Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csakhogy a Real, velünk ellentétben, egy egész hetet pihenhet majd, mi meg a saját marhaságunk miatt szenvedhetünk a visszavágón. Értem én h Guardiola pihentetni akarta Ibra-t és Messi-t a Bilbao elleni meccs előtt, így viszont egyikőjük sem pihenhet az El Classico előtt. Nem tudom melyikkel jártunk jobban. Óriási felelőtlenség volt mindkettőjüket lehozni.Barca+ írta:tényleg nagyon nagy meccs volt és elégedett lennék a 2:2- vel ha az első félidőben nem lőhettünk volna min... 6-t!
Így is elégedett vok mert tudom, h jobbak vagyunk és a visszavágó sztem olyan lesz mint a stuttgart elleni! csak egy 3:1 -es végeredménnyel!
Ha így játszunk a Real-nak sem sok esélye lesz!![]()
Idén is BL győztesek és La... győztesek leszünk!
Jól játszott ma.Sanama írta:lluisllach89,
Ha Busi játszik 10ből 8ször összehoz egy gólt,vagy ziccert az ellenfélnek.
Ha első lenne ,vagy ritka lenne nála,akkor lenyelném
Ez a lényeg, amit leírtálJoee777 írta:Sokkal több volt ebben sajnos... De ez van. Az eredmény így is nekünk kedvező, de valóban nem tükrözi a meccset. Walcott nagyon jó csere volt, de nem elsősorban neki köszönhető az Arsenal feltámadása. Xaviéknak lassítani kellett volna a játékot, és az ellenfél térfelén tartani a labdát. Azzal egyetértek, hogy frissíteni kellett volna a középpályán korábban, és én Leot sem cseréltem volna le. Remélem a Nou Campban is hasonlóan tudunk felpörögni a meccsre, és akkor nem lehet gond. Sok lesz a hiányzó, de szerintem az Arsenal többet vesztet, mint mi, továbbá bízom Andrés visszatérésében is. Nehéz visszavágót, de továbbjutást várok. Forza BARCA!!!
Evvel nem tudok egyet érteni. Az idei legjobb Barcat láthattuk volna ha a második félidő közepén nem engedünk ki. A sokatt hangosztatott szlogeneknek, mit az "egy mecs 90 percig tart" van igazságalapjuk, ezt most valahogy elfelejtettük. A szépítő gól után meg össze is zavarodtunk (=sok eladott labda). Nem nagyon szoktam edző ellen kritikát megfogalmazni de most úgy érzem Pep valóban hibázott a cserékkel. De nem lehet rákenni mint ahogy nem lehet a biróra sem. Az egész csapat visszaesett Ibra is második golja után meg megált középpályán de ugyanúgy hibáztak és túlzottan visszavettek a tempóból mások is (evel egyött Ibra "mom" örülök a goljainak, mellette Xavi és Puyol volt nagyon jó).socio66 írta:Jó meccs volt és az idei legjobb Barcát láthattuk ma, annak ellenére is,hogy Messi semmit nem csinált.
Ibra jó formája mostmár kezd tartóssá válni,ez bizakodásra adhat okot.
...
Én mindenesetre örülök és büszke vagyok a fiúkra,álmomban nem gondoltam volna,hogy így lefocizzuk a pályáról idegenben az Arsenal-t.
lluisllach89 írta: Ez annyira magyar. Eladta a labdát. És? Ő indította Walcottot? Nem. Bendtnernek hívják.
Mi van akkor a többi eladott labdával? Mert mindenkinek van ám. Nem így kell helyezkedni, egy ilyen gyors embert engedni h belül legyen-halálos bűn.
lluisllach89 írta: Sergi nem volt ma rossz.
Ez annyira magyar. Eladta a labdát. És? Ő indította Walcottot? Nem. Bendtnernek hívják.csababarca írta:Csak rúgatott egy gólt Walcottal.
Én is kamunak láttam.csababarca írta:A bíróról meg leírtam a véleményem,ekkora csalást is csak ellenünk tudnak művelni.
Én is így érzek, és akkor még nagyon finom voltam...albicelesteX írta:Én megmondom őszintén nem értem azokat akik elégedettek az eredménnyel?3 gólos különbséggel és kapott gól nélkül is elhagyhattuk volna Londont és most túlzok!Buta hibák,érthetetlen edzői döntések...Tajtékzok!!!
lluisllach89 írta: Sergi nem volt ma rossz.
Jó hát kicsit szétestem a meccs hevében az idegtől itt ezen a borzalmas bírói döntésen, de amúgyis be kell vallanom katonásan, hogy nekem nagyon nagyon nagyon nem a szívem csücske a kis cesc, de ettől még nem kéne így osztanom a fejét. Emiatt bocsi is ha valakit megsértettem. Szimplán elvi kifogásaim vannak vele kapcsolatban és nem adom, hogy vissza akarjuk hozni, ez a szabad és megdönthetetlen véleményem.socio66 írta:.
Gekkodan,Neked meg már nem ez az első olyan meccs alatti kommented,amin csak nézek. Netán ilyenkor valaki más jelentkezik be a nickeddel?
Nem mondom,én is sok baromságot gondolok a meccs hevében,de mire leírnám,rájönnék,hogy nem kell ez.
De egy ilyen hőfokú meccsnél érthető valahol,majd később letisztulnak a dolgok.
Én mindenesetre örülök és büszke vagyok a fiúkra,álmomban nem gondoltam volna,hogy így lefocizzuk a pályáról idegenben az Arsenal-t.
Csiga nem játszhat idén a Bl-benKatalán88 írta:Abidal helyett csiga vagy Marquez fog játszani.Kelemen Berti írta:Jövő hétre ezt játszatnám a védelemben:
Alves-----Millito--------Abidal--------Maxwell
Abidal néha a válogatottban játszik középső védőt, most ki lehetne próbálni.