenneBarcelonafan írta:Most valami olyasmit mondanak, hogy Asamoah megy a Barcába???!!! vagy mi?
Ja, ez tényleg baromság lene. Egyedül annyit kéne csinálni, h a cselzit ki kéne zárni, vagy abramovicsotmég a foci közeléből is eltávolítani... Hány csapata van? 3? 4?Barcaforever írta:Sajna mit tudnának csinálni?Jóhogynem meghatározzák,h egy nyáron mennyit lehet költeni játékosokra.![]()
Vmeik nap mondtam, h régen volt az, h úristen átigazol, nem igazol.Már nincs ilyen........A hülye orosz azt vesz akit akar. kitudnának állni 4 csapattal.
dehogy érte meg !Maxi írta:Ezeket ti most ugye nem komolyan mondjátok, hogy megérte annyiért, ugye!????
Még a hülyének is megéri..LG írta:Essien 38 misi volt, de 1 ilyen játékosért ez szinte ingyen van
Hát jó lenne,de sajnos mindenki tudja,hogy az lehetlen,hogy ne nyerjenek semmit....Vito írta:ez a 2c&#^^#} cselszki mexerezte Essient is!![]()
![]()
![]()
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20050815alyon.html
most már nagyon elegem van az oroszból!![]()
és ennek tetejébe még tegnap a legeslegutolsó percben rúgtak gólt!
remélem idén semmit sem nyernek az összeharácsolt, vagyont érő játékosaiknak köszönhetően!!!
És ez mennyire igaz! Essien semmivel se ér többet 10-12 fontmisinél, erre tessék! 25,9 millióért vándolort az oroszokhoz. De tegyük azért hozzá, h a Lyon elnöke se egy egyszerű eset, ha 16 millió ronttal többet ki tdu csikarni az eredeti árnál. Nem most jött le a falvédőről.Maxi írta:Ezt én még ne is hallotam, de ez a szörnyű igazság!Vito írta:értelek Maxi, de Sir Alex mondta meg a frankót, miszerint:
"meg kell várnunk egy igazolás előtt, hogy mit lép rá a Chelsea. 10milliót érő focisták ára duplázódott meg a Chelsea miatt"