Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én is így érzek, és akkor még nagyon finom voltam...albicelesteX írta:Én megmondom őszintén nem értem azokat akik elégedettek az eredménnyel?3 gólos különbséggel és kapott gól nélkül is elhagyhattuk volna Londont és most túlzok!Buta hibák,érthetetlen edzői döntések...Tajtékzok!!!
lluisllach89 írta: Sergi nem volt ma rossz.
Jó hát kicsit szétestem a meccs hevében az idegtől itt ezen a borzalmas bírói döntésen, de amúgyis be kell vallanom katonásan, hogy nekem nagyon nagyon nagyon nem a szívem csücske a kis cesc, de ettől még nem kéne így osztanom a fejét. Emiatt bocsi is ha valakit megsértettem. Szimplán elvi kifogásaim vannak vele kapcsolatban és nem adom, hogy vissza akarjuk hozni, ez a szabad és megdönthetetlen véleményem.socio66 írta:.
Gekkodan,Neked meg már nem ez az első olyan meccs alatti kommented,amin csak nézek. Netán ilyenkor valaki más jelentkezik be a nickeddel?
Nem mondom,én is sok baromságot gondolok a meccs hevében,de mire leírnám,rájönnék,hogy nem kell ez.
De egy ilyen hőfokú meccsnél érthető valahol,majd később letisztulnak a dolgok.
Én mindenesetre örülök és büszke vagyok a fiúkra,álmomban nem gondoltam volna,hogy így lefocizzuk a pályáról idegenben az Arsenal-t.
Csiga nem játszhat idén a Bl-benKatalán88 írta:Abidal helyett csiga vagy Marquez fog játszani.Kelemen Berti írta:Jövő hétre ezt játszatnám a védelemben:
Alves-----Millito--------Abidal--------Maxwell
Abidal néha a válogatottban játszik középső védőt, most ki lehetne próbálni.
Hat hetvegen ki lehet probalni,de Bl meccsen csak ne kiserletezzunk.Kelemen Berti írta:Jövő hétre ezt játszatnám a védelemben:
Abidal helyett csiga vagy Marquez fog játszani.Kelemen Berti írta:Jövő hétre ezt játszatnám a védelemben:
bosszantó,h x lett belőle,viszont ellenfélnél is kreativ emberkék fognak hiányozni, és a Nou Campban felejtsük el azt,h beszorítanának minket, idegenben 60percig, otthon 90ig fognak fortunába kapaszkodni,sikertelenül.herlius írta:Rendkívül idegesítő ez az eredmény. Most egy sima visszavágó helyett nagyon meg kell majd szenvednünk a továbbjutásért. Főleg azzal együtt bosszantó, hogy pár nappal később El Classico-t játszunk, így a kulcsjátékosaink pihentetése helyett megint kezdhetjük előről a harcolást. A standard középső védelmünk nélkül még nehezebb lesz, már előre félek mit produkál majd Marquez ott hátul.
1-1 el is.FtcSikiHun írta:0-0al is már mi megyünk tovább otthon