Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hy!FtcSikiHun írta:Tudna nekem valaki mondani olyan oldalakat, ahonnan labdarúgó meccseket tudok letölteni, lehetőleg magyar közvetítéssel és torrenten![]()
Pl.: (Barcelona,Fradi,Magyar Válogatott, BL-meccsek)
Nagyon Hálás lennék
elég sok foci van, magyar kommenttel.Colos a barca videók topikban írta:
sport-video.hu oldal,aktivitás szükséges a jogosultság megszerzéséhez.
Tudtommal azt jelenti, hogy árrugalmas, hogy változik, szóval nem állandó, folyton alakul!kudu írta:Olyan kérdésem lenne mikroökonómiával kapcsolatosan, hogy mit jelent az, ha egy termék kereslete árrugalmas vagy árrugalmatlan?
El tudná valaki magyarázni, vagy hogy mi a különbség közöttük?
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kereslet#A ... ss.C3.A1gakudu írta:Olyan kérdésem lenne mikroökonómiával kapcsolatosan, hogy mit jelent az, ha egy termék kereslete árrugalmas vagy árrugalmatlan?
Én nem tanultam ökonomiát, de valószínűleg azt jelenti, hogy ha egy termék kereslete árrugalmas, akkor példának okáért csökken az ára a felére, akkor nő rá a kereslet is. Ellenben, ha árrugalmatlan, akkor nem függ ily módon az árától, ha olcsó, ha nem hasonló a kereslet rá. Egy rossz terméket, haszontalant és feleslegeset olcsón sem biztos, hogy el tudod adni. Kb erre gondolok,de majd mások megerősítenek, vagy sem:)kudu írta:Olyan kérdésem lenne mikroökonómiával kapcsolatosan, hogy mit jelent az, ha egy termék kereslete árrugalmas vagy árrugalmatlan?
Nem lehet,hanem biztos! Ha xp van a gépeden akkor beírod a futtatáshoz hogy msconfig. Itt megtalálod az automatikusan induló programok listáját és törölheted róla. Ezután törölheted a mappáját,ha nem engedi akkor próbáld meg csökkentett módban. Ha ez megvan töltsd le ezt:Malwarebytes' Anti-Malware,az ingyenes is jó (tud magyarul is),és frissítés után futtasd.MR. TROMORT777 írta:Lehet ez egy vírussocio66 írta:Véletlenül települt a gépre a Cleanup Antivirus program. Minden bekapcsolásnál magától indul a program,hiába törlöm ki.
Megtaláltam azt a rejtett mappát,ahol vannak a fájljai,de nem engedi,hogy töröljem őket.
Hogy lehet megszabadulni ilyentől?![]()
Szal lehet vírus írtóval kellene próbálkoznod.
Lehet ez egy vírussocio66 írta:Véletlenül települt a gépre a Cleanup Antivirus program. Minden bekapcsolásnál magától indul a program,hiába törlöm ki.
Megtaláltam azt a rejtett mappát,ahol vannak a fájljai,de nem engedi,hogy töröljem őket.
Hogy lehet megszabadulni ilyentől?
Fernando írta:Van egy kis gondom.
Birtokomban van néhány (2-300 darab) régi, illetve külföldi, külföldi régi pénzérme. Ezek értékét szeretném felbecsültetni. Nem igazán találok ilyen honlapot neten, ami konkrétan ezzel foglalkozna. Esetleg, ha valaki Pesten tudna egy ilyen helyet a Nyugiati pu.-hoz közel bátran írhatna, de elsősorban ez a netes dolog érdekelne. Köszi.
pofon egyszerű: http://hirtv.net/filmek/pec10324.wmv ezt másold be a windows media player-be fájl url megnyitása, utána pedig fájl, mentés másként...:Poldi:.. írta:http://www.hirtv.hu/?tPath=/view/videov ... w_id=10170
valaki ezt segítsen már letölteni légyszívessssnagyon fontos lenne
ha letölteni nem tudod, lenne egy nagyon praktikus 5letem, h meglegyen neked a videó:..:Poldi:.. írta:http://www.hirtv.hu/?tPath=/view/videov ... w_id=10170
valaki ezt segítsen már letölteni légyszívessssnagyon fontos lenne
Köszi szépen!S.Agüero írta:Ha nem felejtem el akkor megírom neked.LM10 írta:A suliban lesznek ilyen éjszakai vetélkedők ami szép és jó, de az Arsenal-Barca napjára esik(jöv.szerda)És az lenne a kérdésem, hogy ha PÜ-ben elküldeném a felajánlottnak a számom, akkor egy sms-t írna a meccs végén?
Gólszerzők, vagy esetleg valamilyen komolyabb történés(piros, megnemadott szabályos gól stb.) Aki ezt elvállalja annak nagyon szépen köszönöm
![]()
De nem 100%.
Majd felírom egy papírra, hogy ne felejtsem el.![]()
Ha nem felejtem el akkor megírom neked.LM10 írta:A suliban lesznek ilyen éjszakai vetélkedők ami szép és jó, de az Arsenal-Barca napjára esik(jöv.szerda)És az lenne a kérdésem, hogy ha PÜ-ben elküldeném a felajánlottnak a számom, akkor egy sms-t írna a meccs végén?
Gólszerzők, vagy esetleg valamilyen komolyabb történés(piros, megnemadott szabályos gól stb.) Aki ezt elvállalja annak nagyon szépen köszönöm