Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Konkrétan mit is mond erre a fórum szabályzata? Mert én elolvastam és nem találtam benne kivetni valót. Se nem linkeltem, se nem olyan információt adtam meg, ahol nem szerepel a forrás, se nem idéztem.Topfoci....
Kívánjunk mondjuk "minden jót", de ne politizáljunk. Mert a szebb jövőt elköszönés az bőven az, nem kell belemagyarázni semmit, tudjuk jól, hogy hogy értette a kedves delikvens...Colos írta:Én sem vagyok amellett, hogy az oldalon politizálás folyjon, de a "szebb jövőt" formulát nem kellene politizálásként felfogni, aki ezt teszi, szerintem éppen az megosztó... Gondoljunk bele, kívánjunk "rosszabb jövőt", meg "rossz reggelt"?
Ezt most azután egy nappal, hogy mondtátok, hogy régóta nincs strigulázás?5 strigula összejött, így 1 hét pihenő. Ahogy letelt,újra tud majd írni.
csababarca írta:Egy olyan kérdésem lenne,hogy valahol megtekinthető,hogy hány törölt hsz-em van?
Vagy erről csak akkor értesülök mikor nem tudok új hsz-t elküldeni?
jelenleg csak a moderátorok látják,hogy kinek épp mennyi van, épp azért,hogy átgondoltabban írjanak a fórumozók,ne pedig "még ez belefér" alapon.
Pont a Klasszikus elott?Akkor minden topic ossze lenne OFF-olva.Barcaádám írta:szvsz be kéne zárni egy időre a Barca vs Real topikot.. egyre hatalmasabb hülyeségek íródnak ott..
Ez aztán komoly politizálás,pff.A narancs,a szegfű stb. szavak sem szerepelhetnek,mert politizálás?Ne legyünk már nevetségesek,könyörgöm.Mindenki úgy köszön,ahogy akar.kabekabe írta:Az a kérdésem lenne, hogy lehet-e politizálni a forumon? Mert van bommel a humor topikban írt egy hsz-t, melyben a "SZEBB JÖVŐT!" elköszönést írja, mely szerintem politizálás. Ám így hogy közeleg a választás, szerintem jó lenne útjára bocsátani egy politika topikot, és máshol szigorúan büntetni a politizálást.
Köszönöm hogy csatlakozol!miihii írta:Egyetértek.Krojf írta: Politikáról itt szó sem lehet!
Semmi keresnivalója ezen a felületen politikának.Ez egy nagyon vérmes "BARCA vs reál topicot" eredményezne.Csak itt az egy oldalon állók esnének egymásnak nagy valószínűséggel.A politika megosztja a társadalmat és igen szélsőséges viselkedést/reakciókat váltana ki itt (is).
Biztos van ezer meg millió lehetőség az adott témakörben eszmét cserélni.De szerintem ez éppen ne az EuroBARCA legyen![]()
Písz.
Áhááááá, meg is van, Köszönöm Szépen FecoooFecooo írta:időzóna átállítást javaslok a profilotokban
Egyetértek.Krojf írta: Politikáról itt szó sem lehet!
Már régóta nem strigulázunk sztem, de egyből repül akivel sok gond van rövid időn belül.MichaaBee írta:Akkor ezért gondolom jár a strigula, nem?ozsimiki írta:az idézett hsz törlésre került,így a tied is, aki reagáltál rá.
Politikáról itt szó sem lehet!bence-barca írta:Szerintem nagyon nagy hiba lenne, ha politikai topicot nyitna az oldalkabekabe írta:Az a kérdésem lenne, hogy lehet-e politizálni a forumon? Mert van bommel a humor topikban írt egy hsz-t, melyben a "SZEBB JÖVŐT!" elköszönést írja, mely szerintem politizálás. Ám így hogy közeleg a választás, szerintem jó lenne útjára bocsátani egy politika topikot, és máshol szigorúan büntetni a politizálást.
Akkor ezért gondolom jár a strigula, nem?ozsimiki írta:az idézett hsz törlésre került,így a tied is, aki reagáltál rá.
Szerintem nagyon nagy hiba lenne, ha politikai topicot nyitna az oldalkabekabe írta:Az a kérdésem lenne, hogy lehet-e politizálni a forumon? Mert van bommel a humor topikban írt egy hsz-t, melyben a "SZEBB JÖVŐT!" elköszönést írja, mely szerintem politizálás. Ám így hogy közeleg a választás, szerintem jó lenne útjára bocsátani egy politika topikot, és máshol szigorúan büntetni a politizálást.