ozsimiki írta:azt hiszem a legtöbben úgy éreznek ahogy én is:
Kb. hasonlóan érzek én is.
Egy hatalmas dícséret illeti ma meg a fiúkat, mert óriásit játszottak. Viszont így a végeredményt látva...egy kicsit keserű szájízzel fekhetünk így le csucsulni. Az Arsenalnak (és bárki másnak) egy szava sem lehetett volna ha a végeredmény 1-4 lett volna. Kb. így nézett ki a meccs, hogy ez lehet a végeredmény. De sajnos nem ez lett. Sajnálom, hogy az utolsó 20 percben szinte teljesen kiengedtünk, ilyenkor kellett volna behozni Tourét Keita helyére, aki a mai MECCS leggyengébb játékát produkálta. Nem Busquetset kell itt megint bántani (mint ahogy azt sokan meg is teszik), mert ma nagyon jól játszott Xavi mellett/mögött. De ennyi volt a kp-nk. Keita jó ha 2 labdát szerzett, de lehet, hogy sokat mondok. Mintha 2 kp-val álltunk volna ki (mint amikor 4-2-3-1-et játszunk). Egyedül rá voltam mérges az egész meccs alatt. Óriási nagy nullát játszott ma a mali fiú.
Maxwellt én nem hibáztatom, amiatt, hogy Walcott elfutott mellette a gólja előtt. Na bumm...csak tegyük hozzá, hogy Walcott bárki mellett így futott volna el, legyen az Abidal vagy Puyol vagy akárki.
Ibra óriásit játszott ma, simán lőhetett volna egy mesternégyest is, ha Almunia nem véd úgy mint még életében soha (mert úgy védett). Nagyon jól mozgott, a két gólja pedig...nagyon nagyon okos volt. Grat érte neki, remélem tartani tudja mostmár év végéig ezt a formát. Utóbbi 4 meccsén 5 gól.
Egy szó mint száz, egy kicsit bosszús vagyok emiatt az eredmény miatt. Itt nem az Arsenal focizott le minket, hanem mi engedtük ki a meccs irányítását a kezeink közül. És ez a dühítő. A visszavágón ez nem fordulhat elő. Viszont (ahogy Ozsi is írta) addig amíg nem szerezzük meg az első gólt, addig a falat fogom kaparni idegességemben, az tuti. Annyi, hogy a visszavágóra már visszakapjuk Abidalt és Iniestát, viszont elveszítettük Puyolt és Piquét. Én mindenképpen a Milito-Touré párosnak szavaznék bizalmat, ezekhez a gyors Arsenal játékosokhoz Márquez nagyon nagyon kevés.
De ha azt nézzük, hogy teljesen lefociztuk az Arsenalt (minden tekintetben) és egy 2-2-t értünk el az Emiratesben, akkor nem lehetünk szomorúak a jövőre nézve. Ismét egy meccs, amiből tanulni lehet, viszont az a 70 perc játék amit produkáltunk az egyszerűen mesés volt és bizakodásra adhat okot, hogy nekünk van még keresnivalónk ebben a BL mezőnyben.
Na jó mostmár tényleg befejezem. Végülis elégedettek lehetünk a 2-2-vel, otthon már az első félidőben be kell rúgni ezeket a helyzeteket és akkor nem lesz gond. És ha még azt is hozzátesszük, hogy Messi sem játszott jól ma...
Én bízom a továbbjutásunkban. Egy hazai 3-1 és jónapot.
SZERK:
Megnéztem. Keita pontosan 2 db labdaszerzéssel zárta a meccset, nem lőtt kapura sem és a passzai száma is elég csekélyek.