Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ferninho írta:és igen, főleg a madridi nevelés miatt fáj
és most itt kiemelném az istyke által írt mondatban az "egy" szócskát....istyke6 írta:Hogy vered a hasad, hogy van egy sajat nevelesu jatekosa a Realnak, a fel Barca aki tavaly leffocizott a palyarol titeket, na ott van par sajat nevelesu....
kérdem én, ki verte itt a mellkasát meg a mit tudom még mijét, arra, hogy a Real utánpótlása hú de jó és blablabla....ferninho írta:amúgy ne zavarjon, hogy a legtöbb a madridi nevelésből van a spanyol bajnokságban....
1. részre: Engem egy kicsit sem zavar a barkázás, meg semmilyen más becenév, és nagyon fáraszt, amikor vki ezekbe köt bele. Azt meg, h ezt nálatok modik javítgatják csak viccesnek tartom. De ha van ennyi szabadidejük, akkor hajrá! Bár arról már fel lettünk világosítva, h a madridista az úriemberek klubjaBarcaforever írta:ferninho írta:Miguel Torres épp a Getafénál van kölcsönben![]()
kezdjük ott, hogy nálunk a barkázás miatt warn jár általában és a modik is mindig kijavítják pirossal (mostanában kezdődött ez) és lényegesen kevesebb volt alapból is. és írtam már olyan hsz-t nem is egyet nyugodj meg...
na téma off....he?Hogy vered a hasad, hogy van egy sajat nevelesu jatekosa a Realnak, a fel Barca aki tavaly leffocizott a palyarol titeket, na ott van par sajat nevelesu....![]()
amúgy ne zavarjon, hogy a legtöbb a madridi nevelésből van a spanyol bajnokságban....
A legtöbb madridi nevelés a közepes, alsóházi csapatokban szerepel, nem pedig 6 kupát nyernek.Barcaforever írta:Vicces ez már tényleg, csak mosolyogni lehet tényleg az ilyen embereken.ferninho írta:Miguel Torres épp a Getafénál van kölcsönben![]()
kezdjük ott, hogy nálunk a barkázás miatt warn jár általában és a modik is mindig kijavítják pirossal (mostanában kezdődött ez) és lényegesen kevesebb volt alapból is. és írtam már olyan hsz-t nem is egyet nyugodj meg...
na téma off....he?Hogy vered a hasad, hogy van egy sajat nevelesu jatekosa a Realnak, a fel Barca aki tavaly leffocizott a palyarol titeket, na ott van par sajat nevelesu....![]()
amúgy ne zavarjon, hogy a legtöbb a madridi nevelésből van a spanyol bajnokságban....Am az tényleg jogos, h a barca nevelés gyakorlatilag tényleg egy 6ost gurított a madridnak, nah mind1...
![]()
Elég érdekes felvetés, h a legtöbb madridi nevelés a spanyol bajnokságban játszik.Nem tudom, mi olyan nagy szám ebben ismerve a barca utánpótlást, akiket már 16 évesen visznek el angol klubbok.Legtöbbjük húzóember vagy legalább alapember a csapatában.
uramatyámMegjegyzem ha valaki veri a mellét, hogy sok a madridi nevelés a bajnokságban miért ne süthetnék el ezt a viccet? nem jogos? Sőt szerintem még viccesebb is annál mint mikor egymás szivatásából áll a topic.
A Barca a csapatába képezi ki a fiatalokat, a Real meg más csapatába épiti be a sajátjaitEzért magas a bajnokság színvonala
Szerintem vicces...ferninho írta:na még kisüti el 50-szer ezt a poént?![]()
mert még mindig nagyon poénos.....
hahaha
Ezért magas a bajnokság színvonalahe? Laughing
amúgy ne zavarjon, hogy a legtöbb a madridi nevelésből van a spanyol bajnokságban....
Ha már nagyon kötekedni akarunk akkor tudtommal csak 3, de ennek kb jelentősége 0... minőség és a mennyiség nem egyenesen arányos sőt...Barcaádám írta:a 20 csapat közül 5 csapatban nincs real nevelés.
ez komoly még tavaly mondta Farkas Norbi
igaz nem nekem szólt, de MU-nál volt jópár nyilatkozata ami egy nagyképű kis pökhendi pöts képét alakította ki nagyon sok embernél (még nálatok is volt jópár arc aki nem szívlelte egyáltalán, de ugye 90millió 90° tud változtatni a véleményekenmeg ezek szerint a vele készült riportokat sem olvasod túl gyakran.
ebben nem értek veled egyet. nem tudom hány Real meccset láttál ebben a szezonban (gondolom nem túl sokat), mert ha láttad volna azokat, amiken játszott, nem ezt írnád.Azért nyom le 60 méteres sprintet, mert egy önimádó r*banc, aki a saját érdekeit messze a csapat elé helyezi, és csak a saját találatai érdeklik. Persze ha már betalált, tud örülni mások góljainak is... Lehet persze ellenpéldát hozni, de nekem elég ha látom hogy viselkedik akkor, ha nyernek ugyan, de ő nem talál be. Szerintem aznap éjjel nem is alszik. Még hogy nem duzzog...ja. Képességeit maximálisan elismerem, jelenleg ő a világ 2. legjobbja, de -és ezt mondtam akkor is, amikor még manchesteri volt: Én egy ilyen utolsó gyökeret soha nem szeretnék Barca mezben látni. Annyira nem lehet szükség senkire, hogy egy ilyen önimádó kihaénnem alaknak tapsoljunk.

Kicsi így le van egyszerűsítve a dolog. Nem csak úgy "kijött" egy adag jó játékos. Nem csak úgy potyogtak a kéményen át.zsuni írta:A Barca-nak kijött egy szép garnitura a sajátnevelésekből. Legyetek rá büszkék, bár ez nem sokat oszt/szoroz. A Madridnak meg nem jó az utánpótlása az elmult néhány évben, és semmi sem garantálja, hogy a Barca-nál is ez a tendencia marad.

Az is vicces, hogy míg a madridi nevelések mind spanyol kiscsapatokban kötnek ki (kivétel Casillas és Raúl), addig a Barca neveltjei a spanyol válogatott gerincét alkotják és a Barca kezdőjének kétharmadát teszik ki...ferninho írta:he?![]()
Olvasd el inkább amit írtam. Hol nem ismerem el??? Ne ragadj ki egy mondatot, hanem reagálj az egészre-ha már reagálsz. Írtam, hogy elismerem, jelenleg ő a 2. legjobb játékos a világon. A lényeg itt épp az, hogy a 60 méteres sprintet nem azért vágja le, mert akkora csapatember, hanem azért, mert minden tettét, mozdulatát a pályán saját egyéni érdekei vezérlik-így az esetleges 60-70 méteres sprintjei is. Ebből a szempontból pedig felesleges a hozzáállását ajnározni.Dave87 írta:Rivaldo11 írta: Azért nyom le 60 méteres sprintet, mert egy önimádó r*banc, aki a saját érdekeit messze a csapat elé helyezi, és csak a saját találatai érdeklik.
Én sem szeretem Ronaldo-t, de azért ez kicsit erőltetett, nem?
Ha hurrogunk, hogy Messi-t (jogtalanul) nem ismerik el a másik oldalon, akkor most miről beszélünk? Ha mentálisan hulla lenne, nem tartana ott, ahol.
Dani Alves is egy önimádó ribanc, mert 60-70 méteres sprintet vág ki?
Bele lehet mindent magyarázni, de inkább mondd azt, hogy utálod és el van rendezve.
Bocs az OFF-ért.
Vicces ez már tényleg, csak mosolyogni lehet tényleg az ilyen embereken.ferninho írta:Miguel Torres épp a Getafénál van kölcsönben![]()

Nekem az tetszett, mikor a múltkori meccsen irgalmatlan méretű arccal a szabálytalanságok után próbálta bebőrözni, kicselezni az egy helyben álló védőket.fir3bird írta:
egyrészt közel sem színészkedik annyit, mint régebben, másrészt már rég nem "Primadonna", nem szokott duzzogni, dobálni sem dobálgatja magát, mindig felrúgják, mert nem tudják máshogy szerelni.

Tessék!Enjoy írta:Valaki tud mondani egy oldalt, ahol megtudom nézni, hogy ki hányadik lapnál jár a ligában?