Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyugi Zoli!senkialfonz40 írta:Az első kapott gólnál nem értünk egyet, a villámlábú nem belül ment el, csak az átvétel pillanatában már belépett Maxwell elé, nem volt értelme semmit csinálni, mert az tizi és esetleg piros (láthatjuk könnyen elővette), de egyébként is gyorsan történt. A gólért szerintem Maxwell nem hibáztatható, a "stratégiai labdavesztés" Busié, és ez akkor is így van, ha egyébként nem játszott rosszul. Az a probléma, hogy egy ilyen hiba sokat elvesz a jó teljesítményből, nagyon fontos poszton játszik, és az előtted szólónak abban igaza van, hogy ezeket a hibákat (utóbbi időben talán nem olyan gyakran) rendre elköveti. Ez az Ő posztján kevésbé tolerálható, mint, ha mondjuk Messi háromszor viszonylag könnyen labdát veszít. Ettől függetlenül a "rosszabb" eredményért az egész csapat a felelős, mert ha végig koncentráltan focizunk, akkor nem keserű a szánk íze és Ozsinak rohadtul igaza van, addig míg be nem rúgjuk az elsőt(és a másodikat) otthon, addig a gombóc a gyomromban marad.lluisllach89 írta:Jól játszott ma.Sanama írta:lluisllach89,
Ha Busi játszik 10ből 8ször összehoz egy gólt,vagy ziccert az ellenfélnek.
Ha első lenne ,vagy ritka lenne nála,akkor lenyelném
Stuttgart ellen látszott igazán, nem akar mindig úgymond sablonosan játszani. Első szándékból adhatta volna a közeli embernek, de nem, vagy elívelte, vagy rossz csel.
Nem azért mert "balhere" ahogy mondtátok, mert technikailag is erős, a baj a koncentrációjával van.
De hogy övé lenne a gól.. Ha muszáj vkire fogni legyen Maxwellé, bár nem az én műfajom. Belül ment el Walcott, ez hihetetlen hiba volt. Ha hibázott Pep az azért volt hogy Keita játszott Touré helyett.
Visszavágón: VV-Alves, Touré, Milito, Abidal/Maxwell-Busquets,
Xavi, Iniesta- Messi, Ibra, Pedro.
De Pep nem küldené fel ezt a kp sort, Keita ott lesz, és lehet Pedro helyére tolja fel Init.
Az első kapott gólnál nem értünk egyet, a villámlábú nem belül ment el, csak az átvétel pillanatában már belépett Maxwell elé, nem volt értelme semmit csinálni, mert az tizi és esetleg piros (láthatjuk könnyen elővette), de egyébként is gyorsan történt. A gólért szerintem Maxwell nem hibáztatható, a "stratégiai labdavesztés" Busié, és ez akkor is így van, ha egyébként nem játszott rosszul. Az a probléma, hogy egy ilyen hiba sokat elvesz a jó teljesítményből, nagyon fontos poszton játszik, és az előtted szólónak abban igaza van, hogy ezeket a hibákat (utóbbi időben talán nem olyan gyakran) rendre elköveti. Ez az Ő posztján kevésbé tolerálható, mint, ha mondjuk Messi háromszor viszonylag könnyen labdát veszít. Ettől függetlenül a "rosszabb" eredményért az egész csapat a felelős, mert ha végig koncentráltan focizunk, akkor nem keserű a szánk íze és Ozsinak rohadtul igaza van, addig míg be nem rúgjuk az elsőt(és a másodikat) otthon, addig a gombóc a gyomromban marad.lluisllach89 írta:Jól játszott ma.Sanama írta:lluisllach89,
Ha Busi játszik 10ből 8ször összehoz egy gólt,vagy ziccert az ellenfélnek.
Ha első lenne ,vagy ritka lenne nála,akkor lenyelném
Stuttgart ellen látszott igazán, nem akar mindig úgymond sablonosan játszani. Első szándékból adhatta volna a közeli embernek, de nem, vagy elívelte, vagy rossz csel.
Nem azért mert "balhere" ahogy mondtátok, mert technikailag is erős, a baj a koncentrációjával van.
De hogy övé lenne a gól.. Ha muszáj vkire fogni legyen Maxwellé, bár nem az én műfajom. Belül ment el Walcott, ez hihetetlen hiba volt. Ha hibázott Pep az azért volt hogy Keita játszott Touré helyett.
Visszavágón: VV-Alves, Touré, Milito, Abidal/Maxwell-Busquets, Xavi, Iniesta- Messi, Ibra, Pedro.
De Pep nem küldené fel ezt a kp sort, Keita ott lesz, és lehet Pedro helyére tolja fel Init.
A hétvégén szerezte a térdsérülést, ezért volt kétséges a játéka ellenünk. És mint láthattuk az elvégzett tizenegyes után rásérülhetett a hétvégi problémájára. Reméljük nem komoly.Andrisr10 írta:(egyébként vki megmondaná, hogy Fabri-nak mi baja lett az értékesített tizije után??)
Igazad van mindennel kapcsolatban.Titinho írta: Megnéztem. Keita pontosan 2 db labdaszerzéssel zárta a meccset, nem lőtt kapura sem és a passzai száma is elég csekélyek.
Kb. hasonlóan érzek én is.ozsimiki írta:azt hiszem a legtöbben úgy éreznek ahogy én is:
Az FC Barcelona labdarúgó csapata soha,egyetlen csapat ellen sem fog semmilyen körülmények között 0-0ra játszani.herlius írta: 0-0-ra játszani ez ellen az Arsenal ellen pedig totális életveszély.
Azért ez nem ennyire egyszerű szerintem. Egy gólt bárki találhat még a Nou Camp-ban is (lásd Rubin elleni meccs), főleg ha Marquez barátunk kezd. Onnantól kezdve pedig futhatunk az eredmény után. Csak fél órát kellett volna ma kibírjunk, hogy a visszavágón akár Xavi vagy Messi is nyugodtan pihenhessen, ehelyett izzadhatunk megint. Persze összejöhet akár egy sima első félidő is, de ha ilyen hatékonyak leszünk jövő héten is, mint a mai első félidőben, akkor nagyon nehéz 90 perc elé nézünk. 0-0-ra játszani ez ellen az Arsenal ellen pedig totális életveszély. Ami pedig a legjobban bosszant, hogy ennek a fél órának a legjobban talán Madridban örülnek, hiszen ők is tudják, hogy a Klasszikus előtt nem tudunk senkit pihentetni (na persze az eltiltottakon kívül).ozsimiki írta:azt hiszem a legtöbben úgy éreznek ahogy én is:
olyan kényszeredetten rámondjuk erre a 2-2-re hogy jó eredmény (mert az is),és h meccs előtt simán aláírjuk (igen),csak bennem lesz a tüske egészen addig,míg meg nem szerezzük otthon a vezetést. akkor teljesen el fogom felejteni a megannyi kihagyott helyzetet,és a bírót.
mert 1-0nál el fog dőlni az egész, viszont addig nagyon sokat fogok erre a meccsre gondolni, és reménykedem benne,hogy minél előbb megszerezzük majd a vezetést. kevesebb mint 6 nap és kiderül!
FORCA BARCAAA!!!
ozsimiki írta:azt hiszem a legtöbben úgy éreznek ahogy én is:
olyan kényszeredetten rámondjuk erre a 2-2-re hogy jó eredmény (mert az is),és h meccs előtt simán aláírjuk (igen),csak bennem lesz a tüske egészen addig,míg meg nem szerezzük otthon a vezetést. akkor teljesen el fogom felejteni a megannyi kihagyott helyzetet,és a bírót.
mert 1-0nál el fog dőlni az egész, viszont addig nagyon sokat fogok erre a meccsre gondolni, és reménykedem benne,hogy minél előbb megszerezzük majd a vezetést. kevesebb mint 6 nap és kiderül!
FORCA BARCAAA!!!