2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A velemenyem valahol a te velemenyed es akozott van, ahogy ertetted amit irtam. Szerintem Messitol jobban fugg a Barca eredmenyessege, mint a Madride Ronaldotol. De termeszetes, hogy mindkettojukon sok mulik, egyszeruen en igy erzem. Pl. Ronaldo nem volt igazan nagy formaban tegnap es megis ment az a fajta jatek amit mondtam.miihii írta: Kiemeltem ezt a részt,meg ezen belül pár foszlányt.
Mégpedig azért,mert ezek azt sugallják,h nálunk szinte csak Messiből áll minden,nálatok meg az egész csapat hiper.Na persze.Akkor lenne ez korrekt,ha ugyanígy hangsúlyoznád,h nálatok meg CR-en múlik igen sok minden.Legalább annyi,mint nálunk León.Mert szerintem ez így van.Ha CR hozni tudja játszani a játékát,akkor vagytok olyan lendületesek és gyorsak.Elég szépen tolja a szekereteket,nagyban függnek tőle azok a lendületes,gyors Madrid támadások.Szal nem biztos,h szerencsés ezt sugallni,h mi csak Messiből állunk,nálatok meg az egész csapat olyan hűde lendületes.
Mindössze ennyi észrevételem van a hsz-eddel kapcsolatban.Amúgy nem fogok belekötni,csak elég érdekesen hat ez így ebben a formában.
Tény. Ha mind2 csapat csúcsformában játszik, egyértelmű a Barca fölénye.daman írta:Tudom, hogy a tavalyi evre fel van ekkora arcod, de megis ebben az evben a ket csapat altal mutatott teljesitmenyekbol hogy szurted le, hogy nektek a 80% idegenben eleg lesz? Meg mi az, hogy ezt ne feledje senki? Ez egy teny?
Aki több gólt lő az nyer.A Realnak 40% labdatartásból kell majd opernáli,nem 60ból...
ferninho írta:mi a baj a madridista gyorshírekkel??
full normálisan lefordítanak mindent
Semmi gond velük, valaki nem msn-ezett mostanság valakivel amit kiírhatnátok?ferninho írta:???Végre, a szuperbiztos madridista gyorshírek!!
mi a baj a madridista gyorshírekkel??
full normálisan lefordítanak mindent nem úgy mint az nso meg a sporthíradó meg a többi... ha meg a pletykákra érted ott mindig ki van írva a a forrás...
Kiemeltem ezt a részt,meg ezen belül pár foszlányt.daman írta: Gondolom Ronaldo es Messi teljesitmenyenek a fontossagat nem kell ecsetelni, foleg utobbiet a csapata szempontjabol.
Tehat mindent osszevetve, en nem erzem toronymagasan erosebbnek a Barcat, sot. Szerintem ha a Madrid hozza a lenduletes, gyors jatekat a meccs nagy reszeben es beverik a helyzeteket, akkor behuzhatjak akar golokkal is a meccset, ha az alibiznek tul sokat es nem egybol kapura tornek, amiben igen jok, akkor nagyon necces lesz. Barca szerintem nagyban fugg Messi teljesitmenyetol, es hogy az idei "lassu passzolgatos" vagy a tavalyi, "gyors passzolgatos" jatekot hozzak-e, ha utobbit, a Madrid pedig a lenduletes tamadojatekot, akkor az hiszem hatalmas meccset lathatunk, rendkivul kielezettet.
Ez így van! Egy ilyen meccsen soha nem lehet azt mondani hogy 80% elég,pláne nem a jelenlegi Real ellen, mert nem kicsit jobbak mint tavaj.Ősszel nyert a Barca, viszont azóta már összeforrottabb a csapat és a hazai pálya előnyét is ők élvezik,az hogy a BL-ből kiestek nem jelent semmit, a Barcával is könnyedén megeshetett volna!!!daman írta: 2) Tudom, hogy a tavalyi evre fel van ekkora arcod, de megis ebben az evben a ket csapat altal mutatott teljesitmenyekbol hogy szurted le, hogy nektek a 80% idegenben eleg lesz? Meg mi az, hogy ezt ne feledje senki? Ez egy teny?
Bazsi900 írta:Hááát nem tudom...a Real honlapján ez áll: 10-11/04/10 R. Madrid-Barcelona
Szal szerintem még nincs eldöntve csak a sport1 mégse reklámozhat úgy hogy: El Clásico tíz vagy tizenegyedikén
Sejtettem, hogy te bele fogsz kotni, akkor a kedvedert:Rivaldo11 írta:Az év vicce: Azon fog múlni, mennyit fog focizni a madrid. MuhahahahaEz így erős nem?
Itt az idő kivenni a kezeket a biliből. A madrid-az "egyedülálló támadójátékával" együtt simán kizúgott a Bl-ből, és minden komolyabb meccset elvesztett/vagy épp nem tudott megnyerni. Bernabeu ide vagy oda, ez a derbi nem a madridtól függ nagyobb részben. Ha mindkét csapat hozza amit tud-mi fogunk nyerni. Tehát sokkal inkább azon múlik a 3 pont sorsa, melyik csapat lesz közelebb eredeti formájához. Idegenben is képesek vagyunk nyerni, ha hozunk egy 80%-os teljesítményt, ezt ne feledje senki. Persze meglehet hogy kikapunk, hisz egy arrafelé mostanság ismeretlen jelenség-valami BL-még bőven kivehet addig a csapatunkból, és ami igaz, valahogy jobban akarja a győzelmeket a madrid, ez tény. Legalábbis ez jön le a meccseket figyelve.
De én maximálisan bízom a győzelmünkben.
Ha így alakul,akkor majd bajnokság végén ha pontegyenlőség lesz akkor mi leszünk a bajnokok.bence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, hogyha Madridban kikapunk 2-1re v 3-2re akkor számít az idegenben lőtt gól? Vagy akkor már csak a gólkülönbség számít?
10-én lesz azaz szombaton este 10-től a Sport1-en.Bazsi900 írta:Üdv
Nem tudná nekem valaki megmondani hogy a meccsek előtt nagyjából mennyi idővel szokott biztossá válni hogy melyik nap lesz?Sajna nem igazán mindegy hogy 10. v. 11. én lesz a Clásico...
???Végre, a szuperbiztos madridista gyorshírek!!
De ezt a szurkolók részéről olvastad, nem pedig a csapat hangoztatta. Két különböző dolog.daffy írta:igen,de én emlékszem olyanokra az őszi meccs előtt,hogy most nem 6-2 lesz,hanem 6-0 stb. Tehát a nagy mellényt nem csak egy csapat viseli feltétlen. Voltak szidalmazások,lenézések és mégsem volt olyan sima.Sanama írta: Hát csak nehogy átessenek a ló túloldalára mint tavaly,akkor is nagy volt a mellény,hogy bajnokok kész ki lett jelentve
belinkelnéd légyszi azt a nyilatkozatot?Andrisr10 írta:Egyébként meg most olvastam Pellegrini legújabb nyilatkozatát, miszerint 100%ig biztos benne, hogy megvernek minket. Hát elég érdekes... Talán pillanatnyi formában fölénk nőnek, de alázatban és az ellenfél tiszteletében még van mit tanulni...
én vhogy ezekben nem tudok hinni...hétfő, 16:13 - Keita: "Nem láttam a Real Madrid-Atlético meccset, mert tudtam, hogy a Madrid nyerni fog. Az a benyomásom, hogy az ellenfelek nem játszanak 100%-osan akkor, amikor a Madrid ellen lépnek pályára. A Getafe elleni meccs napján is a Getafe edzője azt mondta, hogy a Madrid lesz a bajnok..."
igen,de én emlékszem olyanokra az őszi meccs előtt,hogy most nem 6-2 lesz,hanem 6-0 stb. Tehát a nagy mellényt nem csak egy csapat viseli feltétlen. Voltak szidalmazások,lenézések és mégsem volt olyan sima.Sanama írta: Hát csak nehogy átessenek a ló túloldalára mint tavaly,akkor is nagy volt a mellény,hogy bajnokok kész ki lett jelentve